| Autor |
Zpráva |
corgi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 19:47
- Nahlásit
Zdravím všechny, kdo holdují přehlídkám psí krásy. Ráda bych se příští rok jela kouknout na Cruft's (bez psa, jako divák), ale marně sháním nějakou cestovku nebo třeba jen spolek lidí, kteří by se tam vydali. Přeci jen se mi nechce cestovat na vlastní pěst. Naštěstí mám známého, který má vlastní minicestovku a jistě by se nechal přemluvit. Zajímalo by mě, jaký je váš názor - měl by někdo zájem se hromadně na Cruft's vydat? Nebo už někdo máte tip na nějaký spolek, který tam pořádá zájezdy? Vstupenky se prodávají už od září!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 21:17
- Nahlásit
corgi
Kdy se to pořádá?
A kde?
My jedem v říjnu do Londýna, vždycky všude na vlastní pěst, máš to levnější.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2008 19:23 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit
Cruft's je každoročně v březnu (tentokrát od 5. do 8.) v Birminghamu, ale lístky se prodávají přes net už od září. Je o ně veliký zájem, takže čím dřív se pořídí, tím líp. Pro ty, kdo nevědí - jde o největší výstavu na světě, loni 23 000 psů a 160 000 návštěvníků. Podrobnosti na http://www.crufts.org.uk/
Taky preferuju cestování "jen tak" než cestovku, ale tohle je na mě až moc složitý - lístky hodně předem, ubytování zajistit taky radši předem, cesta tam, najít to, neztratit se, cesta zpátky - a když mám solidního známýho, tak vím, že by ten zájezd nepředražil, už teď běžně prodělává na zájezdech do Španělska apod.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 21:46
- Nahlásit
Aktualizace:
Vstupenky na Cruft's uz jsou v prodeji. Ceny pro dospele - na jeden den 13 liber, ctyrdenni 46 liber, pri bookovani pres internet mensi poplatek (do 1 libry).
Co se tyce zajezdu - je ve fazi sjednavani ubytovani. Mame jeste 6 mist volnych. Cena jeste neni dohodnuta, casem bude stanovena podle ubytovani apod.
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 14:12
- Nahlásit
corgi
Ráda bych podrobnější info o ceně, ubytování a pod. Předběžně bych měla zájem. Kdyžtak mi písni na mail 3829.jork@seznam.cz
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2008 14:38 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit
Aktualizace:
Bližší info o zájezdu na Cruft's 09 najdete na téhle stránce. Vzhledem k tomu, že hotely 1.1. mění ceníky, neznáme ještě přesnou cenu zájezdu. Na stránkách budeme aktualizovat, všechny podrobnosti snad doplníme do února.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2009 14:17
- Nahlásit
Aktualizace:
Známe předběžnou cenu zájezdu: 12 690,- (bez vstupenky). Další info průběžně doplňujeme na téhle stránce.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2009 21:09 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit
.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2009 13:23
- Nahlásit
Aktualizace: Rozhodli jsme se snížit cenu zájezdu tím, že nevyužijeme služby soukromého dopravce. Zde uvedená cena tedy neplatí, nová bude vyčíslena co nejdříve.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 13:18
- Nahlásit
Hopla, ozivuji, Crufts 2010 uz jede, stejne jako vloni i s online vysilanim pridavnych programu - hezke pokoukani. http://www.dfscrufts.tv/
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2010 19:24
- Nahlásit
Fifi
Taky se koukám - letos se Cruft's musel obejít beze mě, ale příští rok si určitě vezmu dovolenou
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 12:06
- Nahlásit
Prosím poradí někdo? Nemůžu si pustit video, ač jsem se registrovala...v čem je háček? Nebo musím koupit ten tiket?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 12:39
- Nahlásit
Myssel
video jde pustit i bez registrace.
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:08
- Nahlásit
Lola1
ááá už jsem viděla tři videa...super. Díky
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:21
- Nahlásit
Sledujete běh?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 16:00
- Nahlásit
Teda že je best of pastoral group corgi (i když Cardigan), to mě přímo povznáší
http://www.dfscrufts.tv/Video/VideoItem.aspx/529__ Interview__Pastoral_Group_Winner
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 16:57
- Nahlásit
ty prtavky jsou boží,ted běžel papilon
děsně rychlej
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 17:29
- Nahlásit
corgi
gratulace příbuzným!
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 18:41
- Nahlásit
corgi
Ahojky, taky jsem se dívala, ta fena je úžasná, mimochodem je to ta samá, co vyhrála BOB i loni, což je myslím obdivuhodné.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 18:52
- Nahlásit
Lola1 Tutuli
Pěkná fenečka to byla, ale zdálo se mi, že už se na ní taky podepsala únava. No nedivím se, je to tam fakt mumraj a i mě bolela hlava - a to jsem se tam jenom procházela Příští rok rozhodně pojedu, pokud budu zdráva a nepřijde mi do cesty nějaké štěně
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 18:59
- Nahlásit
corgi
Taktéž bych ráda jela, snad to vyjde, vystavovat nejspíš ne, až takové ambice zatím nemáme, ale na čumendu bych chtěla
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 19:09
- Nahlásit
Tutuli
Tak to spolu příští rok spácháme, co ty na to? Mimochodem, "šofér" se vyjádřil, že do Slavkova ani náhodou, takže zřejmě budu hledat spolujízdu
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 20:33
- Nahlásit
corgi
Tak to spolu příští rok spácháme, co ty na to?
No jasně
Mimochodem, "šofér" se vyjádřil, že do Slavkova ani náhodou
To je na nic, že má takový přístup, snad někoho seženeš, klubovka vždycky stojí za to, obzvlášť ta ve Slavkově, minule byla opravdu moc pěkná. Už se těším, pokud bych náhodou nevystavovala (s čímž ale nepočítám), tak na čumendu pojedu určitě.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 21:01
- Nahlásit
Tak jsem dokoukala, dnes vyhrál pes,kterýmu jsem to fakt přála - jediný veselý,skotačivý,normální,občas blbnul- prostě pes a ne znuděná výstavní socha. Rozhodčí se to evidentně taky líbilo
|
pupulu
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 21:07
- Nahlásit
jana33
Že?Taky jsem z toho nadšená,ten byl boží.Hezky se předvedl,ale i přes to si poskočil a užil si to!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 10:32
- Nahlásit
tak liška byl diskvalifikován,bo mu pes skočil co neměl
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 11:49
- Nahlásit
Je to pěkný, viděli jste retřívří spartakiádu?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 12:13
- Nahlásit
brezen2008
tak liška byl diskvalifikován
Kurnik, já byla se psem, tak nic nevím - jako liška corgi skákal nebo co?
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 13:16
- Nahlásit
corgi
jako liška corgi skákal nebo co?
No myslím, že tam asi mělo být velké L, tuším, že se jmenuje Radovan Liška, teda jestli se nepletu a dělá jak agility, tak figuruje, jestli jsem mimo, tak mě prosím někdo opravte
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2010 14:35
- Nahlásit
Tutuli
tam asi mělo být velké L, tuším, že se jmenuje Radovan Liška
No tak to nic, já už taky všude vidím lišky
|