| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 24 Říj 2005 09:09
- Nahlásit
Jak se chová štěně, které je dominantní? Co dělá, jaké jsou příznaky? Dík Pája
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2005 09:15
- Nahlásit
Anonymní
to je strašně choulostivé téma,stačí trochu přehodnotit projev a zbytečně si srazíš něco,co už pak nevytáhneš....chce to takový štěně vidět v reálu a v různých situacích,a opakovaně,aby měl člověk jasno...a i tak se můžeš slušně seknout....rozpoznat SEBEVĚDOMOU DOMINANCI a podle toho si ve vrhu cíleně sáhnout buď ve smyslu ano čii ne je práce pro chovatele....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2005 09:17
- Nahlásit
Pájo,když tak mi napiš,proč to chceš vědět,něco konkrétního,jestli si chceš vybírat na práci,nebo jestli máš už něco doma a nějak se ti nelíbí projev,jestli dominanci chceš nebo nechceš...já totiž neumím vysvětlovat něco lidem,co se psy nedělají to samý co já,čili co cíleně nepracují s žádanou dominancí....víš,jestli ti vůbec budu k něčemu platná-já to tahám všechno nahoru těsně pod sebe.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 24 Říj 2005 09:27
- Nahlásit
Jdu si koupit psa-boxera a lidi mi řikají, ať se připravím, že bude dominantní, tak jsem chtěla vědet, jak se to projevuje. Nikdy jsem psa neměla. Pája
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2005 09:28
- Nahlásit
Anonymní
Pájo,tak to já nejsem pro tebe směrodatná,to se omlouvám...ty potřebuješ zkušený chovatale co prodávají začátečníkům a do rodin.Zkus vstoupit tady do boxeřího fora a prober to s lidmi od plemene.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 24 Říj 2005 09:35
- Nahlásit
Děkuju. Pája
|
Anonymní
|
# Zasláno: 24 Říj 2005 10:48
- Nahlásit
Sali, potřebovala bych zvýšit sebevědomí mojí kníračce. Je nejistá. Snažímse seč můžu jí ukázat, že když je se mnou nic se jí nestane. Bohužel se mi to párkrát nepovedlo
Jak se pes "vytáhne hned pode mne"?
Majka
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Říj 2005 16:44
- Nahlásit
Dobrý den, mám 3měsíce staré štěně labradora a začínám s ním mít docela problémy. Občas se snaží vynutit si mou pozornost a štěká, vrčí a chytá po rukách. Jednou se zamotal do vodítka, které mu vadí a kdyzž jsem mu chtěla pomoct v rozčílení mě silou kouslu do ruky. Co s tím? Odnaučí se to? Děkuji za radu,Iveta
|
evina
|
# Zasláno: 30 Říj 2005 20:36
- Nahlásit
Iveto:můj nyní 5.měs. pejsek dělal naprosto to samé.Až jsem si říkala "pane bože,on bude pěkně dominantní".Jenže chyba,pejsek prostě jen zkoušel kam až může v drzosti dojít.Sám se to samozřejmě neodnaučí,musíš pro to něco udělat.Já svého prcka za štěkání okřiknu,za větší chňapnutí chytnu za papulu(řeknu fuj),při menším chňapnutí jenom vypísknu auu.Psa po sobě vyjíždět nenechávej a hned ho usměrni.Buď chytnout za kůži na krku a vytahat nebo to chytnutí za tlamičku.A somozřejmě slovně vynadat.Potrestání musí být ale ihned po činu a krátké.
|
Babka5
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2005 14:18
- Nahlásit
Anonymní
Anonymní
gratuluji k výběru boxera jsou to zlatíčka[email=][/email]Anonymní
|