| Autor |
Zpráva |
StepankaVavrova
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 12:42
- Nahlásit
Mám takový dotaz byla jsem na prvních závodech a tak jsem podala žádost, ale za týden mám další závody, ale výkonostní průkaz mi ještě nepřišel poštou. Nevíte jak dlouho trvá než přide. Od mého žádání uplynuly asi 3 týdny. Ale nevím co mám dělat když mi nepřide a závody už budou, můžu tam jít bez něj???? To asi ne že??
|
suri
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 13:01
- Nahlásit
StepankaVavrova
hele, já mám pocit, že se výkonostní knížka vydává jen na zkoušky ne na závody!.... a já to dostala hned po zkoušce teda
|
KaTachyon
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 13:27
- Nahlásit
Jestli máš na mysli průkaz na závody agility, tak při prezenci prostě nahlásíš, že mám o výkoňák zažádáno a oni pak výsledky napíšou na další žádost, za kterou bys ovšem už neměla platit. Pak ho můžou buď poslat, nebo ti to nechají a pak si můžeš výsledky do výkoňáku dopsat nebo zajít za příslušným rozhodčím na jiných závodech., to záleží na domluvě.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 13:29
- Nahlásit
StepankaVavrova
Co se týče sportovní kynologie, tak jak píše suri, na závody výkonnostní knížka třeba není. Zapisují se do ní jen zkoušky, ne závody a vystaví ti jí přímo, když se zkoušek zúčastníš.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 19:09
- Nahlásit
StepankaVavrova
přesně, jak píše KaTachyon, řekneš, že už si dávala žádost a oni ti to napíšou do nové, pak to přepíšeš. No a výkoňák by měl přijít nejpozději do měsíce.
|
StepankaVavrova
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 20:36
- Nahlásit
jo tak moooc děkuji já jsem právě měla strach, že se nebudu moc zúčastnit. to jste mě potěšily
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 21:41
- Nahlásit
Tak když o výkonostňákách, tak trošku jinak... mám skoro novej výkonostní průkaz (pro agility) a změnilo se mi nedávno příjmení, co s tím? Trubka jsem si ho vyplnila ani ne před rokem ještě na starý a teď nevím, jestli to tam můžu přepsat sama nebo co s tím?
|
KaTachyon
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 01:21
- Nahlásit
Eimy
Napiš odpovědné osobě co s tím, to je nejlepší, neuděláš žádný přehmat. Ale myslím, že zdaleka nejjednodušší řešení bude prostě přeškrtnutí původního příjmení a přepsání na nové
|