| Autor |
Zpráva |
darkvirgin
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 18:38
- Nahlásit
Ahoj, známý mají dobrmana s PP a chodí k jednomu výcvikáři. chodí tam už nějakou dobu a nelíbí se jim tam pár věcí, tak by rádi našli někoho jinýho. mohli byste mi prosím pomoc koho jim doporučit? chtějí individuální hodiny (na ceně nezáleží) a chtějí pomoct připravit komplet na zkoušky. nějaký základy poslušnosti a obrany pes má, ale třeba stopování vůbec. výcvikář by měl být z okolí plzně a nebo z prahy. je někdo dobrý, koho mi doporučíte? děkuji
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 19:40
- Nahlásit
darkvirgin
co tohle? na dobrouše jsou zaměřený
http://www.dogschoolk9.com/cz/home.htm
|
darkvirgin
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 19:56
- Nahlásit
davidkova renata
tam právě chodí, ale byla jim doporučená elektrika a tu oni odmítají
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 08:34
- Nahlásit
darkvirgin ja sem od prahy doporucovat se nechci to by museli ty co byli nekdy u me ..v okoli plzne nikoho neznam zeby vycvikoval v praze o nekom vim kdo by jim pomohl psa pripravit na zkousky jinak znam vybornou holku v boleslavy je to kamoska ta psa na zkousky umi pripravit a to bez elektriky a podobne pomucky jako skrtak atak pouziva pokud je to nezbytne nutneee ..a ja maximalne stim zacatkem a pokrocilim... na pripravu psa nazkouskyto neee ...sem zamerena trosku nekam jinam ale urco bych jim aspon poradila atd jak zvladat toho psa aby pak vpoho jim slo to ostatni..
takze pokud by chteli odkazi tu ma tam i ukazky prace, sve videa atd
a po zkouskach lita rozhodne vic nez jaa
http://www.vaspes.com/
a ja tu http://www.psi-polepsovna.estranky.cz/
|
darkvirgin
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 08:42
- Nahlásit
děkuju moc za odkazy. vše vyřídím. a myslím, že se asi ozvou kamarádce. je to jejich první dobrman s PP a pán má docela vysoký cíle, ale nelíbí se jim některý věci. nepřišla jsem na šilhavýho nadávat ani nic podobnýho , jen jsem chtěla poradit někoho jinýho. děkuju moc
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 08:53
- Nahlásit
darkvirgin pak jeste tady http://www.vycvikpsuvpraze.cz/
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 08:59
- Nahlásit
darkvirgin jasnee vpoho ja na ty zkousky fakt nejsem zamerena a pokud ma nekdo vyssi cile tak jinam ..ja sem zamerena na pejsky problemove co se snima na cvicacich a podobne nechtej zdrzovat vetsinou vsude to tak neni...proto i na jednoho prazaka odkaz ale u nej nevim jak presne pracuje z osobni zkusenosti osobne neznam...
|
darkvirgin
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:34
- Nahlásit
ketty
no on jejich pesan je v podstatě bezproblémový, jen trochu rozmazlený na můj vkus, ale jinak je v pohodě. myslím si, že když jim někdo ukáže jak s ním cvičit, tak to zvládnou. já jim pár triků ukázala, ale nemám tolik času se jim věnovat. proto jsem si ani nepořídila svýho vysněnýho pesana já, ale to je jiná kapitola. ještě jednou děkuju a předám
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:50
- Nahlásit
docela fajn to je i tady. www.dogservice.wz.cz
|
Wottan
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 15:16
- Nahlásit
darkvirgin
Tohle jsou taky bezva kluci a jsou z Plzně
http://www.dogtrainers.cz/fotky.htm
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 10:34
- Nahlásit
darkvirgin tak to joo no nabidky tu nake maj uvidi co se jim bude nejlepe vyhovovat
|
Demon
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:08
- Nahlásit
Jedná se o dokonalou desinformaci a asi nemá smysl se více k tomuto tématu vyjadřovat. Pro senzacechtivé čtenáře: 1. ti známí darkvirgin nového výcvikáře nehledají
A k věčnému tématu elektronického obojku si doporučuji přečíst toto: http://dogschoolk9.com/forumK9/viewtopic.php?f=7&t =100
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:13 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Demon
na elektriku mam svuj nazor ja osobne o ni cist nic nemusim pokud chci neco vedet tak me zajima praxe ne naky tlachani o tom ... za dalsi sem taky pro ti nii a zacatecnikum do riüky fakt nepatri...a ani nekterej vycvikarum!!!!!!!!!!!!!!!!tak jako ostnac !!!!
a jinak kdyz si tu nic nevyberou oni at zjakehokoliv duvodu treba si tu nejde nekdo jiny ... diskuze o cvicacich tu sou o invidualkach moc ne takze urco ma smysl se podelit o zkusenosti s vycvikarema
|
Demon
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:20
- Nahlásit
Však vám nikdo nic nenutí, toto fórum čte více lidí = více názorů. A pokud cokoliv napíšu ohledně výcviku - vždy to vychází z mých zkušeností - praxe.
|
darkvirgin
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 13:02 - Změnil/a: darkvirgin
- Nahlásit
Demon
nevíš o koho se jedná. myslím si, že k panu šilhavému chodí víc lidí než jen jedni. slyšela jsem, že je to tam různé, ale já tam osobní zkušenost nemám, tak nikoho nehatím ani nic podobného. hodila jsem dotaz, ale nechci tady rozvíjet diskuzi či elektriku použít či ne a jestli chodit nebo nechodit panu šilhavému či ne. já o něm vím jen, že nějaké věci dokázal.
a jen tak mezi náma, myslím, že se bavíme o různých lidech.
|
Demon
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 14:56 - Změnil/a: Demon
- Nahlásit
Ehm, vím, jsem jeden z trénerů onoho pána a jeho pejska.
|
darkvirgin
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 15:30
- Nahlásit
Demon
o tom nepochybuju, že se pohybuješ blíž než já, ale pochybuju, že by se moje máma svěřovala cizímu člověku. říkám jen, že si myslím, že mluvíme každý o někom jiným a myslím, že mám pravdu, protože ty mluvíš o pánovi a já o ženě dál to řešit nebudeme, výcvikáře jsem předala a teď je to na ní. děkuji všem
|
Demon
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:01
- Nahlásit
Mluvíme o jedné osobě
|
darkvirgin
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:18
- Nahlásit
Demon
už se nebudeme hádat. já osobně vím, že mluvíme každý o někom jiném, protože mi máma volala, že jí volali nějací známý, kterých se měl někdo od vás ptát, jestli má s touhle diskuzí něco společného, takže těch lidí co jste se ptali, to nejsou. a konec diskuze. poprosím moderátory o uzamčení
|
Demon
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 17:00
- Nahlásit
:-D Samozřejmě, desinformace jako hrom - jak úplně první příspěvek, tak i tento poslední. Ať žijou česká fóra!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:10
- Nahlásit
Jen jsem se chtěla zeptat, ten pan Šilhavý, to je ten, jak nosí šátek na hlavě? Byl jednou u nás, poradit nám, jak v základu na psy a řikal nám, že je proti těm elektrickým obojkům...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:11
- Nahlásit
zuzanarosakova
šátek nosí i sčučka
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:21
- Nahlásit
ketty
jak to funguje, ta psí polepšovna a na jaké psy se zaměřuješ?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:40
- Nahlásit
zuzanarosakova plemeno mi je defakto jedno nemam vyhranene plemeno samozdrejme sou plemena se kteryma prijdu vic do styku ...a zameruju se hlavne na ty psy na ktere panickove nestaci nebo si snima nevi rady atak podobne ...funguje to podobne jako cvicak jen je to individualka kde se venuju jen tobe a psu a snazim se aby ten vycvik vyhovoval vam obema a dosahlo se pozadovaneho vysledku ...jako je treba odbourani agrese,bazlivosti, zakladni poslusnost a podobne ..ja zrovna na popisovani nejsem hlavne v pismenkach vse vyzni jinak nez jaka je realita teda jinak nez jak to myslim ...tak dam priklad mam treba klientku co sem prisla s pitoborderem a absolutne ho nezvladala neztihala a pes ji mel na haku a jeste se rval ..te pani dokazal utect ten pes i na stopovacce pri nacviku privolani no mazec ....dnes se pejsek nerve v parku muze byt i na volno a panicka se naucila mu velet tak aby ji pes poslouchal a byt dusledna a hlavne rychla tot ve zkratce ..se muzes nekdy nezavazne prijit podivat.za dalsi ja se nechci vychvalovat ani vychloubat nejlepe kdyby ti o me neco rekl nekdo z mich klientu kdo treba byl i jinde a rekl ti dojmy pojmy
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:00
- Nahlásit
ketty
a to cvičení probíhá někde u tebe?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:01
- Nahlásit
ketty
No věnujeme se podobným věcem... Zajímaly by mě tvé metody a ráda se podělím o své...
Kdyžtak mejlem a nebo přes FB?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:07
- Nahlásit
podle tvých stránek koukám, že to tam mám docela blízko.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:08
- Nahlásit
zuzanarosakova jojo lidi dojizdi ja enjsem pojizdna a obcas jim udelam vycviky v praze neb si zadaj ze chtej v parku v praze nebo v psim domacim prostredi teritoriu neb tu jim treba maka ale tam ma zazity veci a uz jim to tak nejde ...upoutat treba psi pozornost atd..
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:09
- Nahlásit
zuzanarosakova jo no vidis tak kdyztak zavolej a nejak se domluvime teda pokud chces ja te nebudu lakat ...
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:10
- Nahlásit
pawLINkatak taktez muzes dojet na pokec fb neni problem dle meilu me myslim najdes a meil je na strankach
|