| Autor |
Zpráva |
Pupy
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2005 15:42
- Nahlásit
jetsli někdo něco shání a chce s něčím poradit tak muže tady
neví někdo kde se dá sehnat a za kolik rikáv(na obranu).
A má někdo vyzkoušený držák na kolo? http://shop.internetshopping.cz/index.php?node=20040233&id=320&PHPSESS ID=7ad02ae05f4eccac52cd867a4f664b00
Chtěla bych si ho pořídit, ale nevim jestli to kolo pes nebude i přesto táhnout a ja se dá naučit aby pes běžel u kola?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 4 Říj 2005 15:50
- Nahlásit
a co www.gappay.cz ....myslim na ten rukav
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2005 15:55
- Nahlásit
super, ale nevidím zde ceny, asi jsem slepá
|
Anonymní
|
# Zasláno: 4 Říj 2005 15:58
- Nahlásit
ja jsem se na ty stranky vubec nedostala....mam hrozne pomalej net....jo a mas tam ode mne zase 5 hlasu
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2005 16:00
- Nahlásit
Anonymní
Moc ti děkuji za hlasy. Já jo mají tam vše co se týče obran, docela super až na ty ceny...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 4 Říj 2005 16:03
- Nahlásit
no ale zase kvalita....pouzivaji je snad vsude...jo a jinak jsem krynduska...jsem se zapomela prihlasit
|
krynduska
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2005 16:08
- Nahlásit
jeste jsem zapomela na http://mujweb.cz/www/hst.tr/ ....to by melo byt levnejsi.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2005 16:10
- Nahlásit
ne že ty ceny jsou drahé, já je tam nevidím vubec
|
krynduska
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2005 16:13
- Nahlásit
no u HST je taky nevidim ....ale pocitej tak kolem 3000....mozna i vic.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2005 18:58
- Nahlásit
Kde by se dal sehnat nějaký levný( odolný) talíř na frisbee?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2005 20:02
- Nahlásit
Pupy
prosímtě nejlevnější vybavení na sportovní kynologii má asi slovenský výrobce JUMAS,dá se to sehnat přes Hájka v Rudné u Prahy a Melka v Praze....
|
Anonymní
|
# Zasláno: 4 Říj 2005 23:24
- Nahlásit
Pupy
Chtěla jsem si také pořídit jmenovaný držák je kolu, ale byla jsem od něho odrazena přímo prodejcem s tím, že... je drahý, za dva roky si jej u nich koupil jen jediný člověk, je jen na objednávku a bohužel jej asi po měsíci reklamoval, je na něm nějaká spojka z plastu, která nápor psa nevydržela...takže s ním vlastně nejsou pořádně zkušenosti, když ti padesátikilový "lovec" uvidí třeba "kočičku" a rozhodne se běžet za ní a na tebe zapomene... ...ty jseš s pejsou a s kolem pevně spojená a...pak máš smůlu...v nejlepším případě kočička uteče a pejsu to přestane bavit... .. ale podle předpisů to tak nesmí být.....Takže se to dá řešit i jinak, já jsem si např. koupila u Manmatu natahovací vodítko, které držím v ruce a v případě, že vidím, že to neudržím, tak psa prostě pouštím a nebo včas z kola slezu, pokud je nežádoucí psa pouštět...a také to jde... ...jen bych dodala, že nejezdíme ve velkém provozu, spíš tak v lesoparku nebo tam, kde skoro vůbec nejezdí auta...
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2005 10:43
- Nahlásit
Sali
Nemusel by bát zase tak levný ale aby nebyl prostě moc drahý...moje čubina to vše hned prokousne.
Anonymní
S tím držákem je to docela blbí...ale snad ještě něco vymislim
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2005 11:07
- Nahlásit
Pupy
Prosímtě víš o čem mluvíš,v případě rukávu???? Dovolím si zeptat se,kolikátého cvičíš psa a do jaké úrovně? Pokud jsi úplný začátečník,nech se prosím vést figurantem a nech si od něj vybrat v katalogu,jaké pomůcky máš pro svého psa mít.
Je jen rozumné,že chceš mít svoje,jednak z důvodů hygienických a pak neplatíš figurantovi amortisaci jeho rukávu,nehledě na to,že pes ti nebude kousat na nějaký rozvlákněný oslizený návleky,kde se akorát tak zavěsí zubem a nakurví si pouštění.
Budeš ale potřebovat všechno od štěněte-kousací kůži,klínovýho peška patřičné tvrdosti,a rukáv buď na levou(tak figuruje většina lidí) nebo i na pravou(popkud máš osobního figuranta co dělá jen na pravou)ruku...a návleky,nejdřív měkčí pro mladýho psa a pak klasickej,a jak se ojede hned měnit...
Kůže je kolem tří set,pešek pětikilo,rukáv tak dva a půl a návlek taky pětikilo......to se ti vyplatí fakt jen když chceš tu kynologii dělat sakr avážně,a celý to zabere pořádnou kabelu,bez auta jsi pak druhá....
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2005 11:56
- Nahlásit
Sali
to jsme si asi nerozuměli, rukáv si koupim samozdřejmě kvalitní. O tom že jsem psala že chci aby nebyl moc drahý ale odolný jsem myslela frisbeečko
kousání na rukáv chcem trénovat s tátou, on si ted dává přes ruky tlustý ručník a na to ještě strarou silnou bundu. Tak chci trénovat s ním a mít na to i dobré pomucky. ale děkuji ti za rady
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 08:56
- Nahlásit
Pupy
no,holka,nevím nevím....s dnešním tvarem rukávů se musí umět dělat.....
Hele pokud tvůj táta chce figurovat,nemyslíš,že by stálo za to aby se to někde naučil?
Koukni existuje taková skvělá organisace TART,založená na potřebě zachovat staré povahy a praktickou použitelnost psů,nehrají si na fachmajstry a podporují jakýkoli zájem lidí o práci se psem,figuruje se tam naprosto přirozeně,situace jako v reálu,na všechny možné typy rukávů a ochranných obleků....
hele tady mají stránky
http://www.vycvikpsa.cz
povídání o nich je i tady na Víťově webu,je tady i zkušebák....
nevím odkud jste,ale možná by stálo za to učit kousání i s ovladatelností a rámcově tak,jak se to dělá,aby z toho něco vylezlo rozumnýho.....třeba tě chytnou zkoušky a závody....
Hele je pěkný závod,kam se chystáme zas po pauze letos na jaře,Pohár Kristýny,dám ti semka odkaz-reportáž z ročníku,kde jsme byli,
http://www.vycvikpsu.unas.cz/zavody/t_kristyna_02/t_kristyna_02.htm
fotky jsou moje,je to blbým foťákem,na nástupu uvidíš Tchoře v šedobarevnejch šusťákách s Arkounem,dobrmanem,ten už je bohužel mrtvej,ale doufám,že Kiruna a Bobulka ho čestně nahradí....
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Říj 2005 13:56
- Nahlásit
Nevíte kde sehnat pás do auta, kterým se kšíry zaklapnou do spony na bezpečnostní pás? Kšíry nechci.
dík
|
Pup
|
# Zasláno: 6 Říj 2005 14:22
- Nahlásit
Anonymní
kterým se kšíry zaklapnou do spony na bezpečnostní pás? Kšíry nechci.
píšeš pás do auta aby se mohli kšíry do spony a pak že kšíry nechceš?
|
bad
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 15:07
- Nahlásit
Anonymní
Zkus: www.easy-shop.cz/zerodc
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Říj 2005 15:23
- Nahlásit
super, to je ono!
pup, koukni na odkaz a pochopíš
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Říj 2005 15:34
- Nahlásit
Anonymní
Jo tkhle už to chápu....promin že jsem to blbě pochopila...jo to by se mi tak hodilo
|
pup
|
# Zasláno: 25 Říj 2005 16:07
- Nahlásit
Neví někdo kde by se dal sehnat tunel(ale nějaký který se dá lehce složit a rozložit) mockrát děkuji
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 14:10
- Nahlásit
Neví někdo kde by se dal sehnat tunel(ale nějaký který se dá lehce složit a rozložit) mockrát děkuji
Taky b mě to zajímalo jestli se dá tokový tunel sehnat, co myslíte?
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 07:24
- Nahlásit
Lidičky poradťe mi moje mamarádka má psa, který neumíchodit na obojky a dlouho nechodil, proto si na něj chtěla koupit postroj, ale bohužel na něj ńemá peníze a mamka jí nechce dát.
Takže nevíte z čeho by se dal postroj ušít(udělat) jak postupovat...z které látky...
nebo němá někdo odkaz? Mocinky děkuji i za kamrádku
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 10:58
- Nahlásit
Pupy
Já mám zkušenosti, že pes na postroji je mnohem hůře ovladatelný, než na obojku. Ať ho raději naučí na obojek, není to tak těžké. Ale pokud chce opravdu postroj, tak je dobrý nějaký popruh, šířka dle velikosti psa a podšít ho filcem
|
Anonymní
|
# Zasláno: 12 Led 2006 14:59
- Nahlásit
Pupy jestli chceš ceny gappae tak ti je večer pošlu. Nemají je na stráknách ale není problém poslat e-milík a pošlou ti je skoro obratem.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 12 Led 2006 15:00
- Nahlásit
pardon Pupy Mek
|
Anonymní
|
# Zasláno: 12 Led 2006 16:25
- Nahlásit
|
Anonymní
|
# Zasláno: 12 Led 2006 16:30
- Nahlásit
Bohužel je to malý. Takže postrojroj sem vyrobila z:
ztavené 2 velké kroužky
2 pásky(podšité molitanem(nebo něčím měkkým aby to psa nedřelo)
sylný kožený obojek.
Barvy zobrazují: ružová-kroužky
zelená-obojek
hnědá pásek
modrá pásek(pásek je sešitý-podle velikosti)
Pásky mužete utáhnout podle velikosti psa, obojek koupíte také na psa. Kdybste se báli že se vám to utrhne. Koupiíte si 2rozdvojky(podle psa) a jednu karabinu připnete k očku nahoře a jednu dole. Kdyby se pásek náhodou rotrhl tak je pes připnut za obojek.
Co myslíte dobrý nápad ne?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 12 Led 2006 16:41
- Nahlásit
´takže je to jak normální postroj
o
----! !------
----! !-------
! !
! !