Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Proč to dělá ?
Autor Zpráva
joli
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 20:26
- Nahlásit

Chci se zeptat, co tohle znamená? Náš puberťák je celou procházku hodný a když se vracíme tak pár metrů před domem začne zlobit Začne po mě skákat, okusovat vodítko, tahat mě za oblečení,apod........
V podstatě není problém ho uklidnit, většinou stačí, když mu strčím do tlamy klacek nebo piškot , ale spíš by mě zajímalo, jestli to umí někdo vysvětlit, co si naše Hafuša myslí.....
Proč to dělá ?

haha
# Zasláno: 18 Lis 2005 20:31
- Nahlásit

joli
myslí si že si chce hrát a že by ještě byl venku a nebo to taky moje psïska dělaj když vědí že jdeme domů a je doba papání

joli
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 20:35
- Nahlásit

haha
Myslíš, že se jako těší na jídlo ?
Mohlo by to být, po procházce dostává žrádýlko

haha
# Zasláno: 18 Lis 2005 20:56
- Nahlásit

joli
určitě se těší,já se taky těším na oběd když jdu domů z práce moji taky radostně tancujou a skáčou protože vědí že vejdeme domů a naplním jim misky

pigie
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2005 07:50
- Nahlásit

Aj nas sa posledny krat rozblbne na travniku pred domom a potom fujazdi do brany. Najviac byvam oslintana a okusana prave na tomto travnicku. Tam na mna volala aj ta babicka, ze zavola policajtov, aby spacifikovali toho psa, co ma napadol

Majda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2005 22:30
- Nahlásit

Jsou to mladá zvířata nabitá energií. Můj pes je už rozumný a starší, už to nedělá.

Mína
# Zasláno: 20 Lis 2005 00:51
- Nahlásit

myslím že návratem k domu nabívá sebevědomí, je opět ve svém teritoriu a má s toho radost... je to jako "návrat členů smečky z lovu k noře s ostatními" radostná událost pro všechny a pes to bezprostředně prožívá....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání