| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2005 08:25
- Nahlásit
Tak už mi sklapl hřebínek. Včera jsem šla se štěkem (nikoli jako obvykle na opuštěné klidné místo), ale do psího výběhu, kde zrovna lítal jakýsi RR a voříšek a NO a že tedy zkusím, jak nám to bude šlapat a poslouchat a tak...
Pes naprostý nezájem o mě, až když jsem si tu jeho pozornost vyřvala, tak sice dělal co měl, ale čučel u toho pořád někam za psama a každé mé slovo šlo jedním uchem ven a druhým dovnitř.
Takže půjde na zápis do psí školy a začne mu cvičák chlapečkovi. Budu u toho trochu za debila, neboť vůbec nevím, jak to tam chodí a co se tam dělá a nedělá a jak a s kým a proč a vo kolika a tak. Že by Rybníček? Nebo co jiného tu je kromě Zetoru?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2005 09:00
- Nahlásit
Ahoj, my chodíme do psí školy K9, maj cvičáky v Lískovci a v Líšni nad tím zetoráckým. Jsou docela v pohodě, jestli chceš, číslo na majitelku je 608 972 779 / Gábina Pavlíčková /. Já chodím s naší šestnáctiměsíční labradorkou Anne do té Líšně a je to tam fajn. V Líšni se cvičí v úterý odpoledne / čas nevím, já nestíhám z práce / a v sobotu 9,00 začátečníci a 10,00 pokročilí.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2005 09:42
- Nahlásit
Podívám se na K9 Lískovec a Rybníček a ještě se informuji o VFÚ a uvidím.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2005 09:43
- Nahlásit
Garfield
Pojd za nama na Rybnicek...
Akorat pres zimu jsou tam jen v soboty od 9.00, no a to se spolu nepotkame, ja byvam pryc. Po zime jsou cvicaky v uterky a ctvrtky odpoledne, a to jsem tam skoro pokazdy...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2005 09:48
- Nahlásit
Garfield
Já má se svým hafíken naprosto stejný problém, takže jsem se to rozhodla řešit taky cvičákem. Poprvý jsme tam byli včera. Snad to pomůže...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2005 09:53
- Nahlásit
Garfield
Jee já se ti chtěla kouknout, kdy se na VFU cvičí ta poslušnost a tak nějak sem to zapomněla... A teď abych si sebou vzala baterku , abych to přečetla...
Ve foru "Cvičák v Brně" jsem hodila odkazy na docela dost cvičáků, tak se mužeš kouknout i tam ...
Kde ste byli na výběhu?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2005 10:13
- Nahlásit
Eimy
Byli jsme ve výběhu doma - v Bystrci. Minule tam tak hezky chodil stopy, ale to tam žádnej pes nebyl. Včera tam zůstali stát nějací lidi a koukali na nás, jak pejsek pěkně čmuchá a jak je šikovnej a pak se přiřítil RR a bylo po čmuchání
Dívala jsem se právě na ty Tvé odkazy a líbí se mi Rybníček, blízko mám ten Lískovec a ještě musím zjistit jak to chodí na té Veterině a uvidím.
|
milovnikpejsku
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 11:44
- Nahlásit
Zasláno: 14 Lis, 2005 08:25:06
Citát
Tak už mi sklapl hřebínek. Včera jsem šla se štěkem (nikoli jako obvykle na opuštěné klidné místo), ale do psího výběhu, kde zrovna lítal jakýsi RR a voříšek a NO a že tedy zkusím, jak nám to bude šlapat a poslouchat a tak...
Pes naprostý nezájem o mě, až když jsem si tu jeho pozornost vyřvala, tak sice dělal co měl, ale čučel u toho pořád někam za psama a každé mé slovo šlo jedním uchem ven a druhým dovnitř.
Takže půjde na zápis do psí školy a začne mu cvičák chlapečkovi. Budu u toho trochu za debila, neboť vůbec nevím, jak to tam chodí a co se tam dělá a nedělá a jak a s kým a proč a vo kolika a tak. Že by Rybníček? Nebo co jiného tu je kromě Zetoru?
kolik je tvému pejskovi?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2005 11:47
- Nahlásit
Rok a 3 měsíce.
|