Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Druhý letošní bulloidní srazík :o)
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 09:24
- Nahlásit

suri
Na prcka vem tašku, nééé? Jinak teda jako můj prcek to s přehledem ujde.

suri
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 09:46
- Nahlásit

bullvnouzi
Můj určitě ne.....je to cvalda, a ani bych ju nenechala jít 15km skrze ještě stále neoperovanou kýlu, klouby aj.. Tašku vemu, ale přece jen má už 8kg a to se teda pronese, ale už jsem se domlouvala s Fuissem, že by se se mnou v nejhorším střídala

Mar
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 09:48
- Nahlásit

suri
uuuuž 8? týýýjo a pak že neroste
tjo to už je skoro jak muj B - a přitom sou jí kolik? 4 metry? tééda to až ju příšště uwidime, zas ju nepoznáme co? možná tak podle toho,že si bude ze suriny a berryho dělat trampošku

suri
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 10:55
- Nahlásit

Mar
to je dost pravděpodobný

Sijes
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:58
- Nahlásit

včera jsme měli doma rodinnou radu! Měli jsme 3 žhavé kandidáty. Jedna byla Deli, dost jsem to zvažovala.....moc moc, asi to říkám, že mám trochu špatné svědomí,ale musela jsem zvážit všecky okolnosti a taky ostatní členy rodiny.....a tak nakonec jedeme do Ostravy http://zvirata.i-bazar.cz/psi/pitbulka-415912/!

Sijes
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:06
- Nahlásit

to je stejně mazec, že bazar....i Jess měla tenkrát označení "použité zboží". Ještě jsem měla teda jednu a doteď lituju, že si nemůžu vzít obě http://psi.sbazar.cz/pitbullka-susice-okres-klatov y-o1375531.html .Taky by potřebovla najít rychle domov. Je nádherná, ale nám všem strašně výrazově připomínala Jesinu ještě se jmenuje Jakyna....a rodina řekla, že to chce změnu,že je to moc čerstvý a co by se na ni podívali, to by viděli Jes...

suri
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:19
- Nahlásit

Sijes
je moc krááásnááá

Sijes
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:43
- Nahlásit

suri
děkuji.Už se na ni těším.Bude to pěkný rarach!! Jo a jmenuje se Růženka

ammy
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 16:22
- Nahlásit

Tak jsme přemýšleli a přišlo nám lepší, kdyby jsme se sešli na Rusavě. Co myslíte? Přece jenom je to lepší a delší trasa. Z Bystřice je to moc do kopce a poněkud krátká procházka.

bullvnouzi
Kdo bude chtít, můžeme ho vyzvednout třeba v Hlinsku, či jinde po cestě!

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 16:39
- Nahlásit

ammy
Hele jenže zapomínáte na to, že mi nemobilní, tzn. vlakoví, se na Rusavu vlakem nedostaneme. A víc psů do busu nehrozí...

Jinak my přijedem od Kojetína 13:11 a stejně tak lze přijet od Přerova. Tže srazík po jedné před nádrem? Holt si dáme kopeček.

to @LL
A kdo teda všechno jede?

ammy
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:01
- Nahlásit

bullvnouzi
Právě proto jsem psala o tom Hlinsku, jelikož to máš po cestě vlakem! A jede někdo z Přerova vlakem?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:08
- Nahlásit

ammy
No se mnou pojede kolegyně a z Přerova jede tuším vepřador lenny a hromada šeltiček bo co to bude.

reneeska
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:08
- Nahlásit

tak kde se půjde? Chci celodenní výlet

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:10
- Nahlásit

A taky Maggie a ridgeback a bobtailice.

reneeska
Půjde se na Hostýn.

ammy
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:10
- Nahlásit

Tak to třeba můžem vzít z Bystřice na Hostýn a z Hostýnu na Rusavu, co??

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:14
- Nahlásit

ammy
A z Rusavy jak?

ammy
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:15
- Nahlásit

Co zpět? Když tady reneeska vykřikovala, že chce celodenní výlet!

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:21
- Nahlásit

ammy
No vzhledem k tomu, že jako druhej den do práce, tak by to chtělo se jako dostat domů...

ammy
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:22
- Nahlásit

Ne, to byla sranda! To je trochu moc!

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2008 17:29 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

ammy

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:26
- Nahlásit

Tak jak? Kdo jede a kdo nejede?

reneeska
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:02
- Nahlásit

bullvnouzi
my jedem, ale fakt bych to vzala co nejdřív ráno a do co nejvíc navečer ... ať má cenu ta cesta tam vůbec. Někde se zastvit, napapat, a tak ... je tam krásně a dostanu se tam až na dogtreku ve Fryštáku někdy v půlce léta (a nevím esi budou dogtrekovat obě psice nebo jen Arča) ... tady chci vzít obě
Kopce nám neva, Ar pude v zápřahu a potáhne paničku

reneeska
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:08
- Nahlásit

Holešov - Rusava - Bystřice je moc asi co? Mám mapu ale ty vzdálenosti neodhadnu ... jen jsem koukala kam jede vlak

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:09
- Nahlásit

To bude asi první sraz, kterej prošvihnu. No, mám na to taky nárok, ni? Sorry, ale přestávám mít náladu na nějaký srazíkování.

reneeska
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:09
- Nahlásit

nebo teda Bytřice - Rusava - Hlinsko (tam je taky vlak) ... ev. Holešov - Rusava - Hlinsko (nebo opašný směry)

reneeska
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:11
- Nahlásit

bullvnouzi
snad tě to přejde ... se přijít rozptýlit

Sijes
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 09:32
- Nahlásit

Já a Růžena jdeme! Já bych teda byla pro 2 varianty! Kdo může celodenně - dát si sraz na Rusavě a odtud jít na Hostýn a kdo může půldenně nebo má špatné spojení a nemá kdispozici auto, sraz v Bystřici a výšlap na kopec a obě skupiny by se potkaly tam. Komplikované?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 09:33
- Nahlásit

Sijes
No já si říkám, že se neozýváš, už tě sežrala?

Sijes
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 09:37
- Nahlásit

AHoj!Ne ne,jen demoluje bytMYslela jsem, že ji šoupnu do klece,ale mám obavy o zuby,protože se DERE fakt důsledně...

Sijes
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2008 09:38
- Nahlásit

Jinak je úžasná!!BUde to pořádný kousek!Sebevědomí jí rozhodně nechybí a ....no prostě je to úplně něco jiného! Já bych Jesinku nikdy nevyměnila,byla to moje knedlička zlatá, ale rozdíly prostě vidím

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání