| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 14:34
- Nahlásit
KK Jílové u Prahy pořádá 25. 4. 2009 závody podle zkušebního řádu TART se zápisem zkoušky(při splnění bodového limitu) kategori ZMT, T1, OPT1, Baby Show - pro štěňata. Bližší informace: http://cvicakjilove.blog.cz/
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2009 14:56
- Nahlásit
Alexatak jsem chtela jet taky,ale mam smulu,hajan ma upa pater v haji,tak budu aspon fandit,jestli nekdo pojede koho znam,skoda.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:48 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
nemethova5
tak jsem chtela jet taky,ale mam smulu,hajan ma upa pater v haji,tak budu aspon fandit,jestli nekdo pojede koho znam,skoda.
já vím, ale nemá cenu to pokoušet. Budu závodit já tak můžeš fandit zběsile
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:57
- Nahlásit
Alexasuper,to urco budu,doufam,ze tam bude zavodit jeste jedna dotycna osoba,pak chci vysledky co a jak,jo?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 11:58
- Nahlásit
Alexa
a do kdy se musíme přihlásit?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 12:57
- Nahlásit
Baico
Jééé pani, já bych šla fandit Bajkonůrovi! Jen poďte, ať maj štěňátka hodně oceněnýho taťku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2009 13:04
- Nahlásit
Baico
a do kdy se musíme přihlásit?
do 20.4.
|
Tonka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2009 16:01
- Nahlásit
Ahojky, chci se zeptat, jestli u kategorie Baby show je přivolání buď k noze nebo ke mně, anebo se dělají přivolání obě? Díky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 11:24
- Nahlásit
Tonka
Baby show je přivolání buď k noze nebo ke mně, anebo se dělají přivolání obě? Díky
Ahoj, přivolání je jen jedno buď "ke mně" nebo "k noze"
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 13:12
- Nahlásit
Alexa
V ten samý termín máme na cvičáku vylučovačky ZVV3 a já už tam přislíbila organizační pomoc... škoda, bych se ráda zúčastnila
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 22:23
- Nahlásit
Mel
V ten samý termín máme na cvičáku vylučovačky ZVV3 a já už tam přislíbila organizační pomoc... škoda, bych se ráda zúčastnila
Hostivař co? Škoda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 19:06
- Nahlásit
Děkujem alexe a celýmu osazenstvu cvičáku za super akci,bezva atmošku,skvělou organizaci a fakt hodně moc cen!
A samosebou blahopřejem alexe k prvenství!!!!!!
P.S. taky musí všecko vyžrat,pro jistotu veme čokly hned dva aby to měla jistý
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 19:10
- Nahlásit
Alexazdar pani,mi vam taky s hajanem gratulirujem,davidkoj uz jsem zgratulirovala a hrozne me teda se.e,ze jsem nemohla ze zdravotnich duvodu hajanovych jet taky,jo a chtela bych laskave nejaky fotky a hlavne ty z obrany!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 19:12
- Nahlásit
davidkova renata
tož znovu gratuluji,pani- gde je nějaká info a fotkyyyyyyyy?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 19:18
- Nahlásit
Fotky budou asi až zejtra a co fotila gerda to až v pindělí.Já se fotit při cvičení nestihla .Z obran asi nebude moc vidět bo to bylo stejnak v remízku,ale možná něco fkydne alexa,tuty tam měla zvědy .Krom jinýho bohužel Nána a všicíí dostali obrofskou!!!!!!! syrovou totální endoprotézu ,Nána se bohužel odmítala hnout (dokonce zapomněla,že má krycí dny )pokud jí ten humus nevydám ,tagže mi s tim zasrala celej balgon a ted sem jí to sebrala bo by se eště posrala jak Alik navíc
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 19:20
- Nahlásit
davidkova renataty vole!!!ty te nane nic nedoprejes,konecne ma kus masa a ty ji to seberes,bakana davidkoj,teda ale fotky chcu jako videt!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 19:24
- Nahlásit
nemethova5
a ty ji to seberes
ty voe,počkej až tu kost uvidíš,mám jí nafocenou ,je na dýlku stejně velká jak nána ,dyby to sežrala,což samosebou nejde bo by to mušela nařezat na cirgulárce a to neumí a ani jí nemá ,tak by tuty zdechla!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 19:26
- Nahlásit
davidkova renataty vole!!!!tak ji to budes muset rezat pilkou,jak walda rezal marii ty penisky!!!no to musis poslat,no ceny jste museli mit krasny,ja si pockam reni na noveho psa,to ma male prase zauzene nebo malou kravu,ze je to tak velky???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 19:34
- Nahlásit
nemethova5
,jak walda rezal marii ty penisky
to byl ispidich a taky nás to uš napadlo .
to ma male prase zauzene nebo malou kravu
Vypadá to na středně velkýho brontosaura
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 19:44
- Nahlásit
davidkova renata
čus pani, jsem ráda, že se Vám u nás líbilo máš štěstí že jsi Náně dala tu malou kostičku, vždyť bylo vidět jak moc jí chutnala než jste odjeli.
nemethova5
děkujeme za gratulace byla jsem z Alexy docela vážně překvapená, páč jsem jí vzala jen do počtu a absolutně jsem s tím nepočítala. Fotky nevím kdy budou, ale z obran jich moc bohužel nebude protože jak psala Renča bylo to v lesíku a kontrolák byl dost daleko, tak nevím co nafotili.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 19:49
- Nahlásit
Alexa
máš štěstí že jsi Náně dala tu malou kostičku
Mě alexa teda nepřekvapila vůbec,čim to je,že čék dycky vidí psy těch druhejch tak nějak reálnějc.. A ani asociální deprivovaná Barča nebyla špatná
Líbí se mi u vás mocinky,šak sem řikala,že tak pěknej cvičák sem snad eště neviděla
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 19:54
- Nahlásit
Alexaneni zac a mocinky vam s davidkoj fakt zavidim,az zelenam,ne ze jste vyhrali,nebo mate zapsane zkousky,ale jen kvuli tomu,ze jste tam byli a ja ne!!!!coz me velice stve
tak ja doufam,ze aspon neco bude,vsak jsem vam vsem drzela pesti pro stesti!!!!!a chci nejake podrobnosti,nejake hlaseni,raport od davidkove,jj,rikala,ze mate nadhernej cvicak,ze je božíííí!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 21:05
- Nahlásit
davidkova renata
paní granulujeme
kam až to ta holka dotáhne?
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 22:37
- Nahlásit
Docela lituju, že jsem nejela taky. Zvolila jsem jiný závod a teď si škubu vlasy. Rozhodčí dojel se 3 hodinovým zpožděním, neznal zkušebák a za 300 startovného jsme za první místo dostali 3kg granulí. Grrr. Příště se polepšíme...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 10:25
- Nahlásit
brezen2008
kam až to ta holka dotáhne?
až nahoru
Joker
300 startovného jsme za první místo dostali 3kg granulí.
si byla na Břevnově,ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 10:32 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
http://renata62.rajce.idnes.cz/25.4/#album
Pofšimněte si zejména Maryje,která zahájila úspěšnou stopařskou karyjéru a gerdy,která překvapivě ZASE JÍ!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 10:50
- Nahlásit
davidkova renataty vo.e to je kost z mamuta????
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 10:57 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
davidkova renata
jé ty máš krásný fotky, Náně to mezi pampeliškama móóóc sluší a pak je ještě suprová tadle http://renata62.rajce.idnes.cz/25.4/#P4230293.JPG správná čampionka.
Joker
eznal zkušebák a za 300 startovného jsme za první místo dostali 3kg granulí. Grrr. Příště se polepšíme...
u nás posuzovali Součkovi a byli naprosto suprrrrr
a tedy ceny ti radši ani nebudu psát
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 11:01
- Nahlásit
Alexahm,určo ceny jste meli moc pekny,jen tise fakt zavidim,ach jo!
davidkova renatapani s vasim dovolenim jsem si stahla par fotek s nanou!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 15:38
- Nahlásit
nemethova5
vo.e to je kost z mamuta????
sem ti to řikala!!
s vasim dovolenim jsem si stahla par fotek s nanou!
stáhni si co chceš
Alexa
u nás posuzovali Součkovi a byli naprosto suprrrrr
no to byli a zejména proto,že se jim Nána moc líbila a pravili,že je to slušná čupka .Patrně bystří lidé
Tagže sem se dneska v 11.00 utábořila u rybníčka,kam jsem Náně dovalila tu haxnu Pracovala na ní nepřetržitě!!!!!! až do půl třetí,paxe zatáhlo Sem jí teda už vyhodila bo by už zejtra smrděla,stejnak už vožrala ty klouby a ten prostředek by asi nezvládla.Teťkonc leží a vypadá,že je dooost unavená
|