| Autor |
Zpráva |
Janik
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 13:43
- Nahlásit
makrel
Ahojky... no když pojedeš sama, tak tě určitě k někomu dají možná i k nám, kdybys jela na ten 1. turnus Já tam jedu se dvěma kámoškama. Jedna má dvě Šeltie a druhá má Ridgebacka a ty máš co za hafana?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 13:48
- Nahlásit
Janik
Já mám křížence, 15 kg, psa. Kdybychom měli být s dalším psem, tak by musel být dost hodný a asi bych neměla odvahu je nechat samotné. Fenky má rád.Ještě nejsme přihlášení, ale asi pojedem.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 14:11
- Nahlásit
makrel
Jojo tak kdyby tě dali k nám do chatky, tak by to byla snad pohoda.... My všechny máme fenky Tak se radši přihlas co nejrychleji, protože se to tam fakt hodně rychle plní.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 14:13
- Nahlásit
Janik
To by bylo super, se samýma babama. Tak já se jdu přihlásit, tam se dá i napsat, s kým v chatce, tak kdyby už s váma nikdo nejel, tak že bych se napsala rovnou k vám?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 14:19
- Nahlásit
Janik
A ještě jedna věc, na té přihlášce jsou i jména cvičitelů. Ke komu bych se měla napsat, když jsme začátečníci?
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 14:30
- Nahlásit
makrel
Tak já jsem se s tou kámoškou co má Ridgebacku napsala k Janě Fuksové. Já jsem začátečník a kámoška je sice pokročilá ale její fenka to bere jako "rekreační" behání a druhá je už závodící tak jde k někomu jinému... minulý rok jsme totiž byly taky u té Jany a byly jsme moc spokojené. A kolik je to roků, jeslti se můžu zeptat?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 14:34 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Díky za radu, k té Janě se teda taky napíšu.
Je mi 29, tak doufám, že tam nebudu nejstarší
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 14:38
- Nahlásit
makrel
Nejstarší určitě ne spíš tam bývají dospělí než jakože děcka.... to my s kámoškama jsme tam bývaly mezi nejmladšíma to je nám 18 k nám do chatky možná půjde ještě jedna holčina od kámošky ze cvičáku ale já ji neznám... tak kdybys tam potom měla nějaký problém se psíkem(v chatce) tak by se to určitě nějak vyřešilo přehozením k někomu jinému
Já teď musím se psíkem ven. Tak se zatím měj moc hezky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 14:40
- Nahlásit
Jasně, já se tam napíšu sama a uvidíme.Taky se mějte
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 09:53
- Nahlásit
Přidám tip na Bull terrier action 2009
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:44
- Nahlásit
reneeska
muzes sem dat foto bulik x seltie ? jak muze nekdo zkrizit tato plemena. Opravdu nechapu.
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:49
- Nahlásit
dvakrát denně trénovat poslušnost?
A to je moc nebo malo ?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 23:16
- Nahlásit
šup pokračujme
|
Zuzka a kavalír Andino
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2009 11:40
- Nahlásit
Když vidím, jak ty tábory všichni chválí, tak jdu taky něco honem sehnat Nevite někdo o něčem pro napůl vycvičenýho kavalíra? Aby tam nebyli samí začátečníci, ani samí experti a my pak úplně mimo.
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 10:47
- Nahlásit
Nevíte o nějakém táboru zaměřeném hlavně na agility? Nejlépe na střední Moravě. Dívala jsem se na ten Ošíkov, dost se mi líbí, ale nenašla jsem, co všechno se tam cvičí.
Díky Zuzka
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 11:38
- Nahlásit
Ahoj jede někdo se psiproživot na tábor na šumavu? pokud jo, tak bysme se tam mohli potkat vypadá to hodně fajnově.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 13:30
- Nahlásit
http://www.obedience.cz/akce-info.php?akce=69
Přidávám další výcvikový tábor - Česká Lípa
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 18:22 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Cesmina
Výcvikář si bere každého zvlášt' a cvičí se podletoho co psík umí Ale cvičí se i mezi hafama.Např. průchod skupinou lidí atd...Prostě co si kdo řekne.Cena tábora je konečná.Žádné jiné příplatky se neplatí.Platí se jen za psíky.Takže může dorazit klidně celá rodinka a nebude to stát ani o kačku více.Jen jedna podmínka je že si každý bude kupovat jedno jídlo za den v hospůdce u tábora(cena za polévku a hl.jídlo je 50kč).(pozemky kde jsou stany patří paní hospodské).
Jak se domluvíme jdeme ráno na stopy.Ale jen kdo chce.Večer bejvaj táboráky nebo se sedí v hospůdce pod táborem.A ke konci bejvaj travesti.
tady jsou nějaké fotky URL
|
westeva
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 13:26
- Nahlásit
škola Kynolog nabízí výcvikové víkendy pro štěňata, začátečníky, letní agility tábory, výcvikové tábory - vše pod vedením zkušených trenérů. termíny, ubytování, stravování a další podrobnosti na http://skola.kynolog.cz/
můžu osobně doporučit
|