Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Výlety na severní moravě
Autor Zpráva
leila
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2009 21:26
- Nahlásit

Takže, jistě se vydáváte někdy na hory. Pokud máte nějaký tip kam, nebo pořádáte hromadný pochod se s tím já tady přidám první:
rozhodli jsme se ze si v nedeli 8.3 vyslapneme na smrk. Sraz by byl v 6h rano na ostravskem hl. nadrazi nebo pak o pul 8 na nadrazi v Ostravici, pokud by se chtel nekdo pridat, tak nemame nic proti

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 06:28
- Nahlásit

Jéé, škoda, že jsme to nevědli dřív, na víkend už máme plány, zítra když nebude pršet chceme na hromadné večení do Hlučína.Ale na nějaký další víkend se rádi přidáme s křížencem, možná s borderákem a fenkou RR.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 09:46
- Nahlásit

leila
My děláme megavýlet první víkend v září . Půjde se tady dogtrekking s názvem "TU JSOU LEFOVÉ". Estli nechceš závodit tak přijeď pracovat. Mimochodem, příští týden je intenzivka, dojedeš?

Psal mi ten chlápek ze Slovenska co má pumici Afónyju, je to stejná linije jako Bibinka a já ji cíííííííí a ci a ci a eště víc jak puve A nemůžu si ji vzít, by se mi to tady pozabíjelo

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 10:37
- Nahlásit

leila
Hm, zítra mám v Přerově instruktorský seminář-tak jindy...

leila
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 12:06
- Nahlásit

Biluška
Mimochodem, příští týden je intenzivka
Příští týdena? Za 14dní ne? nebo si to posunula? Já právě ještě nevím naši něco plánují, ale doufám, že se trhnu

"TU JSOU LEFOVÉ"
a bude i minďáckej? Na longy si ještě netrofneme

Psal mi ten chlápek ze Slovenska co má pumici Afónyju
jj on to poslal hromadně všem, já jsem s ním v kontaktu chlápek aktivně pase, pokud se podaří a zadaří možná s ním bude seminář pasení s maďarama a neborderkama
já ji cíííííííí a ci a ci a eště víc jak puve
no jooo ty uz mas plnoo ale je canana

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 12:11
- Nahlásit

leila
Příští týdena? Za 14dní ne? nebo si to posunula? Já právě ještě nevím naši něco plánují, ale doufám, že se trhnu
21.3.
A jo, fakt je to až za dva týdny. Už ztrácím přehled o čase...

a bude i minďáckej? Na longy si ještě netrofneme
Bude.

pokud se podaří a zadaří možná s ním bude seminář pasení s maďarama a neborderkama
V tom případě jedu se dvěma šoltyjema a risknu to i s Pumou (i když teda nevím jestli tohle její mozek pobere )

no jooo ty uz mas plnoo ale je canana
Mám A kor na Pumu. Navíc už je hodně velká, měla bych strach z toho jestli ji socializoval podle mých představ. Ale je příbuzná na Belinku (hodně) a moc se mi líbí.

leila
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 12:14
- Nahlásit

Biluška
A jo, fakt je to až za dva týdny.
no sem si říkala příští týden bych měla volno, ale za těch 14dní ještě nevím
V tom případě jedu se dvěma šoltyjema a risknu to i s Pumou
jj snad se mi to podaří zorganizovat, bylo by to super páč o tom tu nikdo nic neví
Ale je příbuzná na Belinku (hodně) a moc se mi líbí.
jj to je jsem koukala, mě se líbí celý ten jeho chov též o něm uvažuji do budoucna, ale on neví jestli ještě nějaký vrh udělá...

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 13:41
- Nahlásit

leila
jj to je jsem koukala, mě se líbí celý ten jeho chov též o něm uvažuji do budoucna, ale on neví jestli ještě nějaký vrh udělá...
Má nějaké stránky?

leila
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 13:57
- Nahlásit

Biluška
Stráky nemá, má jenom 1fenku tu okosku posilam ti vice fotek a nejake info co napsal na mail

leila
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 19:32
- Nahlásit

Kvůlivá počasí odkládáme akci Smrk na příští neděli, na tom blate by nas cekala misto Smrku leda tak smrt

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 22:09
- Nahlásit

leila
Je tu drsně co? Se nedá skrz bahno ani na kole jet...

leila
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2009 22:32
- Nahlásit

Terri
Je tu drsně co?
Drně ano fujbek počasí, prší, vítr, bláto psy jsou jak hovada my jsme jak hovada

Se nedá skrz bahno ani na kole jet
Na kole v tomto , ja budu rada kdyz nam zitra bude jezdit MHD

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2009 19:37
- Nahlásit

Dneska bylo odpoledne tak náááádherně. Příští neděli ani tu potom nemůžem , ale budeme sledovat nějaké další termíny.

Terri
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2009 19:53
- Nahlásit

leila
Na kole v tomto
jasnačka! i když pak platí ta věta, cos psala nad tím

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání