| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2008 17:59
- Nahlásit
7.6. se koná Kralupský útulkový happening, vycházka se psy, zábava, ukázky výcviku, vhodné pro lidi se psem i bez, pro děti, prostě pro všechny
www.utulek-kralupy.estranky.cz
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 00:50
- Nahlásit
My jdemee
|
verunicicka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 15:44
- Nahlásit
taky tam razíme. První akce v okolí našeho nového bydliště Můďák bude naprosto nepříčetnej štěstím ze psů a lidí.. a to doslova
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 02:23
- Nahlásit
Tak to je super, ze se tam nekdo odtud taky dovali, uz jsem ani nedoufala
Holky, prosim, pokud jste si jeste nestahly prihlasku, udelejte to, vyplnte a poslete na udany mail tam.
Zatim je prihlasek moc malo, co doslo zpet a holky nervujou, ze jim tam nikdo neprijde, potesi je to.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 12:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
dejavu
Dejavuuuu- prosím - můžeš tohle hodit na loveckého psa v nouzi? DÍKY PŘEDEM
Maďarský ohař s PP hledá domov
Pes, stáří 1 rok. Takže má se to takto (je to zpostředkovaně, takže snad sem to pochytila všechno správně).
Psa si pořídil páreček, kterej se teď rozchází. Na psa nemaj čas (ani nikdy vlastně neměli), je celej den sám doma nebo ho dávaj do hotelu. Spěchá to tedy hodně. Pes je hodnej, pěknej, neagresivní, ale je zcela nedotčenej jakýmkoliv výcvikem, pravděpodobně i výchovou. Dcera paní, která se snaží psovi pomoci, si ho chtěla vzít, ale sama má roční maďarku a nezvládala je. Chovnou stanici paní přes dceru zjistí, následně doplním.
kontakt na slečnu, která o tom ví víc je: radecha@post.cz
Tak doplnění - pesan se jmenuje Arty, chovná stanice Felbabka u Hořovic
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 17:37
- Nahlásit
PetraK
OK
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 17:52
- Nahlásit
dejavu
my tam jedem předávat sbírku, ale přihlášku jsem posílala
|
verunicicka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 18:56
- Nahlásit
poslala jsem jí. akorát jsem do 1 nacpala sebe i přítele. takže pokud je třeba ho napsat samostatně, stačí říct.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 12:42
- Nahlásit
verunicicka
ne, to je OK
younglady
prima, jdete na pochod nebo az nahoru na utulek na happening po obede?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2008 17:18
- Nahlásit
dejavu
já jedu na celej den a šéfová přijede až na odpo
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 09:14
- Nahlásit
Pomoooooooooooooooc, je tu nekdo, kdo jde az na odpoledne a funguje mu tiskarna? Nutne potrebuju vytisknout dva diplomy na soutez a nejde mi tiskarna
|