| Autor |
Zpráva |
leila
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 20:22
- Nahlásit
Mucholabka
jéé super fotky hlavně ta první si je pak vypůjčím na net pokud nebude vadit
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 20:30
- Nahlásit
leila
Jsem to říkala, že z mojich psů budu mít jenom zadky
|
leila
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 20:32
- Nahlásit
Mucholabka
jj no když museli být chudinky na vodítku tak snad 1. budou lepší
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 20:49 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
leila
No, když jedna je zdrhavá a ty dvě mám chvilku...a mám strach o ty vaše křehotinky, vždycky jak Buca některého převálcovala, tak to Renda nbo Alf těžce nesli.
Ale cestou zpátky byli volněvšichni tři a prvního Dianu neberu, nechci mít někoho na svědomí
|
leila
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 20:52
- Nahlásit
Mucholabka
jj no Alf klidně převálcovat může a několikrát alespoň bude příště ostražitější no uvidíme třeba 1. budou i nějací větší hafové
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 20:56
- Nahlásit
leila
No, nějací co se nedají tak lehce zlomit
|
leila
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 21:02
- Nahlásit
Mucholabka
jj no uvidíme jde i ladunka další lehce zlomitelný pejsek
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 21:03
- Nahlásit
Ale Buca byla úžasná, jak jí Alf furt štěkal do xichtu a ona ho nebrala na vědomí...až pak se občas nasrala...beztak si říkala, co je to za vola...úplně mám očíhnuté její myšlenkové pochody Fakt ale nervy ze železa, ta Bucka, dělat to Alfíno mi, tak já být psem, má hubu roztrhnutou až k pr...eli
|
leila
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 21:04
- Nahlásit
Mucholabka
ale teď jsem zjistila možná půjde i NO tak ten zas tak lehce zlomitelnej není tak snad by si i polítaly
|
leila
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 21:05
- Nahlásit
Mucholabka
jj no to se jí musí nechat byla fakt super jiní psy se tak lehko pást nedají ...... dneska se mi na louce pásl ještě z jedním šíleně uřvaným voříškem... to byla sranda je pozorovat, až majitele jiných psů odcházeli
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 21:13
- Nahlásit
leila
NO? NO? Jestli přijdeNO, budu řvát jak želva http://www.youtube.com/watch?v=-XzcFOGPzIg
|
leila
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2007 22:04
- Nahlásit
Mucholabka
no ještě nevím jestli vemzme Jermy to je ta NO celočerná.... a nebo ty dvě kříženky ani jedna není její....
|