Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Výsledky závodů a zkoušek, nestyďte se, pochlubte
Autor Zpráva
Eny
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2005 12:19
- Nahlásit

Když už se tu všichni tak známe, a LUCKA se sama nepochlubila
Tak to na ní prásknu já, a současně gratuluji k pěknému umístění na MM ČR, jen tak dál, chtělo to jen trochu toho pověstného závodnického štěstí, co?

Aby tady v tom nezůstala sama tak se přidám já, konečně se nám podařilo složit s mladicí IPO 2 a to navzdor osudu a tři neděle staré jizvě po třinásti stezích na hlavě.

Tak co přidá se někdo, ať i v tom ošklivém počasí je trochu radosti nad úspěchy ostatních.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2005 14:01
- Nahlásit

Eny
Sice nevím, co obnáší IPO 2, ale každopádně gratuluju
Mě čeká s mlaďochem tento víkend velké sousto-dvoudenní všestranné zkoušky. Takže pak se buďto budeme chlubit, anebo zalezeme pod hadr (to spíš)

Eny
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2005 14:10 - Změnil/a: Eny
- Nahlásit

IPO 2 je druhý stupeň ze tří zkoušekvšestraného výcviku (stopa, poslušnost, obrana) podle mezinárodního zkušebního řádu.
Tak to vám budu moooc držet palce, aby jste to perfektně zvládli a pak se mohli chlubit

Anonymní
# Zasláno: 24 Srp 2005 15:07
- Nahlásit

Taky se pochlubím
Naše pointřice Britka uspěla na Memoriálu Richarda Knolla ve II.ceně se 464 body a získala ocenění za Nejlepší práci na poli
Jana L

Tasy1
# Zasláno: 24 Srp 2005 15:21
- Nahlásit

Tak já se taky pochlubím...
V květnu jsem vytáhla svou fenku po přestávce (po štěňatech) na její první závod v životě.Byl sice podle ZOP,ale cvičila stejně jako na treninku,což mi udělala radost.Skončili jsme na 5.místě.A tuto neděli jsme vyrazili do Berouna(také podle ZOP) a zas to bylo o kousek lepší.3.místo.
mě se líbí ta atmosféra a tak.Je to jiné než jen trenovat a nezkusit si to na "ostro"

LUCKA
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2005 19:31
- Nahlásit

ENY
Kdo to jsi? Kdopak se tu chlubí za mě? no samozřejmě děkuji za prezentaci mé osoby
Jojo, závodnické štěstí chybělo. Na poslušnosti se na mě Borg úplně vykašlal, to jsem spíš odcvičila já, než ten pes a na stopě 70bodů bez 2 předmětů (ztráta 20b) byla obrovská škoda

LUCKA
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2005 19:33
- Nahlásit

ENY
Ještě jednou děkuji za gratulace, mohl to být lepší výkon, ale 9. místo na mistráku republiky není k zahození
copak ty máš za bafáka? omlouvám se, jestli jsem se tě na tohle někdy už ptala, nebo jestli se dokonce známe, ale paměť zapomíná navíc když znám tolik lidí přes tento web

Eny
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2005 07:56
- Nahlásit

LUCKA
Já mám teďkon mladou NO, s její předchůdkyní jsme byly taky na MM ČR, tak mě to pořád zajímá, i když už je to pár let, no brrr to jsem teda stará
O závodnickém štěstí bych mohla říct svý, dvakrát jsme tam byla dvakrát jsme byly 4. a vždy jen o malilinkatý kousek, no co na bednu jsme sice nedosáhli, ale ta atmosféra a to všechno okolo, tak to za to rozhodně stálo

Tasy1
# Zasláno: 25 Srp 2005 08:40
- Nahlásit

LUCKA

Musím říct,ře Eny i její čubinku znám.Jsou obě fajn

ixie
# Zasláno: 25 Srp 2005 14:09
- Nahlásit

Moc gratulujeme ke krásným úspěchům všem pejskům i páníčkům........
Tasy1, prosím, jaký je rozdíl mezi závodem ZOP a normální zkouškou? Jinak se připomenu, panička dvouleté dobrmanky Kelly z Bráníka......a rády bychom taky něco zkusily, až přijde čas......

LUCKA
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2005 14:13
- Nahlásit

ENY
co jsi měla předtím za fenku? a měla jsem tě možnost potkat letos na tom mistráku?
tak to je fakt už závodnická smůla, 2x 4 místo, to musí mrzet.ale přesně jak píšeš. já jsem takovou pořádnou atmosféru zažila poprvé, ještě s Evčou (ze stejného kraje, dokonce i ze stejného cvičáku,měla tam dobrmanku-jako jediná!) a byly jsme obě mile překvapeni!! Fakt to stálo za to se na ten mistrák "jen" probojovat. Organizase super,no v podstatě všechno-ubytování a veškěrý zařízení taky. Fakt jsme obě úplně žasly!!! No škoda, že jsem v mládeži už taky skončila...to byl náš poslední závod v mládeži, vlastně i celkově...Odkud jsi?

Tasy1
Tak to ti věřím. Sice ENY (zatím) ještě neznám,ale doufám, že budu mít tu čest ji někdy poznat...

Eny
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2005 14:24 - Změnil/a: Eny
- Nahlásit

LUCKA
Ne letos jsem tam nebyla, protože jsame ve stejném termínu byli s pejsanama na táboře. Předtím jsem měla taky fenu NO nalezenou bez PP, ale nejlepší na celym světě to už tak u prvního psa bývá.
jinak jsem z Prahy, což je od tebe celkem "kousek", ale doufám, že se někde určitě potkáme, třeba na vylučovačkách na MR IPO, tam bývám celkem pravidelně (coby divák, ale jednou možná...)
Pravdu povídal můj známý: "když jednou čuchneš k velkým závodům, pouťáky už jaksi nejsou to co bývali"

LUCKA
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2005 14:29
- Nahlásit

ENY
A jak o mě teda víš? Někdo vykládal? Víš řeknu ti, první pes je většinou ten nej já se bojím, že už nikdy neseženu takovýho super bafáka, jako je teďka můj Borg (ten labradorek ) ale to bych zase křivdila jeho nástupkyni - maliňačce Kelly, která vypadá zatím moc moc šikovně (má 11 měsíců,takže mimčo :biglol. Na mistrák MSKS se asi nepojedeš kouknout že? jen tak náhodou... Víš, když jsem "kvůli" Borgovi začala jezdit vrcholovky (teoreticky se to tak dá říct) tak už čekám od toho dalšího psa stejný výkon,abych mohla v těch vylučovačkách a velkých závodech pokračovat...no uvidíme, co z té malé můry vyleze ale každopádně labradorka už nikdy nechci, už mě budeš potkávat jen s maliňáčkama

Eny
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2005 14:37
- Nahlásit

Byla tam holka z mého bývalého cvičáku, no moc jí to nevyšlo, tak nebudu jmenovat, pes má holt zdravotní problémy, to se stává.
Máš štěstí, že sis mohla pořídit druhého pejska podle svých představ hned a plynule navázat, to já si musela nějakej ten rok počkat. Je rozumné, že jsi přesedlala na jiné plemeno, nic proti labradorům, ale ten tvůj Borg je spíš jedinec, takže by ti to s dalším nemuselo vyjít, s malinou máš rozhodně víc naděje že se to znovu povede.
Ovšem pro hodně lidí zůstaneš "ta holka s tím labradorem, který má neuvěřitelné obrany"

Tasy1
# Zasláno: 25 Srp 2005 15:40
- Nahlásit

ixie
Zdravím,
rozdíl vlastně není..jen na závodech bývá rozhodčí přísnější.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2005 21:40
- Nahlásit

ENY
Není to Andrejka Čákorová? Pokud jo, tak to jsme byly obě dvě nějaké začarované nastupovali jsme totiž spolu ve dvojici
No abych řekla pravu, tak už labradorka nikdy nechci. Fakt jak píšeš, nic proti nim,ale...Borg mě nasměroval v kynologii takovýmto směrem a v něm chci i pokračovat!! A s labradorkem by to pravděpodobně nešlo
Jak říkáš, hodně lidí si mě zapamatuje podle psa...Onehdy jsem byla na Slovensku na GrandPrix ve Vrbovém, přišël tam za mnou nějaký SLovák a ptal se mě, jak se mě daří, co nového, co můj Borg...zírala jsem na něj a pak mě nasměroval tak, že mě viděl loni na mistráku mládeže SLovenska...lidi si pamatují, zvlášť psy a zvlášť "exoty"
Mám doma rozbitej počítač (zítra by ho měli ale už spravit) a jsem teďka u taťky ve firmě (asi 20 vteřin od našeho baráku) ale je to u lesa, tma, tak tu mám sebou Bádě (tak říkám Borgovi ). teďka tu chrápal, teďka čumí na mě a vrtí ocáskem...no co víc si přát????
Co máš teďka za bafáka? Plánuješ vrcholovky s bafákem? to víš, hledám konkurenci!!

misuna
# Zasláno: 25 Srp 2005 23:05
- Nahlásit

Pěkně prosím, smutně koukám. Jsem jelito a pořád se nevyznám ve zkouškách - začátečník. Odpovězte mi prosím na následující dotazy:
1. Jaká je první zkouška, kterou se psem mohu absolvovat a jaké následují?
2. Jaké z těchto zkoušek může absolvovat pesek bez papírů?
3. Můžu psa na nějakou tu zkoušku připravit i bez návštěv cvičáku? Teď asi nějak nebudu moct docházet(zdravíčko). Děkuju mocka.

birma
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2005 23:37
- Nahlásit

misuna
já sice teprv taky začínám, ale na tohle ti odpovim (kdyžtak mě opravte někdo povolanější )
1. záleží na tom, co chceš dělat - nejjednodušší je asi zkouška ZZO, nebo ZOP - obojí je pouze poslušnost, každá obsahuje trochu jiné prvky, takže říct, která je těžší nejde - záleží na psovi, dále můžeš pokračovat (nebo i začít) ZM (stopy + poslušnost + obrana) a navázat ZVV1-3, na ZOP můžeš navázat ZPU1(poslušnost + stopy, nebo hlídačka) a na to pak ZPU2(stopy+poslušnost+obrana)
2. to co jsem ti vypsala můžeš dělat se psem bez PP
3. na zkoušky čistě poslušnostní zvládneš s trochou snahy psa připravit sama (ale bez toho abys byla někde členem je skládat nemůžeš), ale tam kde je obrana, to už sama nezvládneš

na přesné znění zkušebních řádů se podívej tady (nahoře na modré lištičce zkušební řády
vypsala jsem ti nároďák (ZZO, ZM, ZVV1-3) a KJ Brno (ZOP, ZPU1-2)

Eny
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2005 08:00
- Nahlásit

LUCKA
Jo jo to je ona, jsi taky detektiv či co ?
Jinak teď mám ovčandu (jmenuje se Enya Boh. Atomica, ale to ti asi nic neřekne) na podzim plánuju skusit trojku, no a pak se uvidí, s kynologií jaksi přestat nehodlám a i když mi to nevyjde s touhle feňulí, určitě se tam někdy s nějakým budoucím pejsem potkáme, ty konkurence

misuna
na poslušnostní zkoušky teoreticky můžeš psa připravit bez cvičáku, ale prakticky je to horší, jsou předepsané povely jaké smíš použít, a pokud nevidíš někoho jak cvičí, těžko se ti podle zkušebního řádu bude představovat, jak to má vypadat A proč nemůžeš na cvičák??, vždyť nemusíš hned, pokud máš teď zdravotní problémy, počkej si, ale doporučovala bych ti nvštívit nejbližší cvičiště, už jen pro orientaci, abys věděla, jaký typ výcviku tam dělají... jedna věc je psa připravit na zk a druhá je mít je kde dělat a zkoušky může pořádat vždy jen nějaká ZKO, resp. KK (rozuměj cvičák)

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2005 09:01
- Nahlásit

LUCKA
včera skládala Jana Palátová s Kurtem(Orkán Pasecké údolí,dobrman)první ze série naplánovaných trojek na tento prodloužený víkend,složila s nádhernými body TART 3,na stopě ztratila body dva a na obraně jeden,i poslušnost měla moc pěknou.
Neskutečný je,že ten pes už druhý týden na táboře jede denně plný trénink a neustále srší energií. V současné době patří ke špičce výkonnostních dobrmanů tady v republice.Bohužel má kupírované uši.....takže ač kvalifikován,na MR MSKS nemá povolený start....

Evik
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2005 09:13
- Nahlásit

Eny

jé Bohemia Atomica....to je stanice paní Kroužecké, že? Já chvíli s pesanem chodila na "její" cvičák do Lochkova....svět je malej

Beagle_009
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2005 09:21
- Nahlásit

LUCKA
Na mladeži to byl dobrej výkon když si vezmeš že většina lidí před tebou si svý pejsky necvičili sami. Kromě Dity...
Letos nejhorší na mistraku byl(i) rozhodčí... Občas se na to nedalo koukat kolik nejmenovaný rozhodčí na obranách dokázal dát bodů...
Mladěž je něco ohromnýho! Od TTM v Plzenci po mistrák!!!Kdo nezažije nepochopí!

Eny
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2005 09:29 - Změnil/a: Eny
- Nahlásit

Evik
To je stanice slečny Kroužecké, nyní paní Benčové, měla krááásnou svatbu
Teda, tak to je ten svět opravdu hodně malý

Evik
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2005 14:15 - Změnil/a: Evik
- Nahlásit

Eny

no já nevím, jakou měla svatbu, ale viděla jsem jejich maličkou dcerku Šárku....teď už jí asi bude rok nebo tak nějak... vozili ji na cvičák už když jí byly asi 3 měsíce prostě pravé kynologické dítě.....
Já bohužel na cvičáku v Lochkově nevydržela dlouho, protože je to pro nás přeci jen trošku z ruky...nakonec jsem zakotvila v Jinonicích a jsem spokojená. V Lochkově ale měli bezva figuranta, nevím, jak se jmenuje, ale říkali mu "strýček Pepa"

LUCKA
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2005 19:58
- Nahlásit

ENY
Já acdetektiv? No jasně že jo Fenka mi jménem nic neříká,ale počkej za pár let. to ji budou znát višchni!! No určitě budu ráda, když se doopravdy někdy potkáme!!!

Sali
Díky za info. Jana mě psala. Kurťa patří doopravdy ke špičce mezi dobrmany (a nejen mezi nimi). Mě strašně nasr...že ji nepustili startovat na mistrák MSKS, protože měla obrovskou šanci zamíchat pořádně pořadím (myslím v předních pozicích!!!). Kurťa je neunavný a vydrží toho strašně moc. Pamatuji si naše společné tréninky-Jana unavená jak blázen, Kur´ta nic. Ćím víc ho Jana unavovala, tím více měl energie. Jojo,zase jednou za čas se povedl doopravdy pořádný dobrman a takhle to skončí kvůli uším!! Hrůza!!

Beage_009
Taky jsem občas zašla nad výkonem roýzhodčích. Oni si totiž v neděli hráli na Ježíšky a nadělovali super body!!! Však to jsem koukala, minimálně ve 2 případech (pokus jsi pozorně sledoval/a, tak měl být pes na obraně ukončen,protože....no snad víš, o čem mluvím. nechci to tady nějak dopodrobna rozebírat!!). Já jsem spokojená, že jsem mohla zažít atmosféru toho mistráku, jak píšeš - kdo nezažije, nepochopí- a to je pravda!! i když jen "pitomý mistrák mládeže", bylo to super!!! Vážím si toho, že jsem se tam dostala se psem, kterýho jsem sama cvičila a navíc s "exotem"

Eny
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2005 09:04
- Nahlásit

Evik
Máš pravdu, malé Šárce už byl rok v půlce července, bože to to letí, Pepu znám, je to moc fajn člověk přímením Poživil, doufám, že se nebude zlobit, když ho jmenuju, ale o něm vždy jen v dobrém Víš pokud chceš dělat se sem víc než jen na úrovni jedniček, tak prostě nevybíráš cvičák podle vzdálenosti od bydliště, ale podle kvality ty máš zrovna třeba to štěstí, že máš další kvalitní cvičák, ještě blíž.

LUCKA
už se těším, ráda bych tě poznala osobně.

Anonymní
# Zasláno: 29 Srp 2005 13:41
- Nahlásit

Tasy1 Tasy, můžu se tě zeptat? Na těch závodech v Berouně se na 3. místě podle ZOP umístili 2 psi?

Beagle_009
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2005 15:32
- Nahlásit

LUCKA
Já bych se tam taky rád dostal, ale vzhledem k tomu že mojí čubině je 13 měsíců tak to asi nestihnu...
Ale i jako divák pociťuju tu skvělou atmosféru...Jednu výhodu má divák v tom, že po bujarém večeru se nemusí koncentrovat na výkon se svým psem. A to co jsme letos v noci předváděli my bylo neskutečný a neuvěřitelný...

Tasy1
# Zasláno: 29 Srp 2005 20:10
- Nahlásit

Anonymní
ne..jen já aspoň jsem byla na bedně a mám pohár a diplom.Proč myslíš že dva????

Tasy1
# Zasláno: 29 Srp 2005 20:17
- Nahlásit

Anonymní
Foto z Berouna

Lenka + T.
# Zasláno: 29 Srp 2005 20:39
- Nahlásit

to misuna: já chodím na cvičák jen na agility a ostatní cvičím sama a mám s pejskem ZZO, ZOP a ZPU1.

Eny
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2005 08:09
- Nahlásit

Tasy1
Ahoj, co že jsi včera nedorazila na cvičák, já myslela, že už jsi odletěla a ty pořád tady Bylo tam docela veselo, neboť Lucka vyhrála IPO 1 a současně měla nejlepší obranu a stopu závodu, no bomba

Tasy1
# Zasláno: 30 Srp 2005 10:17
- Nahlásit

Eny
Nějak se mi tam nechce chodit bez psů.Na výsledky jsem koukala na internetu.Lucce samozřejmě gratuluji

Anonymní
# Zasláno: 30 Srp 2005 10:34
- Nahlásit

Tasy1, díky, slyšela jsem ještě o jedné fenečce, která se měla na těchto závodech umístit na 3. místě, tak mě to jen zajímalo. Fotka je určitě super , akorát tam nejsi vůbec vidět. Nevím náhodou, kde bych našla výsledky? Dívala jsem se na stránky ZKO Beroun Zavadilka http://zkobe.webpark.cz, ale nic jsem nenašla

Tasy1
# Zasláno: 30 Srp 2005 10:48
- Nahlásit

Anonymní
Fotku Ti můžu klidně poslat větší..třeba na meil???
JInak ty stránky jim nefungují.

Anonymní
# Zasláno: 30 Srp 2005 11:09
- Nahlásit

Tasy1, to bys byla hodná, prosím na benak2@atlas.cz

Anonymní
# Zasláno: 30 Srp 2005 16:51
- Nahlásit

Tasy1, nebudu do konce týdne na mailu, kdyby sis prosím vzomněla na nějaká menší plemena, která se závodu zúčastnila a na kterém místě byla, budu moc ráda, když mi napíšeš, díky a měj se Anonymní

LUCKA
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2005 19:51
- Nahlásit

ENY
Tak snad se fakt někdy potkáme...plánuji v zimě do Prahy na závody. tuším, že to je v Kyjích, Mikulášský závod...ale nejsem si jistá! zjistím

Beagle_009
Počkej,takže jsi byl v Maršově jako divák a na tom společenském večeru v té tělocvičně jsi taky byl? To co myslíš, že jste předváděli, tak myslíš to v té tělocvičně nebo jste pak někam vyrazili (jako my) ? Myslíš, že mám šanci si tě pamatovat? te´dka nemyslím to, v jakém jsem byla stavu ,ale to, jestli jsme se tam mohli někde potkat nebo tak...pamatuji si závodníky, vedoucí družstev...třeba si vzpomenu i na tebe...

Eny
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 07:39 - Změnil/a: Eny
- Nahlásit

LUCKA
v Kyjích mají mikulášský závod, tak že bych taky vyrazila
jinak seznam pražských závodů najdeš na www.pespraha.tk tak se mrkni a dej vědět

LUCKA
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 09:57
- Nahlásit

ENY
No já se ještě musím domluvit se Součkovými (jsou z Prahy,mají ovčáky "z Trucu", oba jsou rozhodčí pro TART, jezdí s náma na závody do Rakouska a loni jsme u nich bydleli, když jsme tam byli na tom Mikulášským závodě). Uvidím se s nimi možná tento víkend...a pak ještě jedu možná na jeden závod...jo,už jsem to našla...takže možná jedu na Letňanský závod (5.11.) a pak na ten Mikulášský závod (10.12.). ještě se musím domluvit s lidima, se kterýma vyrazíme a určitě se ozvu...

Eny
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 10:01 - Změnil/a: Eny
- Nahlásit

Na Letňanský závod, plánuju svoji účast pokud zdraví dovolí, tak se tam potkáme (tedy pokud přijedeš) a to bysme i startovali ve stejné kategorii, takže odteď jsi konkurence už se těším

LUCKA
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 10:24
- Nahlásit

ENY
No na Letňanský závod plánuji na 100% přijet, takže se moc těším!! Doufám, že to Borgovo zdraví také dovolí. Víš, už s ním nic nedělám, takže ten závod bude buď a nebo. Prostě ho vytáhnu rovnou na plac, třeba si to bude pamatovat. Startuji v IPO3, jak jinak

Beagle_009
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 11:58
- Nahlásit

LUCKA
No, na večírku(na konci než nás vyhodili) tak tam kamarád tancoval a zpíval a otravoval tim nejaký lidi a poředatele... Hodně jsme se pohybovali s vedoucíma Plzeňskýho a Pražskýho kraje. V neděli jsme seděli pod stanem za váma(ty ještě mírně opitý se žlutejma taškama). řiká ti to něco??

Eny
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 12:14
- Nahlásit

LUCKA
Tak to tě tam uvidím, i když by mi to nevyšlo a nemohla jsem startovat, tak určitě přijdu alespoň na čumendu vždyť jsme tam pět let byla domácí., tak alespoň pokecám a popiju kafíčko s milými lidmi.

Beagle_009
tys byl taky na MMČR? a startoval jsi? jestli jo tak se pochlub

Beagle_009
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 12:18
- Nahlásit

Eny
Ne, já se byl jen kouknout na kamarády z TTM ve Starém Plzenci... Na MMČR mam moc mladou čubu, ale příští rok se možná pokusim vyrazit...

LUCKA
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 13:10
- Nahlásit

beagle_009
jasně že mě to něco říká!! myslím, že vím!! neměl jeden kámoš od vás oranžový kraťase? takovej blonďák...skoro všem holkám od nás se líbil na tu neděli si pamatuji, že vás tam hodně spalo na tom stole. "Náš dospělý dozor" právě říkal, že ti za nám to večer pěkně přepískli tak to se teda nemáš čím chlubit víš, ještě k těm výsledkům. mě je jedno, že jsem skončila "až" na 9.místě, já jsem ale takhle pro sebe vyhrála - už jen to se tam dostat se psem, se kterým jsem cvičila sama, poznat nový lidi,dobře zapařit...co jinýho si přát? Ditu neznám, ale to, že se psem dělala sama, je super a takový lidi obdivuji. Však ty, co vyjedou s vycvičeným psem, to vítězství nemůže snad ani těšit Dita měla na to vyhrát a myslím si, že si to zaslouží! Ať vyhraje ten nejlepší - a Dita ukázala, že na to má! Tak ji pozdravuj, jestli ji ještě někdy uvidíš...

ENY
No tak to každopádně určitě přijeď!! Fakt se tam už moc těším

Beagle_009
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 14:43
- Nahlásit

LUCKA
Jo tak ten s tima kraťasama je Ondra, loni na MMČR byl 3. a dostal čestnou cenu, jinak docela dobrej figurant... V sobotu jsme byli hodný protože už nás skoro nikam nepustili po pátečních konfliktech a "výtržnostech". Pak sme museli uplatit výčepního "U Matýska" aby tam s náma seděl aspoň do tří.
Ditu znam jen z loňska... Já ty cosi psi nedělali sami na výsledkovej listině přehlížim.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 15:35
- Nahlásit

Beagle_009
tak to bych do Ondry neřekla,že je psovod a už vůbec ne, že byl ještě loni v mládeži. no celkem hustý vyladá na staršího...co jste tam v pátek vyváděli? to my jsme to právě v sobotu rozjížděli (já s jednou kámoškou jsme měli všechno odcvičený už v sobotu, druhou kámošku čekala v neděli už jen stopa - a tam mohla jít klidně trošku přiopilá, protože by se nechala tou její fenkou jen táhnout ) takže v sobotu jsme zase zlobily my holky. a bylo to bomba
a kolik je tobě, že jsi říkal, že chceš jet příští rok zkusit misták? no vřele doporučuji!! tak to sem tam uvidíme! kámoška se bude snažit aby se tam dostala ještě v roce 2006 a já ji pojedu dělat vedoucího družstva, když se zadaří...co ty máš za bafáka? ovčáka?

Beagle_009
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 20:37
- Nahlásit

LUCKA
Mě je 17... mam ovčandu 13 měsíců(sice nadějná ale stejně to asi nestihnu) Podíval se pojedu určitě...
My sme byli v hospodě myslim že "u Pešků" kapku jsme se zpili. Kamarád začal tancovat po stole a prověřil tvrdost skla který mu překáželo pak se zkácel...Pokračovalo to dál podobnýma kouskama přidal se zpěv ale to už si moc nepamatuju protože jsem usínal na stole no a druhej den před náma paní výčepní zamkla... Tak sme vymetli všechny ostatní hospody.
Kde vy ste byli??

LUCKA
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 21:05
- Nahlásit

Beagle_009
Ty brďo, víš že ani nevím,jak se to jmenovalo? My jsme byli v pátek večer na pokoji (tuším, že ten penzion kde jsme bydleli se jmenoval Kneifel tebo tak nějak), protože jsme měli svoje vlastní zásoby a v sobotu jsme byli "u Slunce", pak v té tělocvičně a pak jsme se ještě rozjeli v nějakým baru (to jméno fakt nevím) a dorazili jsme to na pokoji. Takže celkem hustý...Fakt to bylo bezvadný. Heleď, nebyl tam s váma i ten jeden Švýcar? mě se zdálo, že se tam motal někde s váma (aspoň v té tělocvičně). Ježíš, teďka to tady vypadá,jak mládež chlastá a jak jsou to jenom ožrali. To jsme si teda teďka pěkně zavařili Po jakých rodičích máš fenečku? Třeba to stihneš příští rok, ale bude to tak tak. Uvidíš. Ale raděj na to kašli,ať si fenku nezkazíš, raději pomalu a poctivě než něco urychlovat...a pak ty výkony vypadají teďka jsem přišla z hospůdky (ježíš, zase vypadám jak ochlasta :cool a jdu spát, protože zítra brzo vstávat do školy...mě z toho zrábne

Beagle_009
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 21:24
- Nahlásit

LUCKA
V tělocvičně byl s nama.My sme tam moc dlouho nebyli, jenom na začátku a pak ke konci. "u Slunce" nam taky v sobotu vyhrožovala že nanaleje jasli nebudem slušný...
mladežníci jsou hodný my sme výjimky...
rodiče: o.Apoll Hartis m.Megy z Podradbuzí- prostě exterier, ale maká dobře,ZATIM
Taky se těšim do školy

tttynka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2005 22:25
- Nahlásit

Eny
gratuluju k tem dvojkam. tyjo to me zajima jestli se vubec nekdy dohrabu k necemu takovymu. Ellynka se tak trosicku nepovedla v tomto smeru a s Lejakem uz chci delat jenom agility a flyball. No kazdopadne te zas nekdy rada uvidim, bud na cvicaku nebo nekde na nejakych zavodech (kdyz se tam budu koukat )

Eny
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2005 08:51
- Nahlásit

tttynka
děkuju
Chce to jen čas určo to zvládnete

tttynka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2005 11:50
- Nahlásit

Eny
no budeme se snazit. ale bude delat proste neco, mozna i coursing (zkusime a uvidime, jestli ji to vubec bude zajimat ) ale kazdopadne se nebude valet na gauci, no na gauc stejne nesmi, tak proste se nebude valet kdekoliv.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2005 12:07
- Nahlásit

Beagle_009
Nám taky nechtěli nalít "u Slunce" ale nakonec nám nalili a nelitovali,protože jsme jim tam udělali slušnej kšeftík
Takže fenka exteriéračka, otce znám, matku ne! Takže ti přeju, ať ti fenka vyjde a příští rok jsi na mistráku na bedně, pokud se do toho teda pustíš

Beagle_009
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2005 13:03
- Nahlásit

LUCKA
Dík!No uvidim... Snad to vyjde. Pomalu se připravujem na ZVV1. Ale s tou bednou to nevidim reálně.
"u Slunce" to bylo hezký ale nepříjemná obsluha.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2005 13:12
- Nahlásit

Beagle_009
No i když jestli jé té fence teprve 13 měsíců...tak to je síla, jestli plánuješ příští rok vyjet závodit. já mám doma ročního maliňáka a nedokážu si představit, že bych za chvíli měla s ní vyjet...my se připravujeme na ZM, chci ji na jaro nachystat. Sice bych to mohla zkusit i teďka na podzim,ale u maliňáka se fakt nesmí spěchat!!
Jo jsem ráda, že se nezdála nepříjemná obsluha "u Slunce" jen mě...

Beagle_009
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2005 13:30
- Nahlásit

LUCKA
Já na ni nespěcham, ale rozdělávam si věci tak abych ZV1 stihnul na začátku jara, když se na něčem zdržim dýl tak to nestihnu, nic víc, vadit mi to nebude. Taky ještě nevim co sní udělají moje nervy před závodem nebo před zkouškou... Pro mě by byl úspěch podívat se na vylučovačky. Ale zase stačí jen 210 bodů na dvojkách a sme tam.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2005 14:16
- Nahlásit

Beagle_009
Mám pro tebe radostnou zprávu - nestačí 210 bodů ale 200b takže se tam má šanci dostat každej, ale co to pak udělá s psychikou fenky, když pojedeš na vylučovačky, kde ti udělá třeba body 70-70-60. Nechci tě nějak podcěňovat, ale tak mlaďoučké fenečce klesne hodně rychle sebevědomí, když předvede tento výkon, ty budeš spokojen, že ses dostal na mistrák, ale přitom to nebude nic moc. a je lepší přece pár let počkat, raději vyjet pak za dospěláky a tam jim pořádně ukázat - 95-95-95 ne? tobě kdy bylo 17? už letos?

Beagle_009
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2005 14:54
- Nahlásit

LUCKA
Já neřikam že musim udělat ZVV1 natož se dostat na mistrák, ale kdybych to stihnul že by to bylo skvělý a byl bych rád. Je jasný že kvůli mistráku nebudu něco uspěchávat...
Jo, letos mi bylo 17.
raději vyjet pak za dospěláky a tam jim pořádně ukázat - 95-95-95 ne?
Neee!!!!100-100-100

LUCKA
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2005 17:37
- Nahlásit

Jak vidím, tak jsi velice skromný (100-100-100 ). Promiň, že píšu až dneska, ale byla jsem celý víkend pryč (na mistráku MSKS) takže jsem se na net dostala až dneska. Co nového?

Beagle_009
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2005 20:04
- Nahlásit

LUCKA
Teď jsem se vrátil od pana Deckra z rentgenů- takže mě čeká několik týdnů nervů co mi přijde, ale čistý to nebude
Na mistráku? Závodil nebo koukat?
V posr... škole mam 4krát devět hodin takže se k čubince dostanu pěkně pozdě a tak nestíham čtvrteční cvičák.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2005 20:53
- Nahlásit

Beagle_009
Já valím s mladou na rentgen asi v pondělí. Uvidíme. Teďka je zase nemocná, má panostitidu, takže ji musím udržet 3 týdny v klidu. Nevíš, jak to mám s maliňákem udělat? Na mistráku jsem byla koukat, nedostala jsem se tam o 2 bodíky (do dospělých) a na mládež jsem tam nejela...přednost má ČKS samozřejmě. teda mělo..ach jo, už jsem moc stará Cože? ty máš ve škole 9 hodin? tak to je hustý...to my máme celkem dobrej rozvrh...naštěstí,ale mě je to teďka naprd. 3 týdny mám volno...trénovat s ní nemůžu, nic...achich jo...

Beagle_009
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2005 21:03
- Nahlásit

LUCKA
Škoda tich 2 bodíků...
Panostitida mi nic neříká...Co to je??? sklidnit malinu to taky de???? Mě momentálně hárá, takže to moc s treninkem nepřehanim.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2005 22:02
- Nahlásit

Bealge_009
Jojo, 2 bodíky jsou dva bodíky..Je to veliká škoda! nedá se nic dělat, vždycky to nevyjde! a přece jen je to jen pejsánek, ne stroj...
Panostitida je zánět v kosti, takže udržet 3 týdny malinu v klidu je hustý...dneska když jsem ji po 3 hodinách pustila z kotce na vyvenčení, mohla se zbláznit-skákala, lítala jak pošuk...to si říká nemocný zvíře? Kelly mě taky hárá, takže je to zase o ničem. Ale jsem ráda, že aspoň hárá teďka, když musí být zavřená v klidu kvůli té nemoci, vlastně i zároveň kvůli hárání..

Beagle_009
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2005 20:39
- Nahlásit

LUCKA
Já bych brečel, začínají narůstat problémy s mym bíglem kterýho mam u babi, protože ho babi nezvládá a on z ní má srandu. Rodiče už nechtějí trpět a váhají nad prodejem(ne poprví) mýho PRVNÍHO pejsánka a já už to asi nezvládu ukecat...
Přeju malině brzký uzdravení!!!

Sali
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2005 08:23
- Nahlásit

LUCKA
nic si z toho nedělej,u nás je to taky jako v lazaretu,všichni máme zánět horních a pomalu už i dolních cest dýchacích,kašel jak sviňa,a lítám po baráku,rozdávám antibiotika, jitrocelovej sirup,tablety na lepší odkašlávání,vařím po deseti litrech denně kuřecí masovou polívčičku,aby hezky klouzala do krčku,a taky se snažím přitom udržet ty mladý v klidu,aby se rychlejc uzdravili,mám je všechny v posteli,v kotci by jim chladný vzduch v nocí dráždil průdušky...
Byla naplánovaná jedna akce za druhou a všechno nechávám plavat,všude terény na stopy jak víno ajen na ně smutně koukám z auta...

LUCKA
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2005 16:58
- Nahlásit

Beagle_009
nemáš mail? psala bych si raděj mail, ať zde "neotravujeme" ostatní lidi našima "kecama" o mistráku hm? kdyžtak písni na lucie.sevcikova@tiscali.cz

Sali
přesně jak píšeš...krásný terény na stopy,teďka by se dalo stopovat všude a pořád a já jen sedím doma jak pecka....ale má to jednu výhodu, že musí být Kell zavřená. zrovna hárá, takže jsem zabila dvě mouchy jednou ranou...kdyby hárala až potom, musela by být zavřená další 3 týdny chudinka

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2005 10:46
- Nahlásit

LUCKA
ty máš nějaký problém trénovat,když čuba hárá?
Já měla za to že máte možnost kotcovat,tak že si prostě vemeš z kotce jen to co chceš zrovna teď....spíš bych čekala že ti doma vysadí v inkriminovaný dny se soustředěním na výkon pes.
Mě se akorát v krycí dny čuby tváří roztržitě a je na nich vidět,že by radši sex než práci,ale to je asi tak vše,prckounovi je osm měsíců,zatím z toho neměl rozum,ale až ho dostane,kotec to vyřeší...

Anonymní
# Zasláno: 12 Zář 2005 10:50
- Nahlásit

Tasy1....mám prosbu, chtěla bych ti napsat na mejlík...ale neznám tvojí adresu........

Ixie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 10:55
- Nahlásit

Omlouvám se, ten nym jsem byla jááááá........

Tasy1
# Zasláno: 12 Zář 2005 10:56
- Nahlásit

zgipova@seznam.cz

LUCKA
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 14:26
- Nahlásit

SALI
Mě problém hárání nedělá, ale Kell je právě nemocná - zároveň hárání, zároveň nemoc, takže nesmím 3 týdny nic dělat! Kvůli hárání to není, to mě vůbec nevadí, právě při hárání taky cvičím, aby si zvykala...co kdybych pak vylezla na závody a fena zrovna hárala? to by byla zvyklá, že při hárání nic nedělá a nic by mě neodcvičila...

Ixie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 15:42
- Nahlásit

Tasy1, díky, už ti píšu.......

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 07:06
- Nahlásit

LUCKA
Vy můžete závodit s háravkou????
A co na to psi-samci?
To u loveckých zk.je automaticky vždycky v propozicích, že háravé feny jsou z účasti vyloučeny.

Tchor
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 07:19
- Nahlásit

Haravky se muzou zucastnit vsech zkousek a zavodu podle vsestranejch zkusebnich radu (IPO,SchH, NZŘ, TART) s tim ze nastupujou automaticky jako posledni.

Eny
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 09:15 - Změnil/a: Eny
- Nahlásit

Jo jo, psi -samci na to musí být zvyklí, pes nesmí přestat pracovat jenom kvůli tomu, že mu projde pod nosem háravka.
U nás na cvičáku naopak majitelé psů samců chtějí, abych šla na plac před nimi (když mi hárá fena) aby se to jejich psi naučili ignorovat. A je to naprosto bez problémů.
Vzhledem k tomu, že např. výběrové soutěže na mistrovství rep. a světa mají přesně dané termíny, pokud by tam nemohly háravky, vlatně bys jim zamezila start a reprezentaci.
Vzhledem k tomu, že i feny občas vyhrávají, byla by to velká škoda.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 09:20
- Nahlásit

Tchor
Eny
Hm, hm. A to opravdu jdete závodit třeba s fenou když je v optimu? Jak to že vám nezdrhne za psem? V těchto dnech přece veškerá poslušnost atd. vše jde stranou. Já si to na našich zkouškách nedokážu představit - pes pracuje v otevřeném terénu, mnohdy daleko od vůdce, někdy ho třeba ani nevidíš, nevíš co dělá a nesmíš se ani hnout (každý pohyb je považován za další povel a příslušně penalizován). U nás by to fakt nešlo.

Tasy1
# Zasláno: 13 Zář 2005 09:31
- Nahlásit

Ketrin

Je to o poslušnosti...I když hárá ,musí poslouchat.
Byla jsem s fenou několikrát na zkouškách v těch "nejlepších" dnech,a vše šlo normálně.Jen já jsem viděla,že tam je trošku menší ochota,ale jinak to nebylo znát.
Vem si ,že některé feny hárají 3x do roka...no to bys nemohla nic dělat

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 09:33
- Nahlásit

Tasy1
No vy je asi na těch závodech přece jen máte víc "v ruce" - jste blízko, popř.stopy na vodítku... je to tak?

Tchor
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 09:34
- Nahlásit

Ketrin
Tak to ze by mi nektera fenka utekla za psem (kdyz jsem u toho) se mi jeste nestalo. Na zavodech jsem byl s fenou v nejlepsim nekolikrat, mirne to znat je, ale zalezi na tom jak je priravena.

Tasy1
# Zasláno: 13 Zář 2005 09:42
- Nahlásit

Ketrin
Tam to není o tom ,jestli ji mám na vodítku.Mám poslušnost celou bez vodítka....Ale opravdu o poslušnosti.Také se mi nikdy nestalo,že by mi fena utekla za psem

Eny
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 09:59
- Nahlásit

Mě se tedy nikdy nestalo, že bz mi háravá fena utekla, a to normálně i venčím bez vodítka, prostě chodím na procházky normálně, jen musím dávat já větší pozor na psy a když nějakého vidím, tak si fenu přivolám, o tom že by mě neposlechla vůbec nepřemýšlím, prostě má takovou poslušnost, že poslechne. Jinak jsme s fenou, která byla v nejlepším jednou byla druhá na výběrovém závodě na mistrák mládeže, není to o hárání, je to o lidech, kteří ji ulevují. Vždyť i v přírodě se háravá vlčice normálně zapojuje do lovu a nekouká po ostatních vlcích, jestli by něco nebylo

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 10:05
- Nahlásit

Takže bys háravku v kritických dnech klidně třeba pustila navolno v otevřeném poli, kde nevíš kdy a kde se může objevit jakýkoli pes, dala bys jí volno že ti může i zmizet z dohledu? Promiň jestli to zní rýpavě,já si to prostě nedokážu představit. Nemyslím, že bych svou prac.fenu neměla poslušnou, ale tohle bych si prostě netroufla.

Eny
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 10:25 - Změnil/a: Eny
- Nahlásit

bych to neudělala, já to již 11 let takto praktikuji se všemi svými fenami
Jen já své psy nikdy nenechám zmizet z dohledu, ať hárají nebo ne, tohle si např. kvůli myslivcům zase netroufnu já.
Jinak míi psi vědí, že mají být neustále na dohled, to učím již od štěňátka, já nehlídám psy, oni si hlídají mě, tzn. ani nemají snahu odejít mimo dohled, protože co kdyby se jim náhodou panička ztratila, co by pak chudáčci maličcí v širo širé zemi dělali
Možná je to už založením psa, ty máš původně lovecké psy, kteří mají být zvyklí pracovat samostatně bez vůdce a spoléhat se více méně na sebe, já mám pracovní původně ovčácké psy, kteří byli dlohé roky šlechtěni na naprostou souhru s člověkem, naprostou ovladatelnost tak aby reagovali už jen na pouhou myšlenku. Zvláštní je, že i když se již dlouhé roky na pasení a honění dobytka a ovcí nepoužívají, všichni mí psi, pokud jdeme ve skupině a více se po terénu rozprostřeme, tak nás shánějí do "stáda" a nejštastnější jsou, když jdeme všichni pohromadě. Jo geny, ty jen tak nevymítíš.

Tchor
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 10:27
- Nahlásit

Ketrin
Volno neznamena ze mi zmizi z dohledu. kdyz mam psa na volno znamena ze se bude volne pohybovat kolem mne a (mam nauceno cca 5-15m ) a ne ze se rozbehne a zmizi taky u haravek vetsinou voditko nepotrebuju. Mam osmiclenou smecku a z toho sedum fen vetsinou haraj tak nejak spolecne takze bych se asi zblaznil kdybych je musel furt vodit na voditku.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 10:33
- Nahlásit

Tchor
Jasně-moji psi si mě taky hlídají. Mluvím o práci, kdy lovecký pes je skutečně mnohdy daleko z dohledu a pracuje samostatně.
Eny
Asi jo, asi to bude tím odlišným založením těch plemen. Na 100% poslušnost háravky se prostě neodvažuju sázet.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 10:36
- Nahlásit

Eny
K tomu pasení jsem si vzpomněla- jednou jsem někde četla, že býv.prezident USA Reagan měl fenku nevím už kterého původně pasteveckého plemene, myslím něco menšího, a "musel" ji dát pryč, protože fena i při oficiálních státnických příležitostech neustále "pásla" prezidenta i jeho manželku, štípala je do kotníků jak je sháněla dohromady, což nebylo důstojné...

Tchor
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 10:36
- Nahlásit

Ketrin
Mas pravdu je rozdil pracovni lovecky pes a pracovni "sluzebni" pes. Ja si proste s ohledem na zver a potazmo dobre vztahy s mistnimi myslivci nemuzu dovolit aby se mi psi za necim rozbehli. drzim je na ceste prdemnou tech 5-15m a proste dal nesmi. Samozrejme kdyz jsou plny energie po te co je vypustim se parkrat probehnou o kus dal, ale drzim je i v tom na ceste a stejne je nepustim dal nez cca 50m a ikdyz litaj jsou pirad plne pod moji kontrolou.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 14:56
- Nahlásit

KETRIN
My můžeme závodit s háravkou, ale musíme jít úplně poslední, až po všech 3 disciplniách.Na jednodenním závodě je to v pohodě, ale co na takovém víkendovém závodě, kdy fenka musí být pátek, sobotu, neděli zavřená a v neděli odpoledne má pak předvést nějaký výkon? No je to nepříjemný pro fenku, pro psovoda a samozřejmě pro ostatní psy...
A jak píšete - fenka musí cvičit a poslouchat i když hárá! A jde to

Tchor
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 17:46
- Nahlásit

LUCKA
jo jo,čekají nás věci...no snažím se mít auto jako pojízdnej kotec,čuby jsou v něm jako doma...

LUCKA
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 19:24
- Nahlásit

Přesně tak..naše suto se už nedá srovnávat s autem, i tam už je "psinec" teda pokud jedeme našim "firemním" tak není co řešit, ale pokud je firemní někde mimo provoz, tak musíme brát to, s čím jezdí mamina a to už je problém - ani jeden chloupeček nesmí v autě zůstat ale já se jí nevidím, aspoň jedno autíčko může zůstat čistý

Eny
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 08:57
- Nahlásit

Tak si představte, že po mnoha úskalích jsme konečně zvládli IPO 3 a to napoprvé Sice se nám to nepovedlo tak jak bych si přála ve svých nejtajnějších snech, ale přesto, hurááá mám v kapse svojí první vrcholovku
A co vy??? podzimní sezona v plném proudy a žádné nové výsledky, nic Nebo jen nemáte čas na net, protože se pořád poflakujete po cvičácích nabo polích
Tak držím palce všem co se na něco připravují

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 09:15
- Nahlásit

Eny
není se zatím čím chlubit....

Šárka
# Zasláno: 10 Říj 2005 09:37
- Nahlásit

Sali - nemáš pravdu! Já jsem ráda že můj čivavavák byl 1. v agility na VFU Brno.

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 09:40
- Nahlásit

Šárka
Jé, Kevča to vyhrál? Šikulka
Já tam teď začla chodit na agi, byli sme tam jednou, tak třeba sem taky s nějakejma uspěchama přispěju

Tasy1
# Zasláno: 10 Říj 2005 09:44
- Nahlásit

Eny
Gratuluji!!!!!!

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 10:45
- Nahlásit

Šárka
eeeé,říkám za sebe,že u nás se není zatím čím chlubit.....měla jsem za to,že každý hovoří sám za sebe.

Šárka
# Zasláno: 10 Říj 2005 11:32
- Nahlásit

tak to se omlouvám, špatně jsme to pochopila

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 11:49
- Nahlásit

Šárka
já mám teď samý mladý zvířata,a zatím vyjet nemůžu,nemám u žádnýho dodělaný poslušnosti...měli jsme úrazový léto.

Danuš
# Zasláno: 10 Říj 2005 13:46
- Nahlásit

Tak já se taky pochlubím. Moje krásná a inteligentní dcera Kenny se na Přerovském poháru umístila s fenou MKČ Her Majesty na krásném druhém místě.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 14:02
- Nahlásit

Na závodě v Přerově??? gratuluju!! moje kamarádka s dobrmánkem byla 4...

Jo jinak jestli se chcete mrknout jak se daří našim reprezentantům na MS WUSV 2005 tak mrkněte na moje stránky! Průběžný výsledky tam jsou, sice novější už taky mám, ale dám je tam až odpoledne kolem 15.00...

Eny
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 14:29
- Nahlásit

celkové konečné výsledky MS WUSV 2005 najdete tady http://glisnik.com/zavody.php?id=130 gratuluji p. MUDr. Tichému ke krásnému 16 místu.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2005 16:26
- Nahlásit

ENY
To už je kompletní výsledkovka?? A co se stalo Víťovi a Butarovi na obraně??? Nevíte někdo?? A Mirce s Reifem??

juhan
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2005 11:46
- Nahlásit

Eny
Ahoj Eny, taky gratuluju ke zkoušce. A body?

Eny
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2005 12:42
- Nahlásit

juhan
málo, málo jen 240 bez předmětu na stopě, a pak se jí moc nechtělo aportovat, úplně zbytečně jsme tam ztratily cca 15 bodů, no jo, když já byla nervozní, to víš moje první vrcholovka. Ale ještě to letos zkusíme, doporučoval mi to i rozhodčí, tak by bylo škoda to vzdát

juhan
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2005 13:24
- Nahlásit

Eny
Nojo no, nervozita to je mrcha a aporty to samé. Chceš jít příští rok na výběráky?

Eny
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2005 13:36 - Změnil/a: Eny
- Nahlásit

juhan
Uvidíme, jestli letos udělám body, a pak jak to bude vypadat na jaře, podle zdraví... se rozhodnu, to víš že bych chtěla, alespoň se zúčastnit, no ale když to nepůjde svět se nezboří, doufám, že mi kluci poradí jestli na to máme nebo ne Teď mi prozměnu zase pajdá asi si někde něco natáhla, no bylo to vidět hlavně na odrazech i na obraně, je fakt že Robert je skvělej.
A co ty kdy se nám přijdeš pochlubit, zatím jsem jen slyšela samé superlativy na toho tvého malého dobrmánka

juhan
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2005 14:29
- Nahlásit

Eny
chlubit se nebudu, zatím není čím ale plánuju, že přijedu 22.10. podívat se k vám na mistrák. Tak pokud tam budeš, tak se uvidíme

Eny
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2005 14:37
- Nahlásit

juhan
Jééé to tam určitě budu, tak to se budu těšit na štěňátka
Zcela určitě mě zaúkolují s něčím z organizace, zdá se mi, že teď už to tam žije jen tímto závodem, plánují se terény.... Tam nemůžu nebýt

juhan
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2005 15:03
- Nahlásit

Eny
jasně, jak jinakuž se těším............

Eny
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 09:50
- Nahlásit

juhan
Tak máme 266, huráááááá

Ghianika
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 10:15
- Nahlásit

Eny
moc a mco gratuluju
tak se trošku rozepiš jak to vypadalo

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 10:51
- Nahlásit

Eny
gratuluju!!!!

Eny
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 10:53
- Nahlásit

Eny
no jediný s čím jsem počítala, že bude v poho, byla poslušnost, no a ouha, zrovna tam si mě ta potvůrka pěkně vychutnala
jakoby to nikdy nedělala, hrůůůůza no body nic moc 82, jinak mě potěšila na stopě, sice ke konci se už malinko flákla, ale pěkných 90, no a obrana, tak tam se asi snažila vyžehlit si tu poslušnost, nějak jsem v skrytu duše doufala, že tentokrát by se mi to mohlo povést, že by těch 260 mohlo být, ale museli bysme udělat 88..., vzhledem k tomu, že to bylo na cizím place, kde se jí v tréninku nechtělo běhat makety a furt mi zdrhala z čtvrtý na poslední....no. Nakonec jsme byla asi á kdo nejvíc zíral, dostali jsme 94, s tím že srážky byly za razanci, no jo čubinka, no... ale moje, zlatá, chlupatá, nejlepší

juhan
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:01
- Nahlásit

Eny
Tak velká gratuluce!!! A kde se to odehrálo, ta sláva? V Letňanech? To je radosti, viď?
Takže příští rok jdeš do toho?

Anonymní
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:04
- Nahlásit

Tasy

Eny Moooooooc gratulujeme..jste holky šikovné

Eny
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:25
- Nahlásit

juhan
o ne ne, v Kralupech, ale to je na dlouhý povídání
Ale alespoň že mi to figuroval Robert

Anonymní
# Zasláno: 18 Lis 2005 14:48
- Nahlásit

Tak povídej!

juhan
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 17:38
- Nahlásit

Eny
Tam figuroval Robert? I ty liško podšitá!!!!
Tak to nezapomeň, já brzo přijedu /bobr je přezubenej/

Eny
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 18:49
- Nahlásit

juhan
No to přijeď, už se moc těším, pak povyprávím

jinak mooooc všem díky za gratulace

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání