| Autor |
Zpráva |
martin663
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 07:29 - Změnil/a: martin663
- Nahlásit
Ahoj , vytvořili jsme stránky o výživě psa. Jako jediný v ČR jsou založené na vědeckém výzkumu s uvedenými zdroji. Zatím je tam pár článků, postupně budeme další přidávat ;) http://vyziva-psa.webnode.cz/
|
martin663
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 07:29
- Nahlásit
http://vyziva-psa.webnode.cz/
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 07:42
- Nahlásit
martin663
vytvořili jsme stránky o výživě psa.
Fakt? Mi to přijde spíš jako stránky o granulích a ne o výživě psa...
|
Neumi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2014 08:19 - Změnil/a: Neumi
- Nahlásit
Martine, pár dotazů :
-v článku o obsahu bílkovin : o jakých bílkovinách je řeč?
-Ca a P pro štěňata velkých pl.: jaké je doporučené množství Ca v mg na kg váhy psa na den (a P, i když to se odvíjí od jejich vzájemného poměru, kterýžto údaj v článku rovněž chybí a vůbec ve větě k obsahu Ca a P se mi zdá vypadl fosfor úplně)
A v této souvislosti - dosahují výrobci doporučenými denními dávkami těchto doporučených množství Ca a P? Co se týká zmíněné ME (i když tady nevím, zda se jedná o ME a ne BE či SE), není na to náhodou vzoreček? Údaj "snížit" je poněkud nicneříkající (odkud kam snížit???)
-doporučení pro štěňata velkých plemen nepřekračovat doporučenou denní krmnou dávku - a co když štěně sežere tak polovinu, to nevadí?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 20:38 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Ty jo, to jsou kidy, ze jsem malem pokakal sebe.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2014 23:56
- Nahlásit
Pozor! Pokud necháváte granule v misce celý den, tak nadměrně zatěžujete ledviny a můžete způsobit zdravotní potíže, proto krmte dospělého psa jen 1 až 2x denně.
To je věta jak fík.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2014 00:11 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
martin663
http://vyziva-psa.webnode.cz/bilkoviny/
Vysoko-proteinová strava:
- zvyšuje průtok krve ledvinami
- zlepšuje glomerulární filtraci ledvin
- podporuje imunitní systém
No to je bomba, to se ta odbornost jak vyšitá hnedle pozná.
Podobných efektů docílíme i pokud dáme psovi třeba karbofuran nebo třeba kastrací nebo ne snad?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2014 00:22
- Nahlásit
http://vyziva-psa.webnode.cz/jak-vybrat-granule-/t op-dry-dog-foods-2013/
To je moc hezké zařadit do TOP DRY FOODS spoustu značek, které jsou "vyráběny" v plnírnách a garance vstupních surovin jsou tudíž veškeré žádné.
Měl byste jít asi trochu do sebe mladý muži a nemystifikovat veřejně lidi bláboly vydávanými za odborné texty.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2014 00:31
- Nahlásit
No offfffšem ten popis na fakbůku je fakt boží:
Informace
.
Stránky věnované výživě psa. Jako jediný v ČR jsou založené na vědeckém výzkumu s uvedenými zdroji.
http://vyziv-psa.webnode.cz/
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2014 14:33
- Nahlásit
Osvěty není nikdy dost , proto tvoje stránky chválím Martine. Rozhodně asi 1000x užitečnější než zbrnovy totální bláboly typu "granule svinstvo, BARF svinstvo, krmte dle zdravého rozumu". Pořád jsme masírování archaickými pseudoodborníky, bohužel nejvíce z řad veterinářů, kteří stále melou o "škodlivosti" vysokého množství bílkovin, přestože tyto nesmysly už výzkumy dávno vyvrátily. Proto je potřeba stále uvádět věci na správnou míru. Pokud na to máš sílu, nebylo by špatné některé zásadní výzkumné práce přeložit, nebo aspoň podstatné části z nich, či alespoň uvádět obsažnější citace. Přeju hodně síly do boje s větrnými mlýny a "zbrndů" si nevšímej, sami se zesměšňují svými duševními zvratky.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2014 17:26
- Nahlásit
MilanS
Tak nevím, ale povedlo se ti někdy krom wankování na netu napsat i něco konkrétního?
Mohl by jsi mi linknout, kde jsem psal o tom, že BARF je svinstvo?
Možná by stálo za to trošku začít používat mozek a nedělat ze sebe zbytečně ještě většího idiota než jsi.
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2014 17:38
- Nahlásit
zbrnd
O BARFu se vyjadřuješ opovržlivě průběžně, netřeba linku. A nechápu, proč mi radíš o používán něčeho, co zcela zjevně nevlastníš. O tom ty nemůžeš vůbec nic tušit. V tvém případě jde max. o IQ 6 - reaguje na světlo, na což mozek rozhodně není potřeba.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2014 17:49
- Nahlásit
MilanS
O BARFu se vyjadřuješ opovržlivě průběžně, netřeba linku.
Zjevně máš problémy is pochopením jednoduché otázky. Psal ji o tom, že jsem měl někde napsat, že BARF je svinstvo. Ptám se kde jsem to měl napsat. Jinak o BARFU se opravdu vyjadřuji opovržlivě v kontextu toho, co se z něj dělá, tedy další modla a reklamní tahák. Je to pro stejné hlupáky, kteří reaguji na pojmy, nikoliv na obsah...vyvážená strava-granule nebo přírodní strava-BARF. Prostě je to dobrý tak pro lidi, kteří nejsou schopni samostatně myslet a potřebují vždy vše předpřipravit, což ty zjevně nejsi sto ani trochu pochopit, když ti přijde jako kec "krmit podle zdravého rozumu".
Máš tedy něco konkrétního nebo jen míníš pokračovat v osobních útocích, které jsou takřka jediné, co jsi zatím předvedl?
Nějaká fakta? Relevantní názory? Otázku IQ a idiocie si vyřiď s organismy, které tě zplodily, to já nebyl a tuším jsem to ani nijak ovlivnit nemohl.
|