Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / tanec se psem s akitou inu
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 28 Říj 2005 13:01
- Nahlásit

Dobrý den!
Chtěla bych se zeptat někoho kdo má zkušenosti s Akitou inu nebo se vyzná v tanci se psem.Mám starší fenku akity inu a chtěla bych s ní začít cvičit tanec se psem.Hodí se na to Akita inu?Má to vůbec cenu?

Pupy
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2005 17:05
- Nahlásit

Anonymní
Myslím si že se na tancec se psem hodí každý pes jen se musí dávat pozor u nějakých ras na záda atd. ale možná se ji budou učit ty triky trochu huře když je starší ale na tom nezáleží. Bližší informace o tanci se psem je myslim na www.tanecsepsem.cz je tam napsáno skoro všechno. Já mojí fenku učím ruzné triky a kousky ale na tanec se psem nechodíme.

Anonymní
# Zasláno: 28 Říj 2005 17:59
- Nahlásit

Anonymní
Nevím, ale akita se mi na tanec moc nepozdává. Je dost povznesená nad nějaké opičárny. Akita vůbec moc není na nějaké cvičení.

shiba
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2005 18:20
- Nahlásit

Anonymní
Akitu s na to nedovedu představit, ale to musíš vědět nejlíp ty, čeho je ta tvoji schopná. Já bych do toho nešla, ale v každém plemeni jsou výjimky, takže záleží na tom, jaká ta tvoje akitka je.

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2005 19:24
- Nahlásit

Pupy
Já si nemyslím, že by se na tanec hodil každej pes... Mou psici baví třeba agility - běhání, skákání atd... Ale prvky tance dělá jen protože to chci já a nijak ji to nebaví, prostě v tom nemá takovou tu radost, jakou bych očekávala a jakou hodně často vídám....

Pupy
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2005 19:28
- Nahlásit

Eimy
No máš pravdu, ale taky záleží jaký ten pes je..nějaké to muže bavit a nějaké ne. Prostě každý na to neí to je jasné. A jakého máš pejska pokud se mohu zepat?

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2005 19:48
- Nahlásit

Pupy
Mám vořecha vořechovatýho Čistokrevnýho má stránky na adrese http://eimy.unas.cz kdybys chtěla vědět, jak takovej čistokrevnej voříšek vypadá V kamarádehc má i tátu a mamku (Andy a Mášena)

Pupy
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2005 19:53
- Nahlásit

Eimy
Mrknu se. Koukala ses ted na novu na toho psas v tý kanalizaci?

Pupy
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2005 19:57
- Nahlásit

Eimy
Už sem ty stránky někde viděla asi možná jsi ten odkaz někam dávala. Moc hezočký

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2005 19:59
- Nahlásit

Pupy
Nekoukala jsem, teda chvilku jo, ale až jak ho vytáhli

Jo, určitě už na ni tady odkaz byl

suesie
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2005 22:33
- Nahlásit

Hele, a myslíte, že se na tanec hodí Francouzský buldoček?

Anonymní
# Zasláno: 29 Říj 2005 11:18
- Nahlásit

tak díky mojí akitku to trochu chytá.Vymyslím jí nějaký pomalejší cviky.

Pupy
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2005 11:44
- Nahlásit

Anonymní
No vidíš. Když jí to baví tak proč ne co? hlavně že ji to baví a pak ji za to hodně chcal. Když jdeš do soužeže v tanci se psem tak se tam nesmíš dotýkat psa ani ho povzbuzovat hračkou a musíš mu dávat poveli aby nabyli slišet(to nepalatí pro začítečníky). Tak si to s pesanem hezky užívej

LUCKA
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2005 14:24
- Nahlásit

EIMY
Ty jsi byla na coursingu v Blansku? A proč jsi neřekla, že tam budeš?? došla bych se kouknout Bydlím v Blansku

Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2005 16:13
- Nahlásit

LUCKA
Jejeje, to je škody, vůbec mi to nedošlo... Ale myslim, žes o nic nepřišla, protože Veverka beze mě ne a ne běhat, tak musím běhat s ní

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání