Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Stopařský víkend
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
irvin
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 18:31
- Nahlásit

Máte zájem se zúčastnit výcvikového víkendu zaměřeného pouze na stopy? více na www.irvin.wz.cz

irvin
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 19:13
- Nahlásit

Taky si myslíte, že stopařských akcí je v ČR málo? chtěli byste se stopám věnovat? proto vznikl tento víkend...

irvin
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 20:41
- Nahlásit

píšu jen, aby se forum nepropadlo a nově příchozí si všimli..
a taky jsem se chtěla zeptat, zda, případně kde se dá změnit heslo, to, co mi bylo přiděleno, si nemůžu nikdy zapamatovat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 20:44
- Nahlásit

irvin
taky jsem se chtěla zeptat, zda, případně kde se dá změnit he
Klikni si nahoře na Preference

younglady
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 20:52
- Nahlásit

irvin
takže pokud nemám FPr2 tak mám smůlu, chápu to dobře?

irvin
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 21:47
- Nahlásit

No, puvodne tam byla podminka zkouska v urovni Fpr2, ale mam hodne zmamych, kteri se psem cvici trochu jinak a lehke zkousky vubec nedelaji, takze je to spis o domluve, v jake urovni se pes nechazi. Davali jsme to tam proto, aby nejeli uplni zacatecnici, kteri by ty pokrocilejsi zdrzovali. Dalsi vikend bychm treba pak udelali jen pro zacatecniky. Ted to je tak, ze si pisu vsechny a uvidim dle poctu prihlasenych. Takze pokud mate zajem, urcite dejte vedet a uvidime...

younglady
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 21:57
- Nahlásit

irvin
no zájem bych měla, začátečníci nejsme, ale na zkoušky se chystáme až v létě a to na všechny - FPr1-3 a odborný názor by se mi více než hodil (i když jezdíme na různí výcvikové víkendy, ale tam se dělají stopy maximálně jednou.

irvin
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 22:00
- Nahlásit

no, tak posli prihlasku. K zorganizovani toho vikendu me vedlo to same. Vycvikovych akci jen na stopy je strasne malo a lidi, kteri se tomu chteji venovat, musi casto improvizovat, delaji zbytecne chyby a proc si neposlechnout vicero nazoru na vec...

Tchor
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 23:43
- Nahlásit

irvin

Akorat mam pocit ze lidi na urovni Fpr2 budou ucit instruktora.

EngieB
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 06:42
- Nahlásit

Tchor
Ako to?

EngieB
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 06:49
- Nahlásit

irvin
Zájem by asi byl Na FPr 1-3 se taky ale chystáme až na jar, léto letošek Bobínek je kapku opožděný a zalehávat předměty prostě NEBUDE, takže zatím s tím bojujeme

irvin
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 09:20
- Nahlásit

Pokud máte zájem, je potřeba zaslat přihlášku na p.malenovska@seznam.cz (v propozicich na www.irvin.wz.cz je uvedeno vše), abych s vámi počítala. Počet psů je omezen.

Mel
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 09:26
- Nahlásit

younglady
no, nevím, sice, jak na tom se stopama jste, ale dát si za cíl složit během léta všechny tři stupně FPr je celkem vysoká laťka... Trojka je posuzována už hooooodně přísně

younglady
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:50
- Nahlásit

Mel
Abby mi vyjde všechno, včetně cizích stop lidí, který nikdy neviděla, nemá problém. Teď musíme doladit zalehávání a máme to.

Mel
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 13:31
- Nahlásit

younglady
no, ono ale nejde o to, tu stopu dojít a zalehnout předmět... jde o absolutní přesnost. Při zalehnutí musí ležet naprosto rovně ve směru stopy a předmět musí mít přesně mezi předníma packama, nesmí si ověřovat lomy, musí postupovat pořád stejně rychle, apod.... Je to posuzováno jako IPO a tam se fakt bazíruje na maličkostech

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 13:42
- Nahlásit

irvin
Davali jsme to tam proto, aby nejeli uplni zacatecnici, kteri by ty pokrocilejsi zdrzovalihmm škoda... myslím, takový víkend by přivítali spíše začátečníci... Dalsi vikend bychm treba pak udelali jen pro zacatecniky většinou se to dělá opačně...

Ebony
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 14:18
- Nahlásit

EngieB
No myslím, že Tchoř to myslel tak, že zrovna úroveň pana školitele asi nebude ta pravá, rozhodně si to myslím já...

younglady
jestli chceš naučit psa stopovat, tak si najdi stopařské školení s Milanem Hoyerem, letos to dělají i kníračkáři, tuším, že máš i VK, a zbytečně neriskuj...

EngieB
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 14:32
- Nahlásit

Ebony
Hmmm.... asi zkusím to s tím Milanem Hoyerem Ráda bych se něco přiučila, ta bordera sice není stopař od Boha, ale časem by měla být další malina, tak ať jsem zase chytřejší

Ebony
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 14:34
- Nahlásit

EngieB
on naučí stopovat vše, myslím, že bordery už na semináři měl, no a o malinách ani nemluvím

irvin
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 14:41
- Nahlásit

S Milanem Hoyerem na stopy jedu taky. Jenze ono to neni o jednom cloveku ci nazoru. Pokrok se dostavi pouze tehdy, pokud se bude trenovat a clovek si najde svoji vlastni cestu a tu najdete ostatne jako v cemkoliv jinem, pokud si vyslechnete vic nazoru, zpusobu a pod. Nikdo vas tam k nicemu nutit nebude, bude to probihat, prednaska, diskuze, stopy, poukazani na chyby a doporuceni. V pripade, ze usoudite, ze tomu je jinak, je jen samozrejme na vas, jak dal.

blanulinka
uz jsem to tu psala...zacatecniky si pisu a v pripade nenaplneni kapacity, to spojime. a poznamka, ze vetsinou se to dela obracene me rozesmala. Nemyslis, ze jde o to, kdo ten vikend porada a proc...

irvin
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 14:43
- Nahlásit

Jo a jen pro uplnost, seminar s Milanem Hoyerem je už dávno plný...

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 14:47
- Nahlásit

já mám zájem, ale o ten víkend pro úplné začátečníky

irvin
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 14:54
- Nahlásit

gabifi
tak napis prihlasku, ja ti behem unora dam vedet, zda vikend spojime nebo udelame dalsi...mam v planu se stopam venovat a neskoncit jen u tohohle vikendu...uvidime, jak dopadne ten prvni

Ebony
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 15:00
- Nahlásit

asi těžko si začátečník vyslechne různé názory a najde si vlastní cestu...to si netroufnu říci já po dvaceti letech, a chyby na stopách, už jsem to psala, jsou těžko napravitelné...

irvin
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 15:09
- Nahlásit

tak on ten vikend neni pro zacatecniky, to je jedna vec.
a druha ja jako naprosty zacatecnik v kynologii jsem si z vicero nazoru svuj nazor delala a nevidim v tom jediny problem.

kazdopadne ja jsem jen chtela pozvat na vikend, ktery si myslim, bude prinosny jak pro zacatecnika, tak doufam pro lidi, kteri jsou trosku dal a chteji neco dokazat ve stoparine. Bohuzel nemam cas tady diskutovat, co a jak. Myslim si, ze kazdy rozumny clovek, pokud ma zajem o stopy, musi videt a nazor si delat az posleze...

younglady
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 15:11
- Nahlásit

Ebony
ale já nechci čubu učit stopovat, ona stopovat umí, mluvím tu o teriérce, ne o kníračce

Mel
jojo já vím

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 15:11
- Nahlásit

irvin
Hele mě je jedno kdo, co, kdy a kde pořádá nebo nepořádá... To je tvůj job... Mě zase přišly humorné tvé formulace A dle mého názoru budou mít zájem spíše nováčci než zkušení matadoři...

irvin
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 15:36
- Nahlásit

Tento vikend je urcen pro psovody, kteri se stopou maji zkusenosti a chteji se posunout dal. Vyslo to z me vlastni zkusenosti, kdy jsem mela problem sehnat nejakou akci, kde bych se hla z mista. Mám kolem sebe par lidi, kteri na tom jsou uplne stejne. Chceme spolecne trenovat a na kazde akci si poslechnout nazor cloveka, ktery toho dokazal vic nezli my. Bude to fajn vikend, plnych stop, diskuze, zabavy. Nebereme to jako neco extremne duleziteho, jen chceme s nasimi psy stopovat....
zacatecniky kdyztak pribereme a nebo udelame zvlast vikend, jak jsem, ostatne, jiz psala...

Ebony
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 15:44
- Nahlásit

younglady
ona stopovat umí

promiň, ale tohle si netroufnu říct ani o jednom ze svých psů

younglady
Člen
# Zasláno: 11 Led 2008 00:47
- Nahlásit

Ebony
já jo

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání