| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 14:02
- Nahlásit
vystoupí skupiny:
1. Wajgl
2. Žárovky
3. Urin
4. Hell Show
5. Spots
6. DJ Saddam
Přijďte, bude to maso
více na www.utulek-kralupy.estranky.cz
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 15:47
- Nahlásit
dejavu
jéé, škoda, že jsme zrovna na druhým konci republiky... bych se ráda zúčastnila... nechcete ještě nějakou kapelu?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 16:07
- Nahlásit
Mel
maj někde stránky s nějakým demem nebo kontaktem či tak něco?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:47
- Nahlásit
dejavu
jo, mají
Zatím mě to jenom tak napadlo, kámoška tam zpívá, ale ke Kralupům má stejně kladný vztah jako já
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:16
- Nahlásit
Mel
dekuji, predam to poradatelce Katce, koncert je jeji dite
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 09:15
- Nahlásit
dejavu
To by bylo super... Jsem o tom kamarádku informovala a ona se pro to hrozně nadchla, tak kdyby to šlo, moc rádi by zahráli.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:51
- Nahlásit
Mel
kazdopadne to bude asi pozoruhodna akce, Hell Show se pry pri koncertech pali, vesi na haky a porezava :-D
Rekni kamosce, at jeste napise nabidku Monice Kolkove, ona jeste bude delat dalsi akci v cervnu Kralupsky utulkovy happening, tak kdyby uz tady bylo plno, mozna by to mohlo bejt tam
kolkova@seznam.cz
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:54
- Nahlásit
Mel
Jeste mne napadla jedna vec, ze by se usporadal jinej koncert pro Kralupy v Praze, pokud by kamoska mela zajem.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:58
- Nahlásit
dejavu
V jakém městě se to koná? Mi to nějak nedocvaklo.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:59
- Nahlásit
Mucholabka
tady ten je v kralupskem klubu
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 12:12
- Nahlásit
dejavu
no, hele, jestli budete cokoli takhle nějak pořádat, tak určitě dej vědět, oni samozřejmě zahrají... a možná bych se ještě případně mohla zeptat jinýho kamaráda, ti mají taky kapelu.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:00
- Nahlásit
Mel
posilam via ICQ telefon na Katu, o kapelu ma zajem, nebot ji jedna vypadla
Co se tyce poradani akce v Praze - ja bohuzel nemam zadnyho znamyho, co by mi zadaco na takovou akci pujcil klub nebo hospodu, verim, ze kapely by se sehnaly.
|
Kacza
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 13:19
- Nahlásit
Melahoj, zmíněné kapelce jsem psala mejla a do knihy, byla bych ráda, kdyby tam hráli.
jo a vzhledem k nízkému stropu v klubu Ponorka, nebude věšení na háky , ale již teď vymejšlej show na téma zvířátka, jejich akce jsou leckdy jen pro silné nátury.
Tímto zvu všechny co rádi podpořej dobrou věc a poslechnou si dobrou muziku.
www.hell.cz tam je vše o hellshow a někde i fotky
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 15:44
- Nahlásit
Kacza
škoda, že nesehrajou nějakou scénku ve svém duchu s paní Bártů z Jarošova nebo s panem Kapitánem z Kralup, myslím, že by to mělo mimořádný ohlas
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 16:33
- Nahlásit
Kacza
tak jsem se koukla, diskofilni homobuzna zde www.hell.cz/index.php?pid=262 mne dostala, rvu smichy jeste tedka :-D
|