| Autor |
Zpráva |
Leni
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2005 13:45
- Nahlásit
ahoj, prosím poraďte, pokud víte o nějakém dobrém cvičáku na Praze 6 nebo 7. Jde mi o základní výchovu, možná taky převýchovu (mám 3-letého pesana z útulku, asi nikdy neprošel žádnou výchovou, ale snaží se poslouchat a vyjít vstříc , já ale nevím, jestli ho učím správně, jsem chovatelský začátečník). Díky!
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2005 08:38
- Nahlásit
Ráda bych ti poradila, protože taky bydlím na šestce, bohužel nevím jak to tam vypadá se cvičáky, protože chodím momentálně do Bráníka a předtím jsem byla pět let v Letňanech, je to jen z důvodu, že já cvičím trochu víc než jen základní výchovu a potřebuji k tomu podobně založené lidi.
No nicméně na šestce je cvičák na Břevnově a na Bílé hoře, na sedmičce poté co zrušila povodeň ZKO stromovka tak asi cvičák není. Vím že je jeden v Kobylisích a jeden je v Libni, jde o to kde bydlíš a jak daleko jsi ochotna jezdit. Zkus napsat víc.
|
Leni
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2005 11:15
- Nahlásit
Bydlím ve Střešovicích na Praze 6. Samozřejmě bych to nejradši měla co nejblíž, potřebovala bych opravdu jen pomoci s tím, jak reagovat na různé situace a jak správně provádět výchovu, kterou mám zatím jen vyčtenou z knížek. Ty cvičáky na Břevnově a Bílé Hoře, to by bylo super, nenapsala bys mi nějaký kontakt, hledala jsem je přes internet, ale nic nevylezlo... A nevis o nich neco, pro toho sveho utulkoveho pejsu bych rada citlivy a trpelivy pristup...
|
bad
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2005 13:20
- Nahlásit
Leni
Na cvičák v Břevnově byl kontakt na webu (vyhledávačem ZKO Praha Břevnov) a Bílá Hora je ve Stodůlkách za mototechnou. Ale na Břevnově se spíš než kžíženci stále ještě jedou ovčáci a jiná služební plemena a Bílá Hora mi moc nezaujala.
Mi teď chodíme na Přední Kopaninu (u odbočky na letiště).
adresa je: http://sweb.cz/janadrvotova/slyzby.htlm . Je to tam sice malé, ale jinak docela fajn a člověk se tam dozví spoustu věcí. A dělá se tam aktuálně hlavně výchova, socializace, základní výcvik, ...
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2005 14:01 - Změnil/a: Eny
- Nahlásit
Mrkni na stránky www.kynologie.cz to jsou ofiko stránky ěckého kynologického svazu, tam si v sekci členské subjekty a dále kynologické kluby pod písmenkem P najdeš všechny cvičáky v Praze s kontaktem na předsedy. můžeš se mrknout co by jsi měla blízko. Osobně myslím, že ten Břevnovský je nejblíž, když bys šla od Vypichu po Ladronce až nakonec tak tam dorazíš. Můžeš tam jít třebas na procházku a omrknout si to
Znám odtamtud pár lidí ze závodů, takže si myslím, že cvičí pravidelně. To že je na cvičáku většina služebních plemen je celkem normální, vzhledem k tomu, že mnoho majitelů kříženců nemá o výcvik bohužel zájem. Rozhodně to naznamená, že tam s ním nesmíš, naopak. Vzhůru na cvičák a ukaž jim, že jste třeba i lepší
|
Leni
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2005 18:28
- Nahlásit
Díky za všechny kontakty, zkusím to všechno okouknout a uvidíme.
Eny, no nevím jestli hrozí, že s tím mým šmudlou strčíme všechny ostatní na cvičáku do kapsy , ale můžem to zkusit...
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 16:08
- Nahlásit
Ahoj. Taky bydlíme na 6, na dědině. Na cvičák se chystám tak od března, ale potřebovala bych nejlépe chodit v neděli, aby mi manžel hlídal děti, protože s nima bych se nedokázala soustředit na psa...nevíte jestli se na Břevnově nebo na Bílé hoře může chodit i tenhle den? oni asi nemají stránky a ani na kynologie.cz jsem cvičáky vůbec nenašla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 20:42
- Nahlásit
jejdajaja
Na Břevnově v sobotu,ale zkus to Hafbezobav,to máš na 5..
http://www.hafbezobav.cz/
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 06:39
- Nahlásit
jejdajaja
www.psiprozivot.cz Cvičák na Přední Kopanině Praha 6
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 09:20
- Nahlásit
davidkova renata,Fík
děkuji asi juknu na oba a vyberu podle toho kde nám to bude sedět víc
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 09:33
- Nahlásit
Fík
jééé...jukla jsem na odkaz psi pro život a pojedu asi tam je to v dubnu na tři měsíce a právě v neděli a to je pro mne ideální a cesta MHD taky děkuji mocinky za kontakt
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 09:44
- Nahlásit
jejdajaja
Ještě bys mohla kouknou na Středokluky,mám dojem,že z tý Dědiny je to na trase..
