Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Novoroční venčení - ostrava
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
leila
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2007 21:07
- Nahlásit

tak co ostraváci nešel by někdo někam, třeba bělský les, myslivna, hlučínské jezero nebo tak a pesany pořádně vylítat buď 1. nebo 2.1

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2007 22:15
- Nahlásit

leila
2.1. už pracuju, prvního mám volno, určitě bych zašla, jestli nebude moc kosna. Nejlépe ten Hlučín, jet se třema psama do Běláku nevim nevim.

vlk
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 08:46
- Nahlásit

leila
Mě by zas vyhovoval ten Bělák, ale prvního i druhého ještě budou valit petardy a to by se šibiny pos.....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 10:43
- Nahlásit

vlk
Tak vono je to vcelku jedno, petardy mojim dvěma nevadí, třetí by se z toho asi taky pos...kakala, ale nedá se svítit, ať se učí, děvuška. Zas to jezero by bylo klidnější...

leila
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 11:48
- Nahlásit

Mucholabkavlk
no valit petardy možná budou ale u toho jezera to zase tak hrozné nebude. Takže by jsme mohli jít 1.

No a mojemu petardy ohňostroje nějak přirozeně nevadí.... včera jsme zrovna dělali obedience cviky a někde pouštěly ohňostroje, a malý nic

Mucholabka
možná půjde i kačka s kokrama

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 12:24
- Nahlásit

leila
Ta jedna moje petardy přirozeně aportuje

Kačka by tam byla super

vlk
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 12:34
- Nahlásit

leila
Já to mám k jezeru dost daleko, musela bych autobusama a kdoví, jak často to bude na Nový rok jezdit. Takže se budu těšit někdy jindy.

leila
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 13:09
- Nahlásit

vlk
no já vyrážím z poruby, takže se ještě pěkně projdu kolem lodějnice..... tak jestli budeš chtít jít tak

Mucholabka
jj no uvidí se včera nebyla na cvičáku, protože je nemocná, ale byla tam její mamka a říkala že už kvůli ladušce by vyrazili s námi....

vlk
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 13:15
- Nahlásit

leila
Já jsem z Hrabůvky, a jestli bude taková kosa tak by mi jedna šibice asi zmrzla. Je vypelichaná a podsada jí ještě nenarostla (zřejmě má nějaký opožděný cyklus) takže jak fučí ten studenej vichr, za chvilku se třepe i když se hýbe. My většinou chodíme přes Bělák směr Zábřeh pak podél Odry......

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 13:18
- Nahlásit

vlk
Ale, dyk moji psi nemají chlupy vůbec, a žijou

a taky budu muset jet busem, nooo

vlk
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 13:28
- Nahlásit

Mucholabka
No jo, ale já mám zhejčkanou panelákovou madam...ona zimu vůbec nemá ráda. Je to vyloženě letní pes. Té druhé zima nevadí... ale stejně mám na novej rok odpolední a vy asi půjdete později.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 18:00
- Nahlásit

Tak jak? Kolem desáté u jezera? A pak nějakou hospu?

I když, jestl se zlískám, tak mi bude zas do dvou blbě, jak minule.

leila
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 18:09
- Nahlásit

Mucholabka
jj no to by jsme snad mohli stihnout... u jezera z jaké strany, ono je to dost široký pojem. Tak já dám vědět kače a ostatním a uvidíme kolik nás dorazí

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 18:14
- Nahlásit

leila
no já nevím, já pojedu z Ludg. Můžeme si třeba dát sraz na parkovišti u nějaké té restauračky a pak vyrazíme...vy půjdete s pesama na volno, nebo budou na vodítku? Podle toho upravím složení svojí zvěře.

leila
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2007 18:20
- Nahlásit

Mucholabka
no tak katka se hlásí že pokud mamka nezakáže jde s námi..... já a kačka vyrážíme už v 8:30 od cvičáku v třebovicých takže tam tak na 10 budeme......

no já nevím kačka asi rendyho navolno.... já nevím pumík mi zase dneska ukázal že až tak hodnej není..... už byl ok a dneska mi zničeho nic začal šíleně ječet na dobrmana alf navolno nešel přivolat... tak sem se našětvala a řekla ať ho klidně sežere ...... takže nevím asi vemu pro jistotu stopovačku... jinak ho mívám navolno pokud vychází se psama

leila
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 17:28
- Nahlásit

tak co přidá se ještě někdo??

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:43
- Nahlásit

leila
my bohužel letos ne Ale někdy se k vám přidám, tedy pokud půjdete s hodnýma fenama

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 21:16
- Nahlásit

Terri
Akoto, kvůli malé?

Emminka je hodná a potřebovala by něco velkého, Diana je na ni slabota

wami
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 23:02
- Nahlásit

neslibuju, ani omylem, bo jestli bude lip, jedem do jeseniku, ale momentalne je lidske osazenstvo silne nachciplo, toz mozna nepojedeme nikam

ale dybysme nejeli a ja prvniho zila, toz bych se pridala, smecku vemu komplet, okosuju nebo ovoditkuju, co bude potreba...

leila
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 23:03
- Nahlásit

wami
tak super jak se přidáte alespoň se alfovy rozroste stádo a bude už konečně co pást ale pro jistotu vemu stopovačku....
z čeho všeho se skládá tvá smečka?

wami
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 23:08
- Nahlásit

leila
se obavam, ze jeho vlohy k paseni asi moje stadecko moc nepochnape ale pokud si na nich nikdo nic nevymrcuje, jsou v klidu...

lepsi fotku nemam, toz z PFka...
zleva: Bansi (2), ja + Meluzinka (cca 4 mesice), Lump (3) a Deny (temer 10).

leila
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 23:11
- Nahlásit

wami
tý jo pěkná smečka no když nepochnape puma půjde na stopovacku a bude mlácena do té doby než toho nechá jinak mám dojem že by se mohla meluzinka libit.... jestli je hraci tak dá puma pokoj a bude si hrát a žádné pasení nebude o což teda připravím bucku a emu ale snad mu to odpusti

wami
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 23:17
- Nahlásit

leila
voni to kuciii vetsinou berou tak, ze malej pes = zadnej pes ale zas kdyby si do nich chtel hlodnout, tak se ohradi...

Meluzinka je hraci, kdyz se rozkouka, to tezko dopredu rict, mame ji neco pres 14 dni

ale neboj, s Buckou si moc rad pohraje Lump

leila
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 23:21
- Nahlásit

wami
tak uvidíte jak to výjde já kvůli tomu že semtaky ochuravěla zůstávám zíra doma a do hradce nejedu, ale dneksa jsme ještě cvičákovali ale tak tak jse ho uřvala .... tak to jo no uvidíš třeba se Meluzinka rozkouká, páč Alf miluje štěňata hlavně ty malé co jdou válcovat, ale zase do ich nekouše tak uvidím ...
jinak pumiš povětšinou nekouše, má jenom votevřenou hubu řve a semtam cvakne naprázdno takhle pásl smečku 4ridgebcků

wami
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 23:25
- Nahlásit

leila
no, ja se vcera doladila na zimnim treninku na agi
teda ono by to asi bylo stejne jedno, neb tady bacil bacil hlavne chlapa, a tak mi je prska tak nebo tak po celym baraku , ale...

uvidime, jak bude, taky mozna nakonec odjedem do tech Jeseniku...

leila
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2007 23:31
- Nahlásit

wami
no já sem se právě dneska totálně vyřídila na agi tréninku zima fučel vítr a já na malého jakžtakž řvala tunééél tadýýýý hooop

jj uvidíte a když pojedete tak snad někdy jindy

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 12:10
- Nahlásit

leila
pumu bych konečně chtěla vidět na vlastní oči

Mucholabka
Akoto, kvůli malé?
Emminka je hodná a potřebovala by něco velkého, Diana je na ni slabota

Jo no, Malé stačí hodinová procházka v těch mrazících co teď jsou a někde v blízkosti. A sama se neurvu, resp. ani nechci. Ale určitě vyrazíte i někdy jindy ne?
Emmi je ta Tosina jo?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 12:18
- Nahlásit

Terri
Jo, Emmice je tosa-ale zatím jen půl toy, musím ji vykrmit.
Puma je super, je jak na gumě a furt jenom štěká.

leila
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 12:41
- Nahlásit

Terri
jj neboooj procházek bude habaděj tak jak bude trochu tepleji můžeme někam jít ať malé nezmrzne jinak mucholabka pumu vystihla přesně... dokonce začíná být trochu neunavitelný takže za každou procházku z jiným psem jsem vděčná.... alespoň řve na toho psa a ne na mě

wami
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2007 16:10
- Nahlásit

Mucholabka
tosa? co mi uniklo?

Terri
no jo, kdybