| Autor |
Zpráva |
Audreyh
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 19:16 - Změnil/a: Audreyh
- Nahlásit
Zdravím všechny ! Chtěla jsem se zeptat na radu ... mám téměř 6 měsíční štěně shih-tzu. Poslední dva dny jí asi hráblo Po celou dobu relativně poslouchala, nebyla neklidná, nic doma nekousala. Ale teď, když se vrátím domů, mám rozházené květináče, prožrané knihy ... Nemůže to být tím, že je sama. Mám zajištěné venčení u babičky, takže sama není. Dneska šlo konkrétně asi o půl hodinu, kdy byla sama a stihla se vrhnout na knihy ... Tak nevím, že by na ni šla puberta?
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 19:48
- Nahlásit
aaaano puberta v tomhle věku prostě zapomenou na vychování... :/
|
Gypsy
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 20:05
- Nahlásit
Audreyh
Nám taky náš malamutík přestal v 6 měsících poslouchat, to co uměl, tak zapomněl, občas neslyšel ani na své jméno. Chce to jen trpělivost, teď je Gypsymu 8 měsíců a je to už o něco lepší.
|
Audreyh
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 08:26
- Nahlásit
Tak to jsem ráda, že není praštěná, ale jen v pubertě Vážně jsem včera zažívala muka, protože jsem nevěděla, jestli ji mám chlácholit nebo peskovat. Teď to jdu vysvětlit těm prožraným knihám
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:29
- Nahlásit
Audreyh
taky mě to čeká a upřímě se toho dost bojim protože mám bígla a naučit ho něco je fakt fuška vzhledem k tomu, že zkouší co moje nervy vydržej ale chce to nepolevit no...dál jí cvičit jako předtim, dál jí ukazovat kdo je doma pánem protože se v pubertě snaží upevňévat si svojí pozici ve smečce a dostat se vejš nad svého pána...
|
Audreyh
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:26
- Nahlásit
Sednout sedne, zůstat zůstane .... ale venku s ní začnou šít čerti, hrůza Jo, o bíglech jsem slyšela, že je to s něma fuška .... chytí stopu a letí A nevíte někdo, jak dlouho puberta trvá asi?
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:29
- Nahlásit
Audreyh
no u každého psa to je jinak že jo, ale většinou se do jednoho roku věku uklidněj..záleží taky na velikosti psa...větší psi maj pubertu dýl a malá plena dospívají dřív...
|
Audreyh
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 13:01 - Změnil/a: Audreyh
- Nahlásit
Dneska mě venku fakt dostala .... chtěla ukrást dítěti, které hrálo s tatínkem kuželky, ocelový balónek No, šije to s ní, šije ...
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 13:07
- Nahlásit
Audreyh
V kliduuu ono to za pár měsíců přestane
|
Audreyh
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 13:10
- Nahlásit
To doufám
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:18
- Nahlásit
Jenže puberta se obvykle ničením věcí neprojevuje.. zvlášť když do té doby byla nic neničila...
Nezměnilo se doma něco? Něco, co ji může stresovat? Noví sousedi, nový nábytek, změna režimu, noví členové domácnosti...
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 18:43
- Nahlásit
LucieS
Ale prdlajs. Naše stafordka v pubertě taky ničila na co přišla a do tý doby to nedělala, prostě se nuděj, vymejšlej kraviny a neposlouchaj. Každej pes to má jinak...
|
Audreyh
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 11:06
- Nahlásit
Usoudila jsem, že to dělá spíš na truc. 4 dny jsem s ní doma a 3 dny jezdím do školy. I když není sama doma úplně, mám přeci jen to hlídání, tak jí asi sházím Když jsem doma, tak spíš zkouší, co může sežrat, ale já jí okřiknu. Takhle tu nejsem, nikdo ji neokřikne (respektive neudělá to tak rázně jako já) a tak si tady kouše, co se jí zlíbí ... To je jasná puberta :-D
|