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 09:47
- Nahlásit
davidkova renata
jj, já hledám hlavně tu neděli, protože mohu nechat děti doma...s nima bych se tam vážně zbláznila a ani bych nešla, protože by to nemělo cenu - věnovat se plně psovi a kontrolovat děti nejde dohromady
|
Gardina
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 10:21
- Nahlásit
My jsme taky z Dědiny a chodíme na cvičák do Motola, Helppes. Spokojenost. I dobré spojení (bus 179 a tram) - pokud nemáš auto.
|
Gardina
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 10:28
- Nahlásit
Jo a chodíme v neděli
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 12:04
- Nahlásit
Gardina
A ke komu, kdo vede ty nedělní kurzy? Jsou tam jen mobily (na stránkách) Helppesu, tak abych věděla. A myslíš, že tam ejště bude volno? Mám desetiměsíčního pitomce, navíc jsem se do Helppesu přihlásila na ZOPky...A co máš za psa ty?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 12:18
- Nahlásit
Lucie od Arta
A ke komu, kdo vede ty nedělní kurzy
Mimo jiné Walda ,odchytni si ho tu na diskuzi
|
Gardina
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 12:32
- Nahlásit
My máme fenku zlatého retrievra. Je to už dost odrostlá dáma (bude jí 6 let), ale na cvičák chodíme od štěněte. Jí se tam prostě líbí a chodí tam jako do "nedělní školy". Chodí tam s ní hlavně dcera. Jo a Walda má, myslím, na starosti právě štěňata
|
Gardina
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 12:37
- Nahlásit
Jo a naše cvičitelka je Jana Brožová. Ta musela být v minulém životě psem , tak jim rozumí.
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 16:43
- Nahlásit
Gardina
jé, vy jste taky z Dědiny? jak to že se neznáme?
neviděla jste mě tam nebo syna někdy s modrym australákem? kdyby jo tak mě klidně zastavte
chjo, chjo...tak mám dilema jestli do Motola nebo do Řeporyj
|
Gardina
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 17:03
- Nahlásit
Dcera se nedávno odstěhovala, i se psem . Ten pes mi ale fakt chybí, i ty procházky, takže se chystám pořídit si vlastního. Tak snad potom se budeme potkávat. Hned se jdu podívat, jak ten váš vypadá, určitě se přihlásím
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 18:57
- Nahlásit
Gardina
to bude fajn chodíme tu na dědině s partou ženských a psů a je to super socializace. psi nejsou agresivní a krásně se vylítaj a my pokecáme
|
Gardina
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 10:20
- Nahlásit
Tak jsem si přečetla Tvoji diskuzi o australácích - Alf je nádherný! A Broňu znám, možná i některé další z Tvých spoluvenčitelek. V kolik asi večer chodíte? že bych se někdy přidala na kus řeči a pomazlení s pejskama
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 22:16
- Nahlásit
davidkova renata
do těch Středokluk chodí chlap od nás z baráku, právě mi to doporučil, on tam občas i dělá výcvik na stopy, má ovčáka stopaře , který má asi 8x mistrák ČR ze stop prý...prý je to tam super, prtože se ti věnujou hodně a celý kurs půl roku je zakončen ZOP, kterou ten pes prý udělá a chtěl za půl roku asi 800,- jen je to v sobotu odpoledne / tak nevím jestli to budu stíhat ( ale říkal ať přijdeme, že nás tam seznámí, a tak )
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 14:08
- Nahlásit
Gardina
chi, chi to je fajn, že znáš Marcelku a Broňu oni holky choděj co vím odpolko po páté hodině a já je stíhám většinou jen večer, to jdou tak ve čtvrt na deset v půl desátý
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 14:15
- Nahlásit
Gardina
a do Motola k Waldovi se jedeme juknout tuhle neděli v jednu
|
Gardina
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 12:08
- Nahlásit
Už jsem si přečetla Tvoje pocity ze cvičáku... My jsme tam byly v neděli od dvou. Už mám svojí fenku , tak se možná někdy večer potkáme.
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 13:07
- Nahlásit
Gardina
My jsme tam byly v neděli od dvou.
a neviděla jsi mě tam? odcházela jsem právě okolo druhé hodiny s takovym středním plesnivákem ušatym (Alfíček)
|
Gardina
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 12:19
- Nahlásit
jejdajaja
My dorazily lehce po druhé... Tvého Alfa bych asi poznala (viz fotky na diskuzi o australácích). Pokud Tě potkám na Dědině, určitě se přihlásím
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2008 15:58
- Nahlásit
Gardina
a co máš ty za hafana? zase toho zlaťáka nebo něco jinčího?
|