| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 10:42
- Nahlásit
Ahojte. Jelikoz je v Radslavicich porad dost volno, chtela bych to zkusit. Muzete mi nekdo v kostce shrnout, co potrebuju sebou, prosim?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 11:22
- Nahlásit
impact
na trénink nepotřebuješ mimo košíku, vodítka, obojku, vody a místa, kde se pes zklidní a odpočine si, nic jiného.
Záleží na tom, s kým budeš běhat... pokud s Českým psem, což předpokládám, tak můžeš místo obojku použít kšíry. Hlavně počítej s tím, že než se všichni psi vystřídaj, páníčci po nich natáhnou dráhu, tak uběhne dost času. Není na škodu se vybavit něčím k pití, jídlem, další vrstvou oblečení či něčím proti dešti... popř. židličkou na sezení ( to hlavně přes jaro a léto)
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 11:38
- Nahlásit
brut
Díky moc. Teď už se jen modlit, aby to běhalo.
A běhaj se nějaký určitý vzdálenosti?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 11:41
- Nahlásit
impact
není zač
Štěňata běhají krátkou ( většinou se natáhne kousek dráhy směrem do cíle) trať, jinak dospěláci běží celou, kterou vymyslí a připraví ti, co akci pořádají ..... může to být 400m ale i 800m
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 11:43
- Nahlásit
brut
No potěš koště. Teď psala kámoška, že uší psa na střapec vlastní výroby a jede na kole a psa tím provokuje. Tak to asi zkusíme, ať nejsme na startu za úplný voly.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 11:46
- Nahlásit
impact
když už chceš psa učit na střapec, tak před ním neutíkej ani nejezdi... spojí si střapec s tebou a nebude chtít za ním běžet. Zkus ho jen podráždit, pak střapec propleť třeba mezi stromkama a opatrně tahej, aby jsi ho donutila za ním vyběhnout. Ale myslím, že ani jeden ze tvých psů s tím mít problém nebude...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 11:48
- Nahlásit
brut
Ahá. Takže dlouhou šňůrů a otočit třá kolem stromku. A tahat. Já mám spíš právě obavy, že budou vykulení na ten igelit. Jo kdyby se běhalo na tenisák, to by byla jiná.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 11:53 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
impact
jj, dlouhá šňůra, na konci rozstříhaná igelitka a provlečeno mezi stromama .... když na igeliťák budou reagovat, tak chval a hodně odměňuj, však oni na to přijdou, že bude super zábava ( navíc na trénincích vše uviděj a budou "to" chtít taky ulovit a užít si "zabíjení" igeliťáku) ... můžeš jim ho tam navázat nebo jim dát něco moc dobrého, ale to bych dělala jen v případě, že by se jinak nechytili
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 11:58
- Nahlásit
brut
Bych mohla nastříhat igelitku, dát na jeden konec šňůry, otočit kolem stromu, druhej konec připnout jinýmu psovi a tomu hodit míček opačným směrem. To aspoň pofrčí.
No, jsem na to zvědavá.
Kastráti teda běhat můžou, jo?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 12:00
- Nahlásit
impact
proč by nemohli běhat kastráti? Copak to je nějaká vada? Znám dost kastrátů, kteří běhaj bez nějakých problémů .... vadilo by, kdyby byli kupírovaný, ale myslím, že jen při závodech a ne při tréninku.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 12:02
- Nahlásit
brut
No já nevím, pro jistotu se ptám. Mám dojem, že z weight pullingu jsou zrovna vyřazeni.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 13:07
- Nahlásit
impact
Mám dojem, že z weight pullingu jsou zrovna vyřazeni
ale to se dělá pro pity a jim podobné, kdežto tohle je pro všechny psy a platí tam jiná pravidla
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 13:30
- Nahlásit
To je open pro vsechny. Tahaj i mamuti a chaskouni. A videla jsem i rtw. Jinak mi to prijde taky jak cipina, ale radsi se ptam. Mam bezkulkina, i kdyz jeste newim, jestli pobezi taky.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 13:34
- Nahlásit
impact
weight pullingu
bude mít zřejmě jiná pravidla, tady běhají i bezkulkáčci
Hlavně ať vám vyjde počasí a užijte si super den
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 13:47
- Nahlásit
brut
Ještě poslední otázka s tím věkem. Co se bere jako dospělý a jako štěně?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 14:49 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
impact
pokud jdeš na trénink, tak věk nerozhoduje, jinak se to odlišuje dle velkých a malých plemen
tady najdeš nejvíc informací : (najeď si na kolonku coursing a tam jsou veškeré informace)
http://mscoursing.com/
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 14:58
- Nahlásit
brut
Achá, tak to je v poho.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 15:01
- Nahlásit
impact
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 15:01
- Nahlásit
impact
Co řešíš Sbal čokly a doraz. Budu tam taky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 15:04
- Nahlásit
MaggieM
Co řešíš
to co všichni, kteří nevědí
Co je u vás nového? Sem vás dlouho neviděla ( a Brut svojí oblíbenkyni taky ne )...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 15:20
- Nahlásit
MaggieM
Ahooooooooooj. To už jsem zjistila ze soupisu přihlášených. Že tam budeš. Beru dva a dorazím. A ne jen já, ale celá smečka JRT, jestli se zadaří. My, co děláme russell srazy, jsme se domluvili.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 22:49
- Nahlásit
impact
my tam taky budeme s celou smečkou
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 18:33
- Nahlásit
brut
Co je u vás nového?
no tak nějak přežíváme Se třeba uvidíme na nějaký akci, ale nejspíš až na jaře..
impact
tak se ti nudle aspoň pořádně vyběhaj a třeba stihnem i pokecat
Dasha
no super, se nám to nějak rozšiřuje
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 20:09 - Změnil/a: Dasha
- Nahlásit
MaggieM
viděla jsem, žes byla u nás na Javůrkově mem
jsem zvědavá na toho vašeho džůnyjóra
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 20:39 - Změnil/a: MaggieM
- Nahlásit
Dasha
sem tě tam neviděla a zase jsme byli bramborový, nás ta smůla snad neopustí
A náš malej Maximánek už má 45kg
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 20:47
- Nahlásit
MaggieM
já tam nebyla, ale viděla jsem výsledky bramborový místo je krásný z tolika!
drobeček jak je starej?
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 20:58
- Nahlásit
Dasha
tak to jo. Už jsem se lekla, že su tak slepá Měli jsme stejný počet bodů s 3.místem, ale rozhodoval aport a my ho měli za 9bodů Ale na druhou stranu jsem spokojená...
Maxim měl v listopadu rok. Ale strašně rád si hraje s klukama, páč vyrůstá se 2 ženskýma a už mu to leze na mozek Jestli je plesnivej v poho, tož se můžem s klukama projít a samo i s holkama
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 21:06
- Nahlásit
MaggieM
já už v Přerově nebydlím. Ale v Radslavicích se klidně můžou sčuchnout, plesnivej je víc než v poho
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 10:13
- Nahlásit
MaggieM
no tak nějak přežíváme
vy taky?
Se třeba uvidíme na nějaký akci, ale nejspíš až na jaře..
to doufám, pozdravuj doma a podrbej smečku
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 10:26
- Nahlásit
Ahojky,chtěla bych se zeptat, jestli se běhá taky někdy kolem Prahy, spíš na Praze západ??Mě přijde, že většinou je nějaká akce na Moravě..
A co na běh (kromě psa) potřebuju??
Díky..
|