| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 10:54
- Nahlásit
Další šňapácká voříškiáda bude 12.září v Městě Albrechtice (to město tam nepíšu proto, že bych byla tak blbá, ale páč to tak vážně jmenuje ) . Propozice jsou na šňapích stránkách - www.schnappischnapp.estranky.cz - sekce "výstava voříšků".
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2009 10:57
- Nahlásit
Biluška
to je sen zvířat,to je blbé
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 17:47
- Nahlásit
Co musí voříšek umět na voříškiadě v hlavní soutěži?
Díky, já jdu poprvé letos, tak mě zajímají rady a vaše zkušenosti.. Jedeme do Hranic 11.7 09..
Moc budu vděčná za reakce..
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 21:36
- Nahlásit
Nori
Ahojky.
Taky jdu na voříškiádu do Hranic, takže se tam určitě potkáme
Na voříškiádě stačí aby pejsek uměl hezky chodit na vodítku a pěkně se předvést před rozhodčí, která ho bude posuzovat. Aby při posuzování hezky v klidu stál. To je asi všechno co by měl pejsek zvládnout
S jakým pejskem tam jdeš?
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 21:42
- Nahlásit
Janik
Téda tak to bude... on totiž nevydrží a sedá anebo skáče po pamlsku.. ale nacvičujem..
A co ty?
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 21:58
- Nahlásit
Nori
To je ale kráásný pejsek fakt nádherný. Ty jsi z Hranic?
Já jdu s fenečkou špice trpasličího..to bude taky prča, protože se celkem leká ale snad se tam od rána otrká a než půjdeme do kruhu bude v pohodě. Je to fenka mojí kámošky. Já mám doma totiž Bišonka s PP, takže s ním tam nemůžu.
http://djeina.rajce.idnes.cz/Andy_a_Nelinka/
Ale řeknu ti mů zažitek z minulého ročníku voříškiády :-D Byla jsem tam s fenkou křížence labradora. Byla hyperaktivní, neuměla chodit v klidu na vodítku....jenom skákala .... ve své třídě zvítězila a ve finále voříšků skončila na 3 místě, takže veliký úspěch na to, že byla jak z divokých vajec :-D
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 22:13
- Nahlásit
Janik
Ahoj,
nene já přifičím vlakem...
Tak s tím otrkáním souhlasím, tak snad to bude v pohodě... Mám i celkem nervy..
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 22:17
- Nahlásit
Nori
Jo to já trochu taky ale uvidíš, že všechno bude dobré Atmosféra bývá vždycky super. Jen aby počasí vyšlo... teď to totiž venku nevypadá moc hezky a předpovědi nejsou zrovna dobré... ale snad nebude pršet. Jestli tam uvidíš oranžovou špicku, tak do mě drbni a můžem kecnout
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:46
- Nahlásit
Taky přemýšlím, že bych se vydala do Hranic.
Janik
takže s vořiškiádou v Hranicích jste byla spokojená? Byla jsem teď na jaře z jedné vořiškiády celkem otrávená - málo psů a vyhrávali převážně ti, co výstavu pořádali. Ale o víkendu jsem byla ve Zlíně a tam jsem se zas nadchla, že bych jela zas
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 13:06
- Nahlásit
tak já do loun nejedu
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2009 13:07
- Nahlásit
zuzkaJ
Já jsem byla s hranickou voříškiádou vždycky spokojená byla jsem kromě jednoho na všech ročnících a fakt super ceny byly hezké a atmosféra taky. I doprovodný program třeba tance se psem se mi líbil. Jsem místní, takže by mi bylo líto se nepřihlásit
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2009 22:28
- Nahlásit
Janik
Tak to valím vyplnit přihlášku . Díky moc.
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2009 18:51
- Nahlásit
Kdo jede na vořišiádu do hranic? A co když bude ráno pršet??
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2009 20:02
- Nahlásit
Nori
Jáááá jedu no tak to by mě taky celkem zajímalo. Radši s sebou deštník nebo pláštěnku, protože nevím, jestli se dá v letním kině někde schovat....ještě že mám malého psa do tašky :-D
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2009 20:11 - Změnil/a: Nori
- Nahlásit
Janik
Já o tobě samo že vím... A to bude na podiu kina nebo na trávě? Tak ať nám to výjde...
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2009 20:53
- Nahlásit
Nori
Tak kde to bude na jakém povrchu opravdu netuším. Letos to tam bude poprvé, takže jsem stejně zvědavá jako ostatní
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2009 08:26 - Změnil/a: Nori
- Nahlásit
Janik
Ahoj, jak jsi dopadla? Ja sem te tam nikde nevidela..
zuzkaJ
A jak ty? S jakym pejskem jsi byla?
Moje fota najdete zde: http://nori.rajce.idnes.cz/VI._Vystava_vorisku_a_p su_bez_PP%2C_Hranice_n._M._11.7_09/
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2009 14:51
- Nahlásit
Nori
Ahojik.
Byla jsem s fenečkou malého oranžového špice ve skupině jsme byly samy, takže jsme získaly 1.místo a potom v soutěži o nejlepšího psa bez PP jsme byli 2. Takže hezký úspěch. Počasí vyšlo krásné a moc se mi to tam líbilo.
Moje fotky jsou tady http://djeina.rajce.idnes.cz/Voriskiada_letni_kino _11.7.2009/
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2009 18:36
- Nahlásit
Nori
Janik
tož vám gratujeme
krásné fotečky
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2009 20:15
- Nahlásit
Nori
Ahojky. Byla jsem tam s fenkou erdelteriéra. Byli jsme druzí ve skupině, takže úspěch. Bylo to super, jen ten komentátor mi moc neseděl .
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2009 20:17
- Nahlásit
Tak fotku s mou uličnicí se mi sem nepovedlo dát. Potřebovala bych s tím pomoct, nevím, jak na to. To jsou ti techničtí antitalenti
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2009 20:24
- Nahlásit
zuzkaJ
Gratuluji.. Tak na pejska si vzpomínám, ale horší je to s páničkou... Souhlas, moderátor má lidí plné zuby, jeho způsob a sranda se mě ani kámošce nelíbila..
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2009 20:29
- Nahlásit
Nori
Však to je normální. Vždyť jsme tam byli koukat na pejsky a nee na páníčky
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2009 20:34 - Změnil/a: Nori
- Nahlásit
zuzkaJ
My tak trochu i po páničcích..
Co mi tak trochu v Hranicích vadilo, že křížence vyhlašovali z větší části podle toho jaké psí kusy umí a jakou má povahu a né jak vypadá. Ale to je jak kde asik..
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2009 22:59
- Nahlásit
brezen2008
Moc děkujeme
zuzkaJ
Jo tak vás si pamatuju. Seděli jste hned před náma
Jako moderátora je škoda řešit. Je to veterinář u kterého jsem byla jednou v životě. Můj názor na něj by nebylo vhodné sem psát....... ikdyž nás vybral mezi 3 nejlepší, tak ho stejně nemusím.....takže asi tak...
no a u těch voříšků i u pejsků bez PP mě to posuzování celkem zarazilo. Myslím, že pro kousky byla kategorie pes klaun. Mi se totiž vždycky líbil voříšek, který nic moc neuměl.....
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 12:56
- Nahlásit
Janik
Já vás taky
Nori
Po vás jsem se taky dívala, ale neviděla
Taky jsem se tomu posuzování divila. Jen jsem doufala, aby se mě na nic neptal, páč mi nic neumíme . Děláme jen poslušnost a občas obrany.
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 14:09
- Nahlásit
Pro všechny, kdo byli na Voříškiádě v Hranicích
Byla jsem oslovena, zda bych nemohla tuto výstavu posuzovat což jsem přijala netušila jsem totiž jak složitý to bude úkol. Všichni voříšci mají něco do sebe a nedá se jako na výstavách čistokrevných psů s PP posuzovat končetiny, záď a jiné neboť standart pro voříška není a tak je o to těžší rozhodnout, který, že to je ten nejlepší. A tak to, zda něco umí byla spíš berlička pro to jak nakonec rozhodnout. Myslím, že nápad v nejužších kolech nechat rozhodnout diváky byl nápadem velmi dobrým.
Kdyby to šlo myslím, že by vyhráli všichni pejsci, kteří výstasvu navštívili.
Ještě jednou tímto děkuji pořadatelům za uspořádání této výstavy.
P.S. Špic se mi líbil velmi a i ten pejsek co vypadal jako kříženec kavalíra.
Dědochová Hana
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 19:14
- Nahlásit
utulek LOZ Olomouc
Já Vám věřím, že je posuzování voříšků velmi těžké. Každý je totiž něčím krásný
Jako celá akce se mi strašně moc líbila. Myslím, že se pořadatelům velmi ale velmi moc povedla. A nápad ji udělat v letním kině byl fakt dobrý. Je to tam dobré jak pro pejsky, tak hlavně pro diváky. Opravdu se mi tato výstava moc líbila a už se těším na příští rok Jsem ráda, že se špiclinka líbila. Ráno se hodně bála ale odpoledne už byla otrkaná, takže chodila moc hezky i s ocáskem nahoru
|