| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 10:41
- Nahlásit
Tak kdy? A kdo by chtěl ject? Zatím padly termíny 14.9. (ae to je KřiváNoska), 21.9. a nebo 28.9. (ae to má paw asi akci na cvičáku).
Tak hažte termíny a taky kdyby měl někdo tip, kam jít?
Zatím padl (ode mě ) návrh na to se sejít v Kojetíně a jít do Lobodic na Donbas.
|
11111
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:02
- Nahlásit
Bullvnouzi:
já vím, že vždycky napíšu, že půjdu a nakonec nejdu, proto se ptám : jak dlouhá je ta tvá trasa , ve stínu nebo na slunku? U nás je to bohužel ovlivněno Benulí.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:32
- Nahlásit
11111
No, půjde se cca 14km...
Ae tak mohli byste jít třá kousek aspoň. Půjdem po stínu, podél řeky. Zpátky by vás to k autu navedlo si myslim.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:34
- Nahlásit
Jinak půjdeme sem možná:
A fotomapa:
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 11:56
- Nahlásit
bullvnouzi
Ahoj. My bysme šli, ale ta vzdálenost Nezbláznila ses! 14 km je docela dost. Kiuška to neudýchá. Pokud by to byla ve stínu, tak snad.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:02
- Nahlásit
ammy
Hele my šli teď posledně téměř 17, tže mi to nepříjde tak moc...
Když vás bude víc marodů, tak vás nasměruju autem a holt se potkáme v Lobodicích a z tama je to kousek. Navíc to bude druhá půlka září, tak jako snad nebudou takový vedra, ni?
A nebo marodi můžou jít kolik ujdou a pak se vrátit, ni? Tady není kde zabloudit a vytiskla bych vám mapy.
Jako myslím, že variant je dost.
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:09
- Nahlásit
bullvnouzi
Pro mě to není moc, ale pro Kiušku určitě. Sice trénujem dlouhé vzdálenosti, ale nevím. Nebo ji dostane můj do batohu a bude to vyřešené.
Tak hlavně, aby nám vyšel termín. Hlavně, ať je to neděle. Soboty jsou u nás většinou zabité.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:15
- Nahlásit
ammy
Do batohu?
Neděle to bude stopro. Tož to spočítaj, kterou nemůžete.
|
11111
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:18
- Nahlásit
tož,
kdyby to bylo takto, tak podle počasí bychom se přidali. Nám nevadí ani tak vedro, ale dusno ( odpozorováno tedkonc).
Tak uvidíme. Kdyžtak bychom se přidali později, nebo to otočíme.
On Ben nemá pud sebezáchovy a klidně by se zničil - pokud by se našla nějaká fenule na blbnutí .
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:19
- Nahlásit
My nic, my pod 30km nechodíme navíc 14.9. deme zas stovku a pak za 14 dní je možná ještě jeden trek, když přežijem ... a mezitím jen lehký a hlavně doma, bez utrácení
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:25
- Nahlásit
11111
Nj, fenek tam na lítání bude určo dost. Šak uvidíte, podle momentálního počasí a stavu psíka.
reneeska
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:29
- Nahlásit
reneeska
Vy nejdete? Jste blázni, ty vzdálenosti ! A s kým se bude Ammy prát, když ne s Arankou?
bullvnouzi
Tak my můžem 31.8., 14.9., 28.9. 12.10. Prostě každý druhý týden.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:36
- Nahlásit
ammy
To jsou ae blbé datumy. By se šiklo tak nejvíc toho 21.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 12:50
- Nahlásit
ammy
nj my sme už zhýčkaní trekaři a i ty kratší treky, kolem 40km jsou pro nás málo, ale to není o tom že by to bylo málo km, ale o atmosféře a zážitcích ... klidně bych na sraz dojela, ale nejsou penízky, když chcem na ty treky, ty sou holt pro nás něčím víc ... trekujte taky!
|
11111
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 13:42
- Nahlásit
my chodíme okolo 10 km,a le to se jendom jde. Nelítá u toho nic a ještě ve stínu :-//
No uvidíme. chtěla bych konečně poznat s kým se tady bavím
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 13:46
- Nahlásit
11111
Tož aspoň kůšček byste mohli jít s náma.
Nebo dojít tam a zpátky můžu usomrat nějakýho kámoše, aby vás hodil.
Jak říkám - možností je spousta.
|
11111
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 13:49
- Nahlásit
jasan :
jsi hodná. jak říkám. Na nás se neohlížejte. my dorazíme hlavně podle počasí )
pokud tam bude nějaká fenečka na lítání, tak bude Benule ten nejštastnější pes pod sluncem ( pokud si ji tedy neuzurpí jiný pes, to by se snažil ho přesvědčit, že jako nééé že tohle je JEHO fena a hotovo, dostal by po kebuli a byl by uražen a nekoukal se na nás..)
|
ammy
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 14:31
- Nahlásit
11111
Naše Kia také špatně dýchá, zřejmě neléčený zánět plic (nevíme přesně, máme ji z útulku). Je to asi kříženka AST a SBT. To by si mohli rozumět.
|
11111
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 14:42
- Nahlásit
ammy:
to určitě. Na Kiu jsme se dívala, dkyž byla v nabídce. jsem ráda, že má domov.
My to máme od srdíčka, někdy je to v pohodě, někdy, když je dusno, tak venku by běhal až k zbláznění, ale nejde to. On je blázínek a klidně by se přepínal. Ted má léky, takže ty ho mírní, ale stejně ho musím hlídat blázínka mého.
snad všechno vyjde a potkáme se.
|
Honey
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 21:21
- Nahlásit
Tak my bychom se s Mafiánem přidali, nevadilo by?
Sice je blbý, že je to v Kojetíně, ale ukecala bych tatu aby mne hodil autem.
Muff není RR a mě je 16, tak doufám, že mne nevyhodíte
jinak datum je mi jedno, kromě toho 14., toho nebudu doma.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2008 21:36
- Nahlásit
Honey
Muff není RR? Nechtěla jsi říct Muff není sice bull, ae RR?
Btw. jestli pojede od KM více lidu, tak by tě tam bo zpátky mohli vzít.
|
bambule
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:40
- Nahlásit
My bysme se taky přidali. Vzdálenost si kdyžták nějak upravíme, datum zatím sedí jakékoli. Sme totiž nenároční Posledně to bylo super, si někteří nejmenovaní stěžovali, že se nikdo s nikým nebaví. Tak bysme se na to měli možná více zaměřit a ne každej jít a čučet jenom před sebe.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:48
- Nahlásit
bambule
S tím bavením nevím nevím. Já jsem teda ráda že ohlídám naši smečku a bavit se jaksi už nestíhám. Na to byla spíš lepší ta akce na cvičáku..
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:57
- Nahlásit
pawLINka
co kecáš, sme se bavili
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 15:57
- Nahlásit
reneeska
Nj, jenže my jsme šly sólo a s našema psama problém nebyl po cestě...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 16:01
- Nahlásit
pawLINka
No vidíš, tak pohoda, jde to ... jen nejde pokecat obecně, mezi všema ... ale to by šlo těžko i bez psů
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 16:10
- Nahlásit
bambule
Kdo se s kým nebavil, bo co?
Jinak teda jako taky to vidím, když musím sledovat dva psy, oči se mi rozjíždí a ještě se s někým bavit. Ae snažila jsem se noooo.
Možná byli málo hovorní ti, co si stěžovali. Maj se bavit.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2008 17:05
- Nahlásit
Možná byli málo hovorní ti, co si stěžovali.
to bude vono ... bez asistence ani prd ... a pak si stěžujou
|
bambule
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 11:56
- Nahlásit
Jj, já sem si taky dobře pokecala dobře, ale chtělo to vždycky někoho odchytit a rozkecat a to se ne každýmu třeba chtělo. Lidi co stáli jednu dobu vedle nás (ale bohužel fakt netuším kdo to byl) si stěžovali, že to je spíš jak maratón, že příště nejdou, že každej jenom jde a čučí do země. A možná na tom něco bylo... ale jak psala Pawlinka, není to tak jednoduchý.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2008 12:19
- Nahlásit
bambule
Já myslím, že to bylo aji tím vedrem. Jsem byla ráda, že jdu teda.
|