Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Rodinný turistický pochod
Autor Zpráva
petenero
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2009 11:22
- Nahlásit

ZKO Praha - Kobylisy pořádá dne 25.4.2009 Calibra pochod aneb přes Kobylisy až ke hvězdám. Rodinný turistický pochod pro všechny majitelé psů. Více informací na www.zkokobylisy.estranky.cz

petenero
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 11:29
- Nahlásit

Již za měsíc se koná Calibra pochod aneb přes Kobylisy až ke hvězdám. Přijďte si zapochodovat a zasoutěžit. Každý účastník dostane drobné dárky, pro vítěze jsou připraveny hodnotné ceny. Více info na URL

petenero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 11:32
- Nahlásit

Za 10 dní se koná Calibra pochod aneb přes Kobylisy až ke hvězdám. Zaregistrujte se na pochod v předstihu = nižší startovné. Přijeďte si zapochodovat a zasoutěžit. Více info na [url=www.zkokobylisy.estranky.cz][/url]

kordulka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2009 08:07
- Nahlásit

Už se těšíme ))

petenero
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2009 11:29
- Nahlásit

Zítra, ve čtvrtek 23.4.2009 je uzávěrka přihlášek na Rodinný turistický pochod - startovné 50 Kč. Poté se můžete samozřejmě také přihlásit, ale startovné je vyšší - 100 Kč.

vlkaga
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 20:23
- Nahlásit

petenero
A co když můj pes nic neumí?

argosek
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 20:32
- Nahlásit

vlkaga

neumi chodit? tak ho tahnete na vozicku

argosek
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2009 20:34
- Nahlásit

urcite nejsem sportovni typ
papuce s dymkou slusi mi lip
pod vrstvou sadla ztraci se zlost
pri koupi pradla clouma mnou zlost

me laka velice pochod praha prcice
zakoupim si strevice a hbite vyrazim
jsou plne pohody ty dalkove pochody
bez chleba a bez vody k cili dorazim

argosek
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 16:18
- Nahlásit

Psíček

to mate pravdu, pane

argosek
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 20:46
- Nahlásit

Psíček

Ano, mel jsem na mysli DEN=24hodin.
Samozrejme je mozne ze treba u tvych psu je to trochu jinak nebo na hrane a u jinych zase jinak, proto jsem nenapsal, ze vsichni. Ma formulace vychazel pouze z obecne znamych pravd tykajicich se selem a psovitych selem, popripade psu. Samozrejme je mozno mou formulaci napadnout pro nepresnost, nb nezohlednujete milion ruznych moznych variant, ale stejne je zde mozne napadnout(nemysleno ve spatne slova smyslu) prakticky jakoukoliv vetu .

ano, ano, ja ti rozumim - tyto obecne zname pravdy tykajici se psovitych selem i k memu uchu nejeden patek zpatky donesly se, ovsem zajimalo by me, jak to s tim spankem u psa je - totiz, chapu, ze pes v divocine zijici, dne ani hodiny pripadneho utoku blech hord neznajici, spi lehce, poryv jarniho vanku v lip korunach vytrhne ho z krasneho snu o harajici fence srcni kytu v tlamicce mu nesouci, ovsem co pes doma zijici v bezpeci 4 sten spici. v noci nacerpa tolik energie, ze pres den ji ma na rozdavani. ale ne, ne - to jsou spekulace - jde mi o to, ze proste na me to "nadmerne" denni spani u psu pusobi spis jako unik z nudy, nez biologicka potreba. videt to je v dobe, kdy panicek je treba nemocny a nemuze moc vencit - to pak pejsci verne po jeho boku prospi cele dny - ale kdyz maji moznost, pak cele dny probehaji, prostekaji, procmuchaj a procuraji. o psim spanku jsem vlastne jeste nic poradneho necet, tak nevim, ale jiste by mne(bezhacku, aby sis nemyslel, ze jsem od slecny smecky pochytil to do oci bijici zamenovani akuzatyvu a datyvu) to zajimalo.

LucieS
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2009 22:03
- Nahlásit

argosek
Jeď se psem někam na výcvikový tábor, kde je každý den fakt na nohách od rána do večera. Čtvrdý den toho ten pes bude mít plné zuby. Donutí tě k tomu, abys mu dal polední klid na odpočinek.
Moji hlídači hlídací mají i během dne "spací" hodiny, kdy zalezou a nesledují každé prd za plotem.
Takže ano, pes potřebuje spát více.

argosek
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 00:17
- Nahlásit

LucieS

slecno lucie, kdyz si vas vemu k sobe domu, abyste mi tu uklidila a dostavela kotce, tak budete o poledni spanek prosit mnohem drive nez za 4 dny - znamena to, ze potrebujete spat vice nez pes?

argosek
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 10:43
- Nahlásit

Psíček

Pes, pokud nema lidově řečeno "co dělat", s velkou pravděpoobností právě ulehne a bude odpočívat a spát. Pokud se tato situace opakuje, organismus si na to pomalu navyká. Takhle přeci organismus fubguje, kupříkladu měl jsem v životě období, kdy jsem spával hodně a kdy naopak málo a přeskočit z jednoho do druhé ze dne na den asi nejspíš nešlo. Organismus se musí přizpůsobit. Takhle nejak to vidim i u tech psu.

to zni rozumne, doktore horky pejsku. pricinou me reakce byla vase formulace: "btw skoro kazdej pes vetsinu dne prospi, pokud je zdravej a umoznime mu to ...", coz sice presne vzato znamena, ze jste do sve mnoziny skoro vsech psu zahrnul i takove, kteri radi prospi 12 a pul z 24 hodin, ovsem pusobi spis (zejmena v kontextu tematu, kde se resi, ze lide travi velkou cast dne v praci a nechteji, aby pejsek zatim doma se nudil) tak, ze pes je rad, ze ma pres den dostatek casu na to, aby si odpocinul a nacerpal energii k nocnimu spanku, pricemz toto nadmerne denni odpocivani je dle meho spise znouzectnosti.

btw nemaj ta "véé" být dwóytá?

mate na mysli vvv.datyvv.cz/mature.html?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 15:34
- Nahlásit

argosek
Psíček
Tak kam jste došli,pánové?

s dovolením připojím svůj drobný poznatek stran spánku psůch..
Určo obecně pes potřebuje víc spánku,leč rozhodně si nemyslím,že 12-16 hodin,jak se leckde velmi často uvádí,by byl jeho ideál.Spí tak proto,že mu nic jinýho nezbejvá,páč páník je v háku,v hospodě nebo prostě fuč.Vidim to na svejch psech.Ta předešlá byla patrně terminátor a přes den začla pospávat nějakou tu chvíli až po 8 roce života.Do té doby aportovala...furtKdybych v noci nespala já,aportovala by i v noci,o tom jsem přesvědčená Tahle sice v porovnání s ní spí o něco víc,ale v žádným případě se to neblíží tomu údaji výše.To co píše Lucie je sice fakt,ale psovi stačí zachrápat nějakou tu hoďku,nemusí spát 12 hodin v kuse .Je fakt,že ne každej je schopen usnout v zásadě kdekoli,když to potřebuje,moje čuba ale jo.Tý je to putna,prostě se svalí a chrápe a jestli je kolem provoz jí moc netankuje.

argosek
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 19:30
- Nahlásit

davidkova renata

slecno renato, tady se bavi dva akademikove, to nemuzete jen tak sem psat halabala, co vas napadne. ale ze jste to napsala docela rozumne, tak to tentokrat prejdeme jen se zdvizenym obocim.

Psíček

Mno to je hodne relativni, imo stejne je nejdulezitejsi, an co je pes navyklej a asi jeho natura.....zevseobecnit to nepunde asi ....

to jsem rad, ze jsme se nakonec shodli. ja bych to hodil na papir, vy mezitim pripravte zadost o grant - v utery jedu do prahy, tak bych to hodil slecne recepcni na av.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 20:08
- Nahlásit

argosek
tady se bavi dva akademikove, to nemuzete jen tak sem psat halabala, co vas napadne
jo taghlenc...,no jo,já už si dneska přečetla vedle,že na "odbornejch kynologickejch forech" si lidi nesměj řikat co je napadne.
P.S. todle forum to ale prej nejni

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2009 20:26 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Psíček
Budeš se smažit, však uvidíš
to budu natuty bo zejtra má bejt hásky,tak mažu k rybníčku
Prominou, ale s vykáním by to neznělo tak pěkně
Nedělaj si starosti,vašnosto,nejsme dnešní abychom to nepochopili
leda po 22hod.
to uš budu spát..(

Neronix
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 07:22
- Nahlásit

ZKO Praha-Kobylisy pořádá dne 22.9.2012 2. ročník Kobyliský psí pochod Jedná se o rodinný turistický pochod pro všechny majitele psů. Na trase dlouhe 5 km bbudou psovodi se svými psi plnit různé úkoly. Pro vítěze čekají hodnotné ceny. Více info na URL nebo na URL

Neronix
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 14:02
- Nahlásit

Přijďte na náš Kobyliský psí pochod, který se koná již 22.9.2012. Všichni účastníci obdrží malý dárek, pro prvních 5 je připraveno spoustu cen od sponzorů. Více na URL. Přihlašte se dopředu za zvýhodněné startovné.

Neronix
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2012 08:22 - Změnil/a: Neronix
- Nahlásit

Již tuto sobotu 22.9.2012 se koná náš Kobyliský psí pochodVšichni účastníci obdrží malý dárek, pro prvních 5 je připraveno spoustu cen od sponzorů, například vodítko vykládáné kameny Swarovski.. Více na URL. Přihlašte se dopředu za zvýhodněné startovné.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání