Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Štěňátko v posteli
Autor Zpráva
Tex
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 14:50
- Nahlásit

Ahoj,
doma máme s manželem 4měsíční bíglí štěňátko, které (ač jsme to ze začátku neměli absolutně v úmyslu) s námi spinká v posteli. Problém je v tom, že spí vždycky na mé straně postele a to samozřejmě co nejblíže mě. Na jednu stranu je to moc příjemné, ale na druhou se nevyspím )
Chtěla bych se zeptat zkušenějších jestli víte proč vždy spí jen na mé straně?
A další otázka je, jak zabavíte štěňátko doma, když potřebujete něco udělat. Nejraději by se pořád hrála, hraček má spoustu, ale potřebuje k tomu někoho,kdo by si hrál s ní. Samo, že většinu času to děláme, ale občas taky potřebuji uklidit, připravit večeři apod.
Přeji všem krásný víkend a těším se na odpovědi.

Joker
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 15:05
- Nahlásit

No pes si vybírá místo blíž k tomu, kdo je mu bližší. A když chci mímo zabavit, tak jí dám něco z buvlí kůže na kousání

Joker
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 15:05
- Nahlásit

No pes si vybírá místo blíž k tomu, kdo je mu bližší. A když chci mímo zabavit, tak jí dám něco z buvlí kůže na kousání

pigie
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 15:20
- Nahlásit

Suhlasim, aj nas Hugo sa natrepe na moju polovicku postele. Na druhej spi, len ked ma priatel nocnu No a ja som to robila tak, ze som porobila, ked steniatko spalo Spal vacsinu dna, takze casu bolo dost

Angie
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2005 15:27
- Nahlásit

dejte ji susene ucho (kopytko, penis, parat, cokoliv)

haha
# Zasláno: 11 Lis 2005 18:46
- Nahlásit

taky se říká že kde spí pes tam jsou v bytě dobrý zóny asi na tom něco bude protože noví psi lehají na stejných místech co lehali ti staří a někam prostě nejdou vůbec ,ale postel mám na dobrým místě

Lara
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2005 16:22
- Nahlásit

K tomu zabavení hravého štěněte- já mám pětiměsíční fenečku a osvědčilo se mi unavit jí aktivním pobytem venku. Na procházce si s ní hraju - aportík, balonek,.. nebo chodíme náročnějším terénem - lávky přes potok, pohyb v lese mimo cesty... nebo jí nechám hodně běhat s jinými pejsky.( Není konfliktní a ostatní psy i fenky přímo miluje, tak že to jde). V Praze jdeme na delší procházku. Doma se pak jen nabaští a pak vyloženě "padne" a spinká. Když teď měnila zuby, dávala jsem jí různé věci ke kousání. Nejvíc miluje velká polínka a použité vařečky. Díky tomu nám nic nezničila ani v bytě ani na chalupě.

reinhard von norden
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2005 09:31
- Nahlásit

Lara

Tak tohle jsem dělal s 5timěsíč. Sorbonem taky, ale právě teď při tom přezubování to dělá problémy!!! - velká zátěž způsobuje oslabení kostí, vápník se spotřebovává na nové zuby... a najednou to začlo trochu pajdat, tak dostává Calcigel a veterinář zakázal dočasně usilovnější pohyb, jen vyčůrat před barák, žádné utahávání delší chůzí... asi záleží na tom, co máš za psa, u větších plemen to může dělat problémy, veter. říkal, že je dobře, že se to podchytlo teď, později to může být průšvih, že léčili z toho samého jednou dogu, ale už bylo pozdě a holka už se pak nebyla schopná postavit na zadní, když jí bylo 7 měsíců...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání