Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Závody agility - sponzoring
Autor Zpráva
Kamca
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 17:42
- Nahlásit

Ahoj, v říjnu budeme pořádat závody agility ve Zlechově http://www.agizlechov.estranky.cz/. Potřebujeme sehnat hlavního sponzora + několik menších sponzorů kvůli cenám pro vítěze, atd. Nemá někdo z Vás nějaké dobré tipy, zkušenosti či nápady, kam se obrátit? Zatím jsem zkoušela jen pár výrobců či dovozců granulí (jako např. Nutram, Royal Canin, apod.), prozatím bez odezvy. Akce se zúčastní cca 100 psů z ČR a SR.

leila
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 17:53
- Nahlásit

Kamca
já bych zkusila Eminent budou nám sponzorovat teďkom klubovku maďarů a jsou docela ochotní a za zkoušku nic nedáš

Kamca
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 18:14
- Nahlásit

leila

díky, zkusím

Kamca
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 18:21
- Nahlásit

leila

já bych zkusila Eminent budou nám sponzorovat teďkom klubovku maďarů a jsou docela ochotní a za zkoušku nic nedáš

Jo, nemáš prosím tě odkaz na jejich webovky?

leila
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 18:23
- Nahlásit

Kamca

http://www.tekro.cz/eminent/index.html

Kamca
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 18:24 - Změnil/a: Kamca
- Nahlásit

leila

díky

leila
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 18:27
- Nahlásit

Kamca
není zač ale krmivoto není nic moc je to nástupce aportu myslím ale lidi jsou tam super tak budu držet palce

leila
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 18:56
- Nahlásit

Kamca
jo a ještě bych možná zkontaktovala Giom nebo Alavis a možná taky zvěrokruh poslední dobou hoodně sponzoruje

Kamca
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 19:10
- Nahlásit

leila
jo a ještě bych možná zkontaktovala Giom nebo Alavis a možná taky zvěrokruh poslední dobou hoodně sponzoruje

díky moc za skvělé tipy, určo to vyzkouším a když se něco z toho povede, dám vědět

leila
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 19:18
- Nahlásit

Kamca
jj dej dej abych pak věděla kam mám příště předcedu nasměrovat

rendik
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 21:24
- Nahlásit

leila
Můžeš zkusit i Bono (sice granule na prd - pokud by nedali tu jejich novou prémiovku, ale lepší než nic), nebo Candy a Brita, ale co vim, tak ty dávají hlavně tašky se vzorkem a letákama pro jednotlivý účastníky... Ale třeba by dali i nějaké reklamní předměty - misky, trička, kšiltovky a tak. Zkus to a uvidíš. A dej pak vědět, jak to dopadlo

Kamca
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2008 21:44
- Nahlásit

rendik

Díky, zkusím a kdyžtak dám vědět, když to dopadne OK

rendik
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 06:42
- Nahlásit

Kamca
Jj, koukám, že jsem byla nějak mimo a místo tobě jsem pslaa leile....

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 09:39
- Nahlásit

Kamca
Už jste prošvihli nejlepší termín. Sponzoři se musí shánět koncem roku, max. v lednu. V té době si všichni dělají plány na příští rok a většinou zahrnují i nějaký ten sponzoring. V březnu už mají všichni naplánované jaké akce a komu budou sponzorovat a na ty co přijdou pozdě zbydou akorát drbky. Každopádně zkus to Bono, ochotní jsou i lidi v K9 a sem tam v Acaně (když má šéf zrovna dobrý den). A příště na to myslete dřív

Kamca
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 10:43
- Nahlásit

Biluška

Díky, to jsme nevěděli, příště se budeme muset rozhodnout dřív... K9 už jsem zkoušela, do Acany a Bona zkusím napsat .

P.S. Asi se uvidíme na závodech v Olomouci (v Horce nad Moravou), určitě toho 21.6. na Hanácky skoke a možná i 10.5. na Hanácky zkóške .

Fly
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 15:02
- Nahlásit

Já jsem sháněla na náš neofic. závod agility sponzory a sehnala jsem eukanubu,Juko petfood s.r.o. a ACANA - více na www.agility.kx.cz

reneeska
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 19:24
- Nahlásit

Zkus oslovit i Mera dog, ti sponzorovali teď víkendový dogtrek.

younglady
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 22:05
- Nahlásit

Kamca
ahojky, pokud stále scháníš, tak já si zákládám internetový shop s dovozem zboží z ciziny. Měl by se rozjet do cca měsíce, tak pokud máš zájem, napiš na kim_my@centrum.cz a řeknu ti podrobnosti.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání