| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 10:36 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
POZOR!!!!
PROSÍME NALÉHAVĚ O POMOC, KRALUPSKÝ ÚTULEK BYL PRÁVĚ SMETEN VICHRICÍ. VÍTR ODNESL HALU, ZBOŘIL, CO MOHL, NADZVEDL KLECE A V ÚTULKU JE TOTÁLNÍ SPOUŠŤ. NĚKTERÉ KLECE JSOU ZNIČENY, PROSÍME ZÁJEMCE O PSY, KTEŘÍ CHTĚLI ADOPTOVAT, ABY SI PSY OKAMŽITĚ VYZVEDLI A LIDI, KTEŘÍ BY MOHLI POMOCI S ODKLÍZENÍM VELKÝCH TROSEK O POMOC. PLOT JE ZCELA ZBOŘEN TÉŽ. POKUD CHCETE POMOCI A PŘISPĚT NA OBNOVU, PODÍVEJTE SE NA STRÁNKY ÚTULKU A POPŘEMÝŠLEJTE, JAK SE ZAPOJIT. www.utulek-kralupy.estranky.cz
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 10:38
- Nahlásit
Šmárjá. Hned to rozesílám všude po internetu. Bohužel odsud víc pomoci nemůžu. A peníze...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 10:41
- Nahlásit
dejavu
Kralupy nad Vltavou?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 10:43
- Nahlásit
bullvnouzi
jj
www.utulek-kralupy.estranky.cz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 10:46
- Nahlásit
dejavu
Dani, já můžu v krajním případě ubytovat některé psy u nás. Mám jeden volný kotec (obrovský) a nějaký pes se může dát k Wandě (fenku radši ne). Kdyby bylo úplně nejhůř tak mám volnou i půdu, je velká, světlá a prostorná. Ale je tam dost zima, můžou tam jedině dlouhosrstí psi zvyklý na pobyt venku. Akorát by se musela zase vyřešit doprava
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 10:50 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Biluška
diky za nabidku, jeste zjistim, jak je to v okolnich utulcich a kolika psu by se to tykalo. Monika Kolkova tam tedka breci uprostred trosek, psi tam litaj a jsou vydeseny, vsude zkaza a zmar, je to desny :-/ Vubec nevi, co s tim a odkud s tim zacit to uklizet, tedka se musi uklidnit a ja se pokusim sehnat nejakou pomoc, tohle uz je na hasice, ale ti budou mit spoustu prace asi jinde. Navic objekt nebyl pojisten, protoze to pry nikdo nechtel pojistit, zadna pojistovna a nedavno to tam bylo opraveno
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 10:53
- Nahlásit
dejavu
Docela si to umím představit . Když tak dej vědět, mám děcka u našich tak můžem okamžitě vyjet. Přes týden by to zase bylo komplikované s prací a s holkama.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 10:54
- Nahlásit
Biluška
Petr je v letadle, mam strach taky, nejsem schopna nic vyresit racionalne, dokud nepristane, chtelo by to tam nejakyho praktickyho chlapka, co by tam zorganizoval nejak ten chaos.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 11:00
- Nahlásit
dejavu
právě jsem mluvila s Isdpchem, zkusí sehnat pár pražáků a vyrazit tam na pomoc. Za chvíli by sem měla dorazit Renata.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 11:02
- Nahlásit
Biluška
dekuju
je potreba tam napred pochytat psy a nejak je ubytovat.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 11:15
- Nahlásit
dejavu
no já jsem zbalená,a jestli zavolá tak mohu vyrazit
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 11:24
- Nahlásit
V současné době jsou na cestě k nám hasiči, technické služby a elektrikáři na odpojení elektriky, jakmile zhodnotíme situaci, co je třeba, zorganizujeme brigádu pro dobrovolníky a dáme vědět, co je třeba, zatím nevíme. Pomohlo by nám, kdyby přijeli lidé pro psa, kterého by si chtěli adoptovat, některé klece jsou nepoužitelné, psy musíme hromadně ubytovat v těch zbylých.
--------------
takže dobrovolníci, ještě vydržte, až to tam spořádají z nejhoršího a řeknou, pro kolik psů je třeba ubytování a co je potřeba udělat, zatím musíme čekat.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 11:28
- Nahlásit
dejavu
ok,mluvila jsem s davídkovou,budu na drátě
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 11:32
- Nahlásit
želva
Domnivame se, ze se to dnes uz nepodari zhodnotit natolik, aby melo smysl tam vyjet, navic se vichr vraci, uvidime zitra, co a jak, diky za pomoc.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 12:29
- Nahlásit
dejavu
Podobně jako Biluška, mohu pomoci s max. třemi psy, které bych posléze sama udala, ale jen pokud by se dali vyzvednout poblíž!
|
bea
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 12:31
- Nahlásit
dejavu
Ubytovat v bytě nic k těm našim třem nemůžu, navíc jsou tu kočky, ale máme Daewoo kombíka, mohla bych některé převézt, kam bude potřeba.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 12:32
- Nahlásit
dejavu
jsem schopná ubytovat dva menší nebo jednoho většího psa, ale jen psi nebo nekonfliktiní feny, problémové fenky k té své nemůžu, bohužel. Dej vědět, když bude potřeba.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 12:36
- Nahlásit
bea
Do Ostravy asi ne, co?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 12:38
- Nahlásit
Mucholabka
já jedu do Ostravy za 14 dní, ale to je dlouho
|
bea
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 12:40
- Nahlásit
Mucholabka
Ostravu bych mohla příští sobotu, to je na celý den a tenhle víkend mám večer tlumočení od 19.00 - tak něco blíž
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 12:42
- Nahlásit
bea
Pokud by to bylo stále aktuální...jsem ready. Nemám auto, já nikam nemůžu.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 12:45
- Nahlásit
Mucholabka
OK, budu průběžně na netu - jestli bude něco třeba zítra přes den, jsem tady
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 13:21
- Nahlásit
jako já bych ubytovala..něco co se snese s čubinou a neva mu děti..ale to se dá zařídit..byt nemá jen jednu místnost
takže jednoho pesana klidně ubytujem..
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 13:49
- Nahlásit
prosim, je treba ubytovat vsechny psy jinde do docasne pece, jestli muzete, prijdte si pro nejakyho, hlavne zofka se dvema stenaty a rozarka, eliska uz ma ubytovani, windy se odveze, asta se odvazi, ti tri problematicky dole jsou zvykli, ti neutecou, ale ostatni je nutno ubytovat.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 13:51
- Nahlásit
sarax
psala jsem ti mail, pro tve potreby by vyhovoval nejlepe ten strasne hodny dobrman, snese se dobre se psy a je poslusny a klidny
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 13:53
- Nahlásit
dejavu
prosim, je treba ubytovat vsechny psy jinde do docasne pece, jestli muzete, prijdte si pro nejakyho
Já jich můžu ubytovat tak 3-5 (dle snášenlivosti) a předpokládám, že je pak dokážu i umístit. Mohla bych vzít i nějaké psy k Muchoš, ale potřebovala bych finance na benzín. Mohl by mi s tím někdo pomoc?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 13:55
- Nahlásit
Biluška
Pětikilo můžu.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 13:58
- Nahlásit
Biluška
taky můžu něco přihodit
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 13:59
- Nahlásit
Už musím jít se psama, do večera na netu nebudu, kdyby něco, dejte info, jestli se ti moji mají stěhovat do budky.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2008 14:01
- Nahlásit
dejavu
nic mi nedošlo:/...najdu na tebe někde mobil nebo mi ho pošli mejlem...
|