Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Dovoluje si na bratra
Autor Zpráva
Thee
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 19:48
- Nahlásit

Chtěla jsem se zeptat jestli máte nějaký návod na 4měsíční štěně co si dovoluje na mojeho 11 letého bratra?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 19:50
- Nahlásit

Thee
jak si jako dovoluje? ve 4 měsících si nejspíš jenom hraje..

Thee
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 19:52
- Nahlásit

no nevím...jde po něm zezadu, dneska vyskočila k němu na sedačku, štěkala na něho a když ji chtěl sundat, tak po něm cvakala zubama.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 19:52
- Nahlásit

davidkova renata
ve 4 měsících si nejspíš jenom hraje..
no to bacha, čtyřměsíční Pumice si na roční Pupici dovolovala docela slušně
Ale jedenáctiletý kluk už je přece jenom na hierarchickém žebříčku trošku výš než batole, které víceméně ještě nechodí

Thee
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 19:55
- Nahlásit

no to bacha, čtyřměsíční Pumice si na roční Pupici dovolovala docela slušně
Ale jedenáctiletý kluk už je přece jenom na hierarchickém žebříčku trošku výš než batole, které víceméně ještě nechodí

no u nás je to tak že on ji neumí srovnat do latě, takže bych řekla že v hieararchii je brácha pod ní, nebo si to aspoň myslí...

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 20:01
- Nahlásit

Thee
no u nás je to tak že on ji neumí srovnat do latě, takže bych řekla že v hieararchii je brácha pod ní, nebo si to aspoň myslí...
Tak pokud si nehraje tak se holt bude muset brácha vzchopit a ukázat jí, že je nad ní. Raději dřív než později. Pokud si hraje tak bych jí to klidně ukázala taky, protože velmi rychle pochopí, že se brácha bojí a že se může poposunout po tom žebříčku. Pak už si hrát nebude

Prostě použij traverzu. Nebo ať ji použije brácha. Je to celkem jedno.

Thee
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 20:05
- Nahlásit

Ona si na mě nedovolí, protože ví že to by mělo veeeeelice nepříjemné důsledky...ale on je jak dement, mu to pořád vysvětluju že musí jí ukázat že je nad ní...

argosek
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 20:09
- Nahlásit

Thee
Biluška

le kokot

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 20:11
- Nahlásit

Thee
Ona si na mě nedovolí, protože ví že to by mělo veeeeelice nepříjemné důsledky...
No tak jí stejným způsobem zakaž dovolovat si na bratra. U nás jsem to taky Pumě zatrhla já a nikoliv mimino

Thee
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 20:12
- Nahlásit

Jo jak sem u toho tak ji to zarazím, ale třeba předevčírem sem byla celý den v práci a jak to mám zarazit když ti nejsem?

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 20:15
- Nahlásit

Thee
a jak to mám zarazit když ti nejsem?
Uznávám, to jde blbě. Tak o to razantněji zasahuj když tam budeš. Musí si to zafixovat stejně jako fakt, že některé věci jsou fuj. Třá guwna by taky neměla žrát ať už tam jsi,nebo nejsi. Nebo by aspoň měla vědět, že to nemá dělat
Ideální by bylo kdyby se brácha taky snažil, ale uznávám, že kluci ve věku jedenácti let jsou obecně paka pakovité poblbané

Thee
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 20:31
- Nahlásit

Asi mi nic jiného nezbyde nebo ho jednoho pěkného dne sežere i s botama

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání