| Autor |
Zpráva |
ami
|
# Zasláno: 27 Lis 2005 17:40
- Nahlásit
Otázka mé 6ti leté dcery:Proč pes čumí na televizi?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 27 Lis 2005 17:57
- Nahlásit
proč na ni čumí lidi?
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2005 18:02
- Nahlásit
Anonymní
Jo to by mě taky zajímalo, vštěina lidí ztráví život u televize.
|
Meta
|
# Zasláno: 28 Lis 2005 08:10
- Nahlásit
Mě by hlavně zajímalo, proč náš pes reaguje štěkotem na Arga v "Četníkách", ale komisař Rex ho nechává chladným. Že by špatný dabing????
|
dd
|
# Zasláno: 28 Lis 2005 08:16
- Nahlásit
Komisař Rex má vyšší šarži,tak si to asi nelajzne.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:06
- Nahlásit
Náš pejsa jako malý jednou sledoval s mým dědou fotbalové utkání a když míč letěl do brány, tak se pejsa rozběhl k obrazovce, chtěl míček chytit, olízal obrazovku a pak začal štěkat
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:10 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
To u nas moze v telke stekotat aj svorka psov, Huga to nechava chladnym. Zato niektore vykony v Superstar si "zasluzia" jeho zacudovany pohlad na obrazovku Vo vseobecnosti vsak o televiziu vobec nejavi zaujem. Asi ako panicka
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:15
- Nahlásit
Evik
My často jezdíme na hokej (syn hokejista), občas jsem brala s sebou Ramba. Pozorně stále sledoval pohyb puku a otáčel hlavu tím směrem, což bylo terčem vtipů ostatních rodičů, ale já myslím že se spíš otáčel podle pohybu hráčů.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 09:21
- Nahlásit
Moje feňule an televizi reaguje jen občas, ale v pátek sjem se u babičky koukala na videokazetu z coursingu a babiččin pes na histerickej štěkot psů, kteří chtěli chytit střapeček odpovídal štěkání... Těžko říct, co si o tom myslel
|
monika
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 13:26
- Nahlásit
naše feny reagují pouze u pořadu Chcete mě? Celkem by mě zajímalo proč asi.
|
Lea
|
# Zasláno: 28 Lis 2005 13:34
- Nahlásit
Mívali jsme Něm. dogu a ta si vždycky šla sednout ke zprávám, zadkem na gauč, přední nohy na zem, zadní jí trčely do stran a hlavu položila na konferák. A vždycky při těch projevech politiků v televizi buď útrpně vzdychala nebo podřimovala.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 16:10
- Nahlásit
Já vím, že tohle sem nepatří, páč je tu debata o psech, ale tohle si nemůžu nechat pro sebe Rodiče mého přítele mají kocoura, který s nimi čumí na telku a kdykoli je reklama, tak hrabe po ovladači a snaží se přepínat programy (to si fakt nedělám srandu) a pokud nemá ovladač po ruce, tak od reklamy odchází pryč......Akorát, když je reklama, ve které jsou taky nějaké kočky, tak to se dívá ale prská ježí se a syčí
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 16:12
- Nahlásit
monika
treba se jim libi Srstka ...
Evik
onehda byla v reklame v televizi takova nadherna dvounoha kocka, ze jsem rovnez prskal, jezil se a sycel. ale duvod, ten sam nevim, takze ti asi nepomuzu ...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2005 16:48
- Nahlásit
Jirikovo
dyť já se na nic neptala
|
Lea
|
# Zasláno: 28 Lis 2005 19:25
- Nahlásit
Jirikovo
Tak mám pocit, že při dnešním "provozu" koček v televizi musíš být naježenej pořád
|
Netty
|
# Zasláno: 12 Pro 2005 18:27
- Nahlásit
Ahojky, to náš pejsek zpozorní a aktivně sleduje pořad Chcete mě? Asi proto, že to je taky útuláček Ale měli byste ho vidět, je u toho k sežrání
|
Anonymní
|
# Zasláno: 12 Pro 2005 19:25
- Nahlásit
Naše fenka když měla 7 měsíců , tak byl v televizi dokument o psech hyenovitých . Byla tam fena se štěňaty. Učila je lovit. Psí řečí na ně mluvila a štěnda poštěkávala. Učila je , když uvidí kořist, tak se mají přikrčit a pomalu vpřed. Naše malá boxerka na to koukala a roztomile kroutila hlavičkou a poštěkávala. My se mohli umlátit smíchy. Odpoledne jsme šli ven na pole. A v dálce se objevil pes. Představte si, že ta naše malá se přikrčila a pomalu se k němu blížila ! Přesně tak jak v té televizi ! Dnes je jí 7 roků a sem tam to zase udělá . Zuzana
|