| Autor |
Zpráva |
Tomáš
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2009 22:54 - Změnil/a: Tomáš
- Nahlásit
V sobotu 20. června 2009 se v Zámeckém parku v Praze-Kunraticích uskuteční již 15. ročník Oblastní výstavy psů všech plemen. Vchod na výstavu je branou z ulice K Betáni.
Dále se tu budou konat tři klubové výstavy (Fila Brasileiro Club, Klub anglického mastifa a Klub krátkosrstý ohař) a dvě speciální výstavy (český fousek a švýcarští honiči).
Přihláška ke stažení.
Uzávěrky přihlášek
1. uzávěrka: 21. dubna 2009
2. uzávěrka: 5. května 2009
Přihlášky se zasílají na adresu:
Výstava psů ČMKJ
Papírníkova 618/5
142 00 Praha 4
Další kontakty
Mobil: 603 911 317
Telefon: 261 710 894 (v pondělí a ve středu od 14 do 18 hodin)
E-mail: omspraha4@seznam.cz
Internetové stránky výstavy.
Uskuteční se zde také bonitace jezevčíků (výběr do chovu).
Děti mají na výstavu vstup zdarma.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2009 10:53
- Nahlásit
Tomáš
vida,právě jsem si říkala, že bych to sem měla hodit, byls rychlejší
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2009 11:16
- Nahlásit
Výstava se nám blíží - kdopak jdete? Předpověď počasí se den po dni mění,ale vypadá to,že jako každý rok bude v Kunraticích hezky . Těším se na viděnou!Já tedy bez psa, letos pomáhám s organizací
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 19:23
- Nahlásit
Já vyrážím, když pomáháš s organizací, tak určitě víš, kdo posuzuje goldeny, viď??
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 19:35
- Nahlásit
ano,snad to není tajemství - celou osmičku má Pavel Šulcek. Kruhy a stany už stojí, snad nám vyjde počasí, vždycky to málem zázračně vyšlo .Bilkso, budu přímo u Vás v kruhu jako zapisovatelka
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 19:47
- Nahlásit
Lucie od Arta
takže budeš i u špringříků ?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 20:02 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
No tak to se budeme mít - doufám, že vyhrajeme...
Já budu s fenkou v mladých - poznáš mě snadno, vystavuju v hnědých kalhotách, vlasy v culíku a nejspíš budu nejmenší... Tak nám to tam vyjednej.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 20:36
- Nahlásit
u špringrů,kokrů, američanů, labradorů, velšů, zlaťáků, taky chesapeake, flat, nova scotia-bude to pestré .Jen Benji se už rekreuje na chatě, to by byl střet zájmů
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 20:50
- Nahlásit
No tak to nás tam bude hafo. A kolik je v mladých fenkách u goldenů asi nevíš, viď?? Šulce jsem ještě nikdy neměla, tak jsem na to zvědavá.
|
cernunnos
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 21:45
- Nahlásit
Vážně bude sucho?
Kdo posuzuje beagly?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 08:32
- Nahlásit
Tak chválím organizaci výstavy - všechno běželo, tak jak má, chvíli to sice vypadalo, že půjdeme do kruhu za hrozného slejváku, ale na nás už zase bylo pěkně. Příští rok vyrazíme určitě zas, jen doufám, už do třídy pracovní.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 22:39
- Nahlásit
Ahoj, škoda jen, že letos žádné stánky a i jídla bylo méně ) Jinak super,jako vždy.
|
cernunnos
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 12:43
- Nahlásit
Mně se taky moc líbilo, jako každý rok. Škoda jen, že zázrak s počasím se nekonal. Od teď začneme trénovat předvádění ve sprše. Během chvilky v kruhu jsme byly vykoupané - stavěla jsem 6timěsíční hromádku neštěstí, ještě že není tak úplně rozpustná a taky že nás pan Hejda pustil pod stříšku.
A příští rok jedeme zase.
|