Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Bulloidní srazíček s Kiou v čele :-)
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
reneeska
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2008 10:03
- Nahlásit

jak nám bylo krásně

bambule
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 15:47
- Nahlásit

tady jsou nějaký naše fotečky http://bambik.rajce.idnes.cz/bulloidni_sraz_6.7.20 08/#album

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2008 16:12
- Nahlásit

bambule
He heeeeeeeeeeeeeeee.

Co to je? Torpédoborec?

Najdi Máfa v poli.

bull1
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 08:37
- Nahlásit

Ahojky,tak Máfo nemá chybu no jako Pompo se léčila ještě dva dny než ten výlet rozdýchala ale na další sraz už jsme v plné síle. fotečky taky budou,jen co bude chvíle času

reneeska
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 16:57
- Nahlásit

bambule
pěkné fotos

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 17:05 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

bull1
Čáááááááu. Mamba byla ráno zase jak nová.

Hele tuta je dobrá.

ALL
Přiznejete se, kdo neměl odblešený psy a od koho to moji chytli.

bambule
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 21:34
- Nahlásit

Bambi byl úplně hotovej a to sme to nešli celý. Přišli sme domů před dveře, lehl a odmítal jít domů do schodů. Potom večer a druhej den chodil jak zmlácenej.
bullvnouzi Blechy? Dobrej úlovek Bambi zase chytl z vody zánět v uchu, ale cosi na to dostal, tak to bude dobrý.

reneeska
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2008 21:51
- Nahlásit

My máme zas špatný očička ... aby toho nebylo málo

bull1
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 05:53
- Nahlásit

bullvnouzi
ahojky,to foto je úplně bomba,taky to byl od ní výkon,bylo to focený až úplně v cíly,ale co by pro žrádlo neudělala,že???? no tak mamba není žádný břídil, se divím,že už nenabrala energii ve vlaku a nechtěla to jít ještě jednou

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 07:43
- Nahlásit

bull1
no tak mamba není žádný břídil, se divím,že už nenabrala energii ve vlaku a nechtěla to jít ještě jednou
Taky jsem se divila.

Ae byla to sradna. Ona doma usnula a asi někdy kolem půl jedenáctý jsem je vzbudila, ať se jdou ještě vyčůrat. Mamba šla a že se jako protáhne. Tak napřed zadek nahoru a dozadu a předek doůl a pak zase zadek dolů a předek vytáhnout upe nahoru a v tomhle momentě ji zradili nožičky a jak stála natáhnutá, překotila se na bok. Jsem myslela, že puknu smíchy.

bull1
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2008 09:08
- Nahlásit

bullvnouzi
no to je mazec bych se tam asi taky překotila na bok smíchy. u nás to bylo na delší dobu,v pondělí pompo vyšla jen ven,vyčůrala se a utíkala domů spát, to bylo krásný pač jinak má ráno šílený záchvaty právě ve chvíli kdy potřebuji odejít do práce a jede mi bus a najednou byl klid musí to být časteji....

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání