Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Oblastní výstava psů všech plemen
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 11:24
- Nahlásit

Ketrin
ale jako veselá historka pro známé slušné, věř mi,že v kruhu jsem se taky smíchy neválela.peněz to bylo dost, i když to byla "jen" národka...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 11:39
- Nahlásit

Lucie od Arta
já mám jeden podobnej zážitek, proto i po letech reaguju nedůtklivě

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 15:16
- Nahlásit

Lucie od Arta
Teda... to jsem celkem ráda, že taková hláška se mi zatím vyhla... Stačí mi "vesele nesený proutek"... No co, když mám veselou Béďu

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2008 18:15
- Nahlásit

S dovolením Tome..:
Dne 11.10.2008bude uspořádána OBLASTNÍ VÝSTAVA loveckých psů - více informací : zde

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 10:48
- Nahlásit

přišel mi vstupák, začínám se těšit, vypadá to jako milá a pohodová výstava - jako jméno psa je tam napsáno jen Benji, katalogové číslo máme14. To bude fajn.-Teď už jen aby nelilo...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 13:26
- Nahlásit

Lucie od Arta
mě ještě ne Uvidím, jestli nebude večer ve schránce...
S tím počasím taky doufám... Zvlášť, když je to venku... Sem přemejšlela, jestli bych nevzala stan, kdyby pršelo Sice bude každej čumět, ale co...

žanda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 14:29
- Nahlásit

jdeme taky, jen na kukandu tedy, škoda, že vás nikoho nepoznám..............(

Meta
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 14:57
- Nahlásit

Lucie od Arta
Skalára...já to mám z opačného konce, speciálka, jenom na benzínu mě stála dva táci, vstávali jsme ne tři, k bonitaci potřebuji už jen tu výbornou právě ze speciálky a paní rozhodčí nejdřív vychválí psa a pak čtu v posudku "Pes je momentálně poněkud tlustý, proto známka snížena na VD" Jsem málem dostala infarkt
(Tři dny předtím jsem byli 2. ve skupině FCI-tam ještě tlustý nebyl)

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 15:48
- Nahlásit

žanda
poznášakorát teď mám spíš červený vlasy a nebudu tak umolousaná, na fotce mám v nohách 30 km...

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 15:49
- Nahlásit

Meta
taky dobrý...akorát mi přijde jednodušší psa zhubnout než přibrat-což se toho tvýho ale asi netýká...a VD je u nás velmi běžná známka...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2008 16:48 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

žanda

tak já se teda taky přidávám... A slibuju, že se nebudu tak xichtit... Ji a vlasy už nemám zrzavý, ale tmavě hnědý A za sebou mám 4 hodiny spánku a před sebou celou sobotu a neděli v poli na výcviku a dlaší 4 hodiny spánku
Lucie od Arta
Meta
Jak vás tak poslouchám, tak si nemám na co stěžovat a jsem fakt ráda, že jsem nenarazila na nějakého takového rozhodčího... Ale Béďa totiž přemůže všechny :

Pěkný víkend (a Lucie: v sobotu si napíšeme co a jak ohledně neděle... )

žanda
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2008 19:28
- Nahlásit

Lucie od Arta
blanulinka1

já sem fotku vložit nějak moc neumím (vždycky mám je ten otvírací čtverec) a možná i dobře) ale pokud chcete vidět,jukněte do fotogalerii na www.garryho.net a ráda vás na výstavě uvidím. Původně jsem měla dokonce zapisovat u "kokrů" ale naštěstí se našlo hodně dobrovolníků, tak že letos si to užiju jen jako pozorovatel. Pokud tedy dobrovolníci fakt příjdou)

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 10:06
- Nahlásit

takže dle Meteopressu: Nakonec to vypadá, že sobotní počasí bude poměrně příjemné - polojasné až oblačné, jen ojediněle s přeháňkami. Odpolední teploty se zastaví až na 20 °C., tý jo,my si snad opravdu sednem na trávu a užijem si všechna ta krásná psiska. Viktor Tolar evidentně opravdu svatého Petra podmázl dostatečně.Jé,já se těším, tedy ne na těch cca 5 minut v kruhu a následné VD(s tím počítám), ale na Bedřišku a bíglici Arwenku a setříky Cedrika a Grace, zlaťáčka Žufrika, MOK Bertičku, vOK Eliz a všechny další, straé i nové kámoše. Tož se tam k nám hlašte

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 10:14
- Nahlásit

Lucie od Arta
Tak to je fajn,jestli to takhle vyjde. My dorazíme na kukačku určitě,jen kdyby od rána padali trakaře,tak bych páníčka asi nevzbudila

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 11:59
- Nahlásit

Lucie od Arta
Tož ty se hlaš k nám, beztak půjdeš na řadu mezi prvníma a pak už si to budeš jen užívat Na hodnocení se zejtra vyprdneme co ty na to? Půjdme si to, snad dobré počasí, atmosférku, kamarády a známé a hlavně samá krásné psiska, jen tak užít... Stejně je to "jen okreska" ;D

mac1
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:10
- Nahlásit

Lucie od Arta
tak jestli bude takovéhle počasí, tak se přijdu mrknout. Byla jsem v Kunraticích 2x , předloni na kukačku, loni jsem vystavovala a obě výstavy se mi moc líbily, uvidíme, co z toho udělají nelovecká plemena . A vezmu foťák a budu fotit.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:23
- Nahlásit

mac1
Zastav se prosím i u nás! Kruh 2, tuším, že máme číslo 174 ráda tě poznám osobně!

mac1
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:28
- Nahlásit

zastavím

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 13:36
- Nahlásit

blanulinka1
no právě okreska, aspoň tam kdybych to véčko dostala...no ale užít si to půjdu, jen si asi vezmu kulicha a rukavice
mac1
kdybys nás v tom davu slídičů (kokrů 13, barevní z toho 3) nenašla, máme kruh 6, číslo 14.před námi jen 3 američani a 10 jednobarevnejch kokrů...a pak už nákupy, ukázka výcviku retrívrů v podání Máji, snad i nějaká ta klobáska nebo tak něco...nebo grog.

arwen
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 14:23
- Nahlásit

holky, tak vám to závidím, já budu v Rokycanech s Alfonsem a budu doufat, že nezačne lejt nebo nebude pařát, protože to by mi asi utekl z kruhu a celá výstava by mu byla ukradená. Příště mě k tomu nikdo nedokope. Sláva psům neuznaných FCI. Sláva pitbulům

arwen
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2008 14:24
- Nahlásit

a závidím vám to proto, že si užijete a nebudete na to sami. Já jo

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2008 22:53
- Nahlásit

Takže počasí vyšlo skvělě, výstava byla moc příjemná, hezké prostředí, prostorné kruhy, milí lidé, krásní psi, zahájení s trubačem - sem se budu ráda vracet. A nejen proto, že jsme V1 a VTM. Pár fotek, spíše momentek, je k vidění tady.

Mel
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 00:09
- Nahlásit

Lucie od Arta
pěkný, gratulujem

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 07:51
- Nahlásit

Lucie od Arta
Tak ještě jednou gratulace a díky za fotky Beďule toho měla fakt plný brejle Ale uťapkala to, sice líně a opruzeně a "jen" na druhé místo ze 4 na VD, ale její výraz..."mě už to tu neba" mluvil za vše... To byla ta půl hodinová "bitka" se štěněcíma sestřenicema a celodopolední hraní s dlouhosrstou souputnicí jí dalo nějak zabrat Dokonce máme v posudku zapsáno : "v postoji lepší než v pohybu"

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 08:58
- Nahlásit

Lucie od Arta
No vidíš a kdo tady plácal,že si jede pro VD?
Všem moc gratuluju

mac1
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 12:19
- Nahlásit

blanulinka1
nějak to nevyšlo :-/, byla jsem u jezevců 2x a neviděla jsem Tě, musela jsem oběhnout fousky, kokry, špringry, jednoho setra ...nestíhala jsem a když jsem dorazil ak jezevčíkům po třetí, šlo teprve číslo 14x a já už musela jet pryč , a kolem kruhu jsem tě prostě neviděla , hledala jsem Tě i u krámku ( na radu Lucky ) a nic . Ale měli jste rozhodčího šoumena

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2008 12:23
- Nahlásit

mac1
no já tam celkem pobíhala Od kruhu, ke krámku a pro pití Hodně známejch... A když jsem byla u kruhu, tak jsem se "válela" po zemi na dece... Měli jsme 174. Příště to snad vyjde Rozhodčí - Buba je v tomhle fakt super, umí udělat show a myslím, že i dobře rozhodcuje. Tak si představuju, že by to mělo vypadat Ne si něco "huhňat" pro fousy... Výstava je hlavně pro lidi..., tak ať z toho něco taky mají... Věřím, že je to náročný, ale...

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání