Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Kdy a kdo teda bude v tej Liptani?
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:50
- Nahlásit

Krisťa Eminková
Aha. Brý den

Krisťa Eminková
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:51
- Nahlásit

Nápodobně

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 15:03
- Nahlásit

Mucholabka
Krisťa je jedna z mála co absolvovala skoro všechny gulaky .

Krisťa Eminková
Asi deset mých, dva Muchošini, dva tvoji, dva žábini gynďáci, jeden Leilin pumák a pokud Tamara stihne přezout zimní pnojmatiky tak přijede i se třema Mamutama. Nemáš číslo na Kláru s Mášou? Když tak jim brnkni, já nemám číslo jak mi ten malej blboun rozkousal mobil

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 18:20
- Nahlásit

Tož bacha, namasírovat svaly, připravit kolena, právě jsem našla apsolutně boží trasu, okružní jízdu celým osoblažskem . Mášenek pravil, že jsem zcvokla ať to okamžitě zkrátím na polovinu Pch, nejsme žádný máčky, to dáme

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 18:25
- Nahlásit

Biluška
Nemysli si, že tam budu až do těch tří, max. dvě hodiny, taky pak máme doma rodiny!

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 19:29
- Nahlásit

Mucholabka
No tak za dvě hodiny dvacet kiláků neujdem Tož to abysem tu vycházku fakt zkrátila

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 19:37
- Nahlásit

Biluška
si děláš kosočtverec s dvaceti kilákama, ne? Zapřahám oba pity a malou

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 19:54
- Nahlásit

Mucholabka
No jestli chceš za dvě hodiny jet nazpátek tak dvacku nedáme ani omylem, to bysme to museli krutě zkrátit Na druhou stranu to možná bude i lepší, páč Nýna má ten termín porodu a čert ví co se tady bude dít. Možná bude lepší když nebudu půl dne z baráku.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 19:56
- Nahlásit

Biluška
Marcel by mě zabil, být x hodin pryč zrovna na Silvestra. Zas jako trochu s citem na nás. Vezmu si tentokrát jiné gaťky než včera-tanga už ne, sedák a nechám se táhnout

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 20:00
- Nahlásit

Mucholabka
Dobře, beru do úvahy, že bysme měli cárat venku tak max. do jedné a podle toho upravím délku trasy. Sedák neber, páč já beru děcka a ty nebudou stačit tempu tvých pitpudlů Takže bys byla pořád moc napřed a museli bysme tě hledat až se ztratíš

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 20:09
- Nahlásit

Biluška
Oni jsou zvyklí tahat, já je to neodnaučuju, kvůli tréninku, a v rukách ty hady tahat nebudu .-)

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 20:30
- Nahlásit

Mucholabka
No nic, tak přivážem děcka za tebe

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 20:35
- Nahlásit

Biluška
My si s sebou vezmem pneu, ať nejsou tak rychlí taky nápad, ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 20:40
- Nahlásit

Mucholabka
Ty jo, to bude výprava . Picpudli s pnojmatikou, Gozéra s haltinou, Bon-Bon co přestává ječet tak po patnáctém kilometru, haranti s věčným "gdy už tam budem".... Beru flašku, po cestě bude zapotřebí otupovat nervy

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 20:41
- Nahlásit

Biluška
Jééé, chlast. hele, já mám jen jednu pneu, druhou snědl Ferdík, nemáš nějakou náhradní? Pro Bucu. Já mám druhou jen s diskem a tu používám na Ferdu na silové, až když je zahřátý.

monika
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 20:48
- Nahlásit

Mucholabka
muchoš, mám dvě pneumatiky z tatry, když tak se po cestě stavte

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 20:49
- Nahlásit

monika
Jé, chci akorát cestou to asi nezvládnem, seš na druhou stranu. Jinak jsem četla, že jsi zasponozorovala útulek, posílám pochvalu .-)

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 20:53
- Nahlásit

Mucholabka
Mám jednu v chlívku,pošlu ráno Mášenka aby ji vyhrabal. Je zavalená sekačkou, překážkama a bůhvíjakým bincem

monika
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 20:54
- Nahlásit

Mucholabka
ježíš marjá, kdo to kde práskl.
No jo, já jsem takový blbec, jak mi řekla jedna "kamarádka"

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 20:55
- Nahlásit

Biluška
Piti si ji vytáhnou
monika
Práskl to web útulku. Nejsi blbá.

monika
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 20:59
- Nahlásit

Mucholabka
aha, to ani nevím.

Jinak jsem tady měla na pár dní bernáka. Poslední štěně z vrhu co se nestihlo prodat. Chovatelé chtěli mít klidné svátky. Tak byl u nás. Dneska už je spokojený v nové rodince. Ty lidi jsou fakt kur....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 21:38
- Nahlásit

Agniezska
monika
Mám na prodej ještě jednoho pejska, a že bych se ho musela zbavit, to vůbec, tím víc času má člověk hledat majitele, když je jen jeden. Je to děs, aspoň jsio ho doufám pořádně zpeněžila?

monika
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 07:21
- Nahlásit

Mucholabka
no jasně, dostala jsem čokoládu a sežrala jsem ji sama.

Byl to takový krásný medvídek, půl roku, miloučký.Chtěli ho nechat utratit. Škoda, že nemám nafukovací kasu.

Pentas
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 08:51
- Nahlásit

Zdravím všechny,na vycházku se neurvu,neboť hlídám štěňata,zatím to vypadá ,že mi zbyde velká smečka.Tak si toho Nového roku užijte a kdyby někdo chtěl běláska tak sem s ním.

Darina1
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 08:41
- Nahlásit

Mucholabka
Muchoušku já si s poměla, že jsi se ptala jak pak se píše Agneszka? I když nejsem Polák, tak je to tak dle, ale já být tebou tak ji říkám a píši česky- hezky= Agněška. No a vypadáto líp, že. Vždyť je to české děvče.
Pac a pusu malé od Biška a Damiška.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 12:09
- Nahlásit

OSTRAVA! Procházka kolem jezera Hlučín dnes platí, ne že se někdo urvete! Nebudu tam mrznout sama.

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání