| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 18:01
- Nahlásit
Jeden z mých pejsků na procházce vůbec nechce odměnu. Nosím s sebou nakrájený párek nebo sýr, který když mu dám doma, tak se může utlouct Venku ale přijde až tak na 3-4 zavolání a odměnu potom vyplivne! Druhý pejsek odměny miluje a přijde na zavolání okamžitě.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 18:14
- Nahlásit
zuzanarosakova
Asi pro něj není odměna dost atraktivní. Ven bys měla nosit odměny, které jindy nedostává, prostě něco extra. Anebo by byl možná líp motivovatelný hračkou,třeba míčkem na šńůrce
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 18:18
- Nahlásit
jana33
Párky i sýr jim doma skoro vůbec nedávám jen vyjímečně. Ještě, když je chystám a krájím s sebou na procházku, tak oba pejsci mají o to velký zájem. venku ale Rocky už skoro vůbec. Ten míček zkusim, díky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 18:21
- Nahlásit
zuzanarosakova
u mýho psa to bylo nedocvičenym přivoláním. De zlepšením přivolání flusání pamlsků jako zázrakem ustalo
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 18:42
- Nahlásit
Tak mě tohle dělá pes přesně ve chvíli, když ví, že mám u sebe míček, kterej je pro něj nade vše. Přijde, já ho odměním ňamkou, vyflusne jí a vyzývavě se na mě dívá . Jestli máš u sebe třeba hračku, tak jí možná taky chce víc než pamlsek.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 18:51
- Nahlásit
VerčaZ
hračku nenosim, jen ty pamlsky. Někdy přijde, když mám v ruce klacek, ale taky jen na poprvý, pak už ho ani klacek nezajímá.
kachna_
u mýho psa to bylo nedocvičenym přivoláním. De zlepšením přivolání flusání pamlsků jako zázrakem ustalo
no jo, ale jak má to přivolání vylepšit, když mi na ten pamlsek nereaguje? Zkusim teda ještě míček.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 18:55
- Nahlásit
zuzanarosakova
Tak tohle mi pes dělá, když nosím tak týden stejný druh pamlsků. První den se po tom může utlouct, ale po týdnu, kdy tím odměňuju při tréninku na procházkách, to klidně plivne na zem. A může to být šunka, sýr, prostě i voňavý "nadstandard". Holt je po mně, já taky nesnesu jíst stejný jídlo třikrát
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 19:01
- Nahlásit
zuzanarosakova
dela to proto, ze ho zajimaji vice jine veci.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 19:12
- Nahlásit
zuzanarosakova
argošek má pravdu, moje fena měla po operaci hlavy 4 týdny klidový režim tj žádná námaha ani běhání navolno jen chůze na vodítku, a když už mohla všechno, tak si taky nevzala pamlsek venku, protože byla tak nabitá a zaujatá vším okolo, že na pamlsky kašlala.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 19:13
- Nahlásit
zuzanarosakova
Ja mam privolani pomerne slusne, u mlade terierice, nicmene je i ve 2 letech stale tak roztekana a hyperaktiv, jeeee - hup tam a tamto a tohle a este toto by mi mohlo uniknout - ze nejen, ze plive pamlsky (neber uplatky, neber uplatky....... ) - bo na ne nemaj jeji neurony cas, ale i se zapomene behem 2 hodinove vychandy vykadit. Prijedem domu a vytresti oci a padi na zahradu.
Radu nevim, netusim, jak zlepsit privolani u vas, jak mate vedeny psiska a co by vam pomohlo. U nas oblibene pisteni, spis nez pro pamlsek si chodi fena pro podrbani nadocasni casti a mou radost.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 19:38
- Nahlásit
kejtlin
to bude asi ono. Naši pejsci jsou taky po operaci (loktů) a teď jim skončila 3 měsíční rekonvalescence. Rocky (ten co plive) je na tom s loktem o hodně líp a všeobecně je spíš běhací než žeroucí, takže je asi jen nevybitej.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 21:59
- Nahlásit
zuzanarosakova
na vybití byla ještě vloni super pruhonická obora (to mezi průhonicema a zdiměřicema) v noci. Sežeň si svítící obojky, a vyražte s přítelem na noční procházku. Je to i v celku romantický a hlavně, není to tam jak na Václaváku, takže můžeš psiska pustit lítat.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 09:40
- Nahlásit
kachna_
to myslíš ten park, jak se tam přez den platí a je tam milion matek s kočárkama? Nevěděla jsem, že se tem smí i v noci. To teda musíme zkusit, až budem mít uplně zdravý nožky. máme to skoro za barákem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 10:07
- Nahlásit
zuzanarosakova
jak se tam přez den platí a je tam milion matek s kočárkama? Nevěděla jsem, že se tem smí i v noci.
Jo to je von, no asi se tam nesmí já vždycky chodila v noci přes zeď od Zdiměřic (než jsme se odstěhovali) nebo od Dobřejovic brankou.
http://www.mapy.cz/#mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=pr%C5%AFho nice@sss=1@ssp=120986732_126889676_149593196_14946 6828@x=133370368@y=135586816@z=12
do tý části s podlouhlym rybníkem
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 19:35
- Nahlásit
zuzanarosakova
Já vás čtu, ale neměla jsem odvahu písnout, jelikož to je Worick jako přes kopírák tak bych si zase vyslechla hafl kritiky, že neumím psa zaujmout. To fakt asi neumím a netuším čím by to mělo být. Jíst mu nechutná, hračky ho nezajímají....no a já mu taky nijak vzácná nejsem, když jsou se mnou celé dny...
Akorát jak jsi teď napsala ten kýbl...tak že bych s sebou nosila slepici?! To bych ho od sebe asi nedostala
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2010 19:50
- Nahlásit
worick
a nebo, kdyby po mně mohl do zblbnutí lítat do kola, jak šílenec, tak to bych mu možná byla dobrá
|