Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Brit - co na něj říkáte?
Autor Zpráva
Azoráček
# Zasláno: 31 Říj 2005 15:31
- Nahlásit

Chtěla bych slyšet váš názor. Momentálně krmím Chicopeem, asi 3. pytel, jsme spokojený, pejsa ho miluje, ale poslední dobou má trošku řidší enonka, chystám se teda ted ještě odčervovat ( odčervuji preventivně 1x za pul roku) a třeba bude mít naky mršky, tak to bude tím, ale každopádně bych ted chtěla zkusit něco jiného a přemýšlím o Britu. Bohužel mám omezené finance, takže cenu nynějšího chicopee nemužu překročit- u nás stojí 565Kč/15kg. Nechci dávat nákej šrot, a Brit vypadá zajímavě. Jaký máte názor?Předem dík
P.s.:A předem doufám že se tato diskuze nezvrhne v to, co se stalo již mnohokrát předtím v diskuzích o krmivech

Azoráček
# Zasláno: 31 Říj 2005 15:32
- Nahlásit

Juj, omlouvám se že jsem to dala do blbé sekce

Evicka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2005 16:18
- Nahlásit

Prosím Tě, byli u nás pro štěně ze zahraničí a taky se velmi pochvalně vyjadřovali o českém krmivu Brit, znáš na ně nějaký odkaz včetně ceníku. Byla bych docela vděčná, nejlépe přímo na výrobce. Nechce se mi pracně prohledávat internetové stránky vyhledavačem.Jinak bych koukla na složení a vyjádřila bych se.

Azoráček
# Zasláno: 31 Říj 2005 16:22
- Nahlásit

Jj, právě přímo na těchto stárnkách se dozvíš nejvíce
http://www.brit-petfood.com/
A právě co mě nejvíc zaujalo, je krmná dávka

Azoráček
# Zasláno: 31 Říj 2005 16:25
- Nahlásit

Ceník tam teda není, ten se většinou liší, ale co jsem koukala tak¨cena za 8kg je (alespon u nás) 249Kč, a obecně se tak pohybuje kolem 250-260Kč
Nerada bych psisku dávala něco šuntovního, ale jde mi hlavně o ty pevný bobky, s nimiž máme problém hlavně po běžecký vychajdě kdy se mu rozběhnou střeva a je to pak hodně "hustý"..

Azoráček
# Zasláno: 31 Říj 2005 20:05
- Nahlásit

sím sím máte s ním někdo zkušenosti? Mohl by mi někdo podle složení říct, co je na něm dobré, co naopak škodí a celkový dojem?Předem dík

Ebony
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2005 21:33
- Nahlásit

moje kamarádka s ním krmí NO, který denně běhá u koní a je s ním spokojená, pes je v kondici, má krásnou srst, a vůbec nevypadá na 8 let

handula
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2005 16:02
- Nahlásit

Já teď Britem krmím mého hafa a jsem s ním spokojená. Náš pes má problémy se žaludkem jen tak něco nestráví a má hned průjem - třeba Acanu nemůže. Ale Brit mu neuvěřitelně chutná - což teda není záruka kvality, přiznávám, ale bobky má dobrý a má pěknou srst. Takže já si nemůžu stěžovat

Bora
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2005 16:59
- Nahlásit

Můžu se zeptat, jak jeto s těma "enonkama" ? Můj ovčoun totiž taky při běhací prochajdě neustále dřepuje. Doma má "enonko" normální a na začátku prochajdy taky, jen pak postupně řídne. Zdravotní problémy nemá, krmím Twinnerem zátěžovkou nebo Accanou premium (acana mu chutná víc) . Pes je v plný energie (trochu hyperaktivka ), srst má taky hezkou a odčervujeme pravidelně tak za 1/4 roku. Při vyšetření byl v normálu.

Azoráček
# Zasláno: 1 Lis 2005 19:36
- Nahlásit

Jak je to s enonkama?JednodušePrvní výkal uplně v pohodě, pevnej jak má bejt. Postupně jak jsme na procházce a on lítá tak to má řidší a na konci kadí třeba jen takovy trošky. Někdy je to jen voda. Ale poslední dobou dřepuje dost často. Taky poslední dobou sakra lítá, čím je starší ,tím víc je prdlej a lítá jak blázen

misuna
# Zasláno: 2 Lis 2005 16:30
- Nahlásit

Prosím kde je Chicopee třeba na netu za 600? U nás je tak za 800 minimálně.

Azoráček
# Zasláno: 2 Lis 2005 19:27
- Nahlásit

Já ho na netu nekupuju, kupuju v obchodě u nás, jsme malé město a je tu docela levnoVětšinou na netu je tak za 650KčA my máme téměř o stovku levnější A tak to je téměř se všemi krmivy

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání