| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:17
- Nahlásit
Zítra odjíždíme na prodloužený víkend do zahraničí.Bohužel bez psa.Už teď z toho chytám nerva.
Abby bude u našich a vím,že bude mít tu nejlepší péči a nic jí nebude chybět.Bude rozmazlovaná,opečovávaná a hrát si s pesanem od našich.Prostě pohodička.Ale co já
Vlastně jsem bez ní ještě nebyla.Jen jednu noc,když byla cca 4 měsice stará.A to jsem zvládla dobře.Přítel už hůř (celou dobu mi to vyčítal a nakonec mi bylo řečeno,že naše budoucí děti takhle odkládat nebudu).Ale 4 dny,to je nějak moc.
O co všechno příjdu!Každý den mě překvapí něčím novým.Dneska mi poprvé dala pacičku na povel pac(učím jí to teprve pár dní).Já měla takovou radost,že jsem obvolala skoro celou rodinu Kdo se ke mě ráno přitulí a bude mi jemně olizovat obličej .....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:18
- Nahlásit
abby
Kdo se ke mě ráno přitulí a bude mi jemně olizovat obličej .....
pritel...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:21
- Nahlásit
wami
pritel...
zapominas, ze se jedna o zubare, takze pri jemnem olizovani obliceje by si mohl pripadat jako v praci a to prece na prodlouzenem vikendu neni vhodne, pokud to neni workoholik ...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:28
- Nahlásit
Jirikovo
zubari olizuji obliceje ? To sem nevedela...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:29
- Nahlásit
viky
no znas to, skloni se k ustni dutine za ucelem olizovani obliceje, precvakne mu to v hlave na pracovni mod a hned zacne hledat kazy a kde by co vytrhl ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:33
- Nahlásit
Já když jsem jela na hory, tak jsem neměla ani takový strach o psa, jako o jeho okolí...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:35
- Nahlásit
Jirikovo
wami
Nevím,jak vaši partneři,ale mě přítel obličej neolizuje.Max. ho tak poškrábe vousama. Ale kámoška slíbila,že když ji půjdu vyvenčit,tak mi ho klidně olizovat bude.Mám to ale štěstí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:35
- Nahlásit
abby
Taky by mi bylo smutno, ale zase na druhou stranu je to jen na 4 dny. Ty si odpočineš, Abynka si odpočine a až se vrátíš, tak ti to vynahradí. Tulit se k tobě bude přítel....nebo snad jedeš bez něj?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:38
- Nahlásit
Garfield
v tvém případě to chápu
O okolí strach nemám,ale o mamčinu okrasnou zahradu jo.Jestli ta to přežije,tak mě možná naši nevydědí.Ebča neryje nebo tak něco.Ona jen čůrá kam nemá,běhá kde nemá a válí se kde nemá.A úplně nejlepší je,když je mokrej trávní,běhat po něm tak,že je celej rozrytej a může se začít pěstovat znova.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 12:05
- Nahlásit
abby
Naprosto tě chápu - já byla bez Berni zatím dvakrát jednu noc, a bylo to strašný - jednou jsme ji nechali doma, kde má ještě na zahradě babi s dědou- děda nám druhý den po příjezdu domů "vynadal" že tohle už nesmíme udělat, protože Berni ležela celou noc na dvoře, koukala na vrata a čekala kdy přijedeme. Podruhé jsme ji vzali k mamině do Hradce (100km od nás), protože jsme to měli při cestě(na firemní akci) - takže byla na hlídání tam, se dvouma dalšíma čubama, tak to sjem byla klidnější ... ale i tak,jsem hned ráno vybíhala na kopeček tam kde jsme měli to školení, a psala smsku jak proběhla noc a jestli jsou v pořádku odpověď mi přišla vzápětí a sice taková, že se mi to hlídání pěkně prodraží, protože moje zlatíčko rozkousalo z nudy (ze stesku rozhodně ne ) botasky, co nechali venku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 12:06
- Nahlásit
zapomněla jsem dodat, že to bylo samozřejmě strašný jen pro mě Berni byla v pohodě prostě si to my dvounožci moc bereme no ... ale v září firemní akce bude znova, ani se mi nechce pomyslet, že zas budu bez ní ...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 12:07
- Nahlásit
Tak já byla bez Michelle jednu noc za celej její čtyřletej život v naší rodince a mám dost pro zbytek života.
Když se tchýně chce ujmout péče o ní na dobu tří neděl na chatě, tak s díky odmítám
|
abby
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 13:39
- Nahlásit
brut
Po více jak devíti letech vztahu,mě přítel nevytrhne
Ne,vážně,kdybych jela bez přítele,tak mě klepne rovnou.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 13:50
- Nahlásit
mi jeli hned po příchodu anuba na dovolenou (byla už zaplacená půl roku předem,než jsme tušili,že budeme mít doma kočku). No a byla to ta nejstrašnějí dovolená mého života. Nikdo nám neposílal sms co je se psem (bylo moc po babičkce chtít,aby napsala předvolbu a posílala sms na Djerbu jen tak 607..)měla jsem strach o život členů rodiny,místních lidí,psů i koček a hlavně o něho.Každou minutu jsem na něj myslela a když jsme odlítali tak jsem brečela-oba jsme chodili jak o funuse a furt si řikali,todle by se mu líbilo todle ne.....no fakt zábava jak sviňa...po příjezdu domů jsme si užívali zbytku dovolené se psem v "obyčejných čechách" a už vím,že bez psa na dovolenou nepojedu...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:07
- Nahlásit
u nás taky nehrozí abych odjela. Zkusila jsem to jednou a manžel i děcka byli na mrtvici, dogina jako by nežila. Měli o ni strach. Teď jsme se dostali tak daleko, že když náhodou manžel přijede z práce dřív a beze mě, tak doginy sedí u baráku a nechtějí se hnout z místa dokud nedorazím i já.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:15
- Nahlásit
Anu
monika
Jenže my sebou Abby vzít nemůžem.Ne kvůli nám.Ale je to 14 hodin cesty a i tam budeme pořád cestovat.A vím,že v tomhle počasí by to nebylo nic pro ni.Jinak bych ji klidne vzala.Ale je to zápřah i pro nás a v těhle vedrech v autě jen trpí
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:18
- Nahlásit
abby
no ja bych to zas tak cerne nevidela...
Porad je to jen pes a cas od casu je dobry, kdyz si zvykne, ze mu smecka zmizi, aspon si ji pak vic vazi.
Ja myslim, ze to zvladnete vsichni dobre...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:21
- Nahlásit
wami
Tak o Abby si starosti nedelam.U nas je to spis o zavisloti panicku na pejskovi nez naopak. Kdyby jsme ji vzali sebou,tak by to bylo jen ze sobeckosti nas dvou.Pro ni to nema smysl.
Ale na dovolenou do Chorvatska ji uz sebou bereme.Schvalne jsme to naplanovali na zari,aby nebylo takovy horko.Uz se tesim
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:24
- Nahlásit
abby
tim spis - neni dobre byt na nekom zavisly, takze to prospeje i vam dvema...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:25
- Nahlásit
abby
já ti nic nevyčítám,někdy to nejde a nebo to je lepší,jen můj zážitek....
|
abby
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:26
- Nahlásit
wami
Bohužel,já jsem od přírody závislák. Na přítelovi,rodině,kamarádech ....
|
abby
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:29
- Nahlásit
Anu
já ti nic nevyčítám však jo. Já už si teď vyčítám,že jedem bez ní.Ale budem tam v partě mých nejlepších přátel,takže to přežiju
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:31
- Nahlásit
abby
Bohužel,já jsem od přírody závislák. Na přítelovi,rodině,kamarádech ....
No porad lepsi, nez byt zavislak na drogach, nikotinu, alkoholu...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:33
- Nahlásit
wami
Tak tyhle závislosti To se mi naštěstí vyhnulo Ale v těhle parných dnech sklenička viného střiku potěší
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:35
- Nahlásit
abby
tak na zdravi!
|
abby
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:41
- Nahlásit
wami
Sice to nevypadá (dle mé účasti tady),ale pracuju.A to už by asi bylo moc Ale díky.Večer si dám
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 14:43
- Nahlásit
abby
jo, ja momentalne zas do prace nechodim a hledam po netu zdroje k oborovce... A mimo ty zdroje holt obas hledam i kraviny...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 15:51
- Nahlásit
wami
To jako odlehčení, aby jsi se úplně nezbláznila
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 15:53
- Nahlásit
brut
To jako odlehčení, aby jsi se úplně nezbláznila
treba, k tomu nemam daleko...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 17:39
- Nahlásit
wami
nene, minimálně do konce srpna musíš být fit ( a pak taky)
Brno neznám, tak kde bych tam hledala blázinec?
|