| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 09:52
- Nahlásit
Mrkněte a účastněte se.
URL
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 09:53
- Nahlásit
bullvnouzi
to je diskriminace
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 10:00
- Nahlásit
Mar
Proooč? Jaká diskriminace? Tak je to její soutěž, ne? Hele Mar, nic ti nebrání v tom udělat takovou soutěž pro placatý čumáky.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 10:12
- Nahlásit
bullvnouzi
sid děám srandu nééé?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 10:13
- Nahlásit
Mar
A neni bulldoček taky bull???
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 10:14
- Nahlásit
Dines
prej ne anglickej eště jo,ale francouz už nee - podle nějakýho seznamu bull psů
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 10:26
- Nahlásit
Mar
podle nějakýho seznamu bull psů
V tom budu mít asi prsty já...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 10:32
- Nahlásit
bullvnouzi
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 11:02
- Nahlásit
bullvnouzi
No bulla bych jednoho měla (boxíci už se asi nepočítaj??? ),ale nějak nám letos chybí ten sníh!
|
ZdeNek_K
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 11:04
- Nahlásit
Pročpak by buldoček neměl být řazen k psům typu bull ? Je sice pravda že má v sobě i jinou "příměs" ale to třeba APBT nebo SBT a další psy typu bull taky .
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 11:10
- Nahlásit
jablunka
ale máš krásnýho bulla další téma je lenošení,nebospací polohy bo jak tak to uroč máte ne?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 11:18
- Nahlásit
ZdeNek_K
Jsou tam prostě plemena, který si vybrala Alenka po konzultaci se mnou. Boha jeho. Proč? Tak ZdeNek_Ku udělej soutěž pro plemena, který chceš ty, né? To tam bude buldoček, pak mopsi, pak pekinézi a pak už společenksý plemena a pak už všechna, né? Nevím, co je na tom k nepochopení. Prostě tam nejsou a šmytec.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 11:19
- Nahlásit
Mar
ale máš krásnýho bulla
Jé díky!
další téma je lenošení,nebospací polohy bo jak tak to uroč máte ne?
Tak těch máme nejvíc,tady už máme šanci i vyhrát!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 11:20
- Nahlásit
jablunka
už je druhý kolo vypsaný. Mrkni až dole pod hlasování.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 11:26
- Nahlásit
bullvnouzi
Už sem koukala,musím natahat fotky a vybrat tu nejlepší!
|
ZdeNek_K
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 11:27
- Nahlásit
bullvnouzi
"anglický buldok a jejich kříženci" - a co si myslíš že je buldoček ! Právě že do zadání tak jak je napsané tedy "psů typu bull (americký pit bull teriér, americký stafordšírský teriér, staffordshire bull teriér, buleteriér, anglický buldok a jejich kříženci)" jednoznačně patří .
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 11:30
- Nahlásit
bullvnouzi
ZdeNek_K
jééé,já sem ale nechtěla aby se to tu zvrhlo v hádkuuuůůůů!
buldoček sice je typu bull, ale tak zase když ho tam na stránkách uvedenýho nemá, tak tam nepatří,protože si každej muže dělat soutěž s jakejma plemenama chce, to je jasný
sem si chtěla jenom rejpnout to je všecko
|
ZdeNek_K
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 11:34
- Nahlásit
Mar
bullvnouzi
mě nejde o hádání jenom sem poukázal že tak jak to je napsané tak tam i buldoček patří ...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 11:42
- Nahlásit
Buldoček může být pes typu bull, ale už rozhodně ne teriér typu bull dle FCI.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 11:45
- Nahlásit
Mucholabka
no,tak to určitě ne ale tak to tady nikdo netvrdil ne?
|
ZdeNek_K
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 11:47 - Změnil/a: ZdeNek_K
- Nahlásit
Mucholabka
ale to není ani americký pit bull teriér .
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 14:34
- Nahlásit
ZdeNek_K
Udělej si svoji soutěž, když jsi to nepochopil, ano?
Mar
V poho.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 14:40
- Nahlásit
bullvnouzi
Udělej si svoji soutěž
to je jak: "dyž vy přistavit, MY to poženeme vo štok! a dyž vy kachličky, tak my: bríííízolit!"
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 14:55
- Nahlásit
Mar
To je nejaké hantec, né? Ploším přeložit!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 14:57
- Nahlásit
bullvnouzi
s neviděla Slunce,seno...?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 14:59 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Mar
Viděla. Ale tuto si buď nepamatuju a nebo nechápu - MY to poženeme vo štok! I když jinak mi to celý došlo.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 15:00
- Nahlásit
bullvnouzi
ok,překlad: "když vy k domu přistavíte, my zvedneme dům o jedno patro, když vy budete mít na domě kachličky, my budeme mít brizolit "
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 15:06
- Nahlásit
ZdeNek_K
Bo není FCI, původem by se tam řadit mohl, buldoček nikolivěk, má úplně inačí hystoorii.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 15:10
- Nahlásit
Mucholabka
Historie
Dnešní podoba francouzského buldočka pochází z 19. století. Původně byl francouzský buldoček chován k býčím zápasům se psy, a také k samotným psím zápasům. Takto byl chován až do roku 1835, kdy byly psí zápasy zakázány. Od té doby se chová jako domácí mazlíček. Kromě francouzského buldočka se pro psí zápasy používá celá škála plemen, např.: bulteriér, boxer, anglický buldok a stafordšírský bulteriér. Francouzský buldoček pravděpodobně pochází z verze anglického buldoka, která byla známá jako trpasličí buldok. Jiní ale mají za to, že francouzský buldoček pochází z malých dog či buldoků, kteří byli chování ve Francii pro psí zápasy. Pravděpodobně však francouzskému buldočku koluje v žilách i krev psů, kteří se odpradávna chovali jako společenská plemena, např. mopsové.
zdroj: cs.wikipedia.org
|
Alenka a leopardi kluci
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 06:58
- Nahlásit
Za tu diskriminaci se omlouvam. Ale muzu vysvetlit. Nedavno jsem se zucastnila jedne souteze, kde se dalo hlasovat kazdou hodinu 1x. Nekdo ale prisel na zpusob, jak hlasovat mnohem casteji. Neni to jen naka domenka. Sedela jsem u PC a koukala - co aktualizace, to 5,6 hlasu... za hodinu timto zpusobem naskocilo treba 120 hlasu a dalsich 8 hodin me smeny naskocil treba pouhy jeden... proste hrozne nenapadny. Bohuzel to nektere soutezici rozhorcilo a psali nepekne vzkazy do KN poradatelky Proto jsem puvodne dala fotosoutez pro leopardy, aby to bylo v kruhu "rodinnem". Slecna podvodnice si toho na mych strankach vsimla a hned psala, ze by se zucastnila, kdyby to nebylo jen pro leopardy. Nu a pak jsme adoptovali z utulku pitbulku... a soutezicich leopardich bylo malo, tak jsem se rozhodla, ze to rozsirim o psy typu bull.
Takze se omluvuju, pokud jsem nekoho nastvala, ale ja bych chtela, aby ta soutez probihala v klidku.
|