Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Pražáci, chcete poznat psy z útulku Kralupy? Tuto neděli ve Chvalské tvrzi! ÚČAST ZRUŠENA!!!!!!
Autor Zpráva
dejavu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 16:40 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

ÚČAST ZRUŠENA!!!!!!Pražáci! Chcete nás poznat a nechce se vám až do Kralup? Nevadí, přijedeme i s pejsky za vámi!

Pro zájemce o psy z Prahy - v neděli 20.4. se zúčastníme s Matýskem, Darkem a Audry umisťovací výstavy kočiček v Praze 9 - Horních Počernicích ve Chvalské tvrzi. Pokusíme se jim zde najít domov. Pokud se vám některý z nich líbí, přijďte za námi sem a seznamte se nezávazně se psy i s námi, mezi tolika kočičkami také psi potřebují své fanoušky . Více info o výstavě zde

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 16:51 - Změnil/a: Jirikovo
- Nahlásit

moje vlastni zkusenost se dvema z techto psu stara dva tydny. Darek je naprosto super. Mladej, hravej, akcni (ruce jsem mel po hodinovem venceni vytahany az na zem), ale zaroven je na nem videt, ze nejaky vycvik uz dostal. Prijde, relativne vi, co je to jit u nohy. Je to takovy trdlo mlady nevybehany. Tohodle psa bych doporucil nekam na zahradu, ale muj dojem je takovy, ze nekam, kde je moc dobrej plot .... okamzite jsem si ho zamiloval, bohuzel my si ho vzit nemuzeme.
Audry je fenecka trochu rozvaznejsi, ale bylo videt, ze miluje taky pohyb. Nesnesla, kdyz jsme byli s Darkem pred nima a furt tahla za nama. Chtela si s Darkem moc hrat, ale vzhledem ke kratkym voditkum jsme jim to nemohli umoznit. Hodna a mazliva fenecka - fakt zlaticko. Urcite se budu chtit jit za nima podivat, doufam, ze nam to v nedeli vyjde.
Cimz si dovoluji upozornit, ze 20.4. je nedele, coz by dle mych informaci melo byt datum konani akce.

dejavu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 16:54
- Nahlásit

Jirikovo je, vidis, honem to mazu opravit na webu, to jsem podelala :-D

dejavu
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 16:58
- Nahlásit

neni tu nejaky mocny moderatorsky saman, co ma prava to upravit v nadpisu ze soboty na nedeli? Neco jako Buh casu a serveru?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2008 18:30
- Nahlásit

dejavu
jako buh casu, serveru ani cehokoliv jineho si nepripadam, ale nadpis jsem zmenil ....

dejavu
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 11:11
- Nahlásit

Bohužel z důvodu nemoci se účast Kralup na umisťovací výstavě ruší Psi dostali psincový kašel

dejavu
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 11:15
- Nahlásit

Prosím moderátora o smazání tématu, děkuji.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 11:21
- Nahlásit

ja bych to tady nechal, jen to prejmenuju, aby bylo videt, ze je to zruseny. protoze treba si to nekdo vcera precetl a takhle se aspon dozvi, ze tam nebudou ...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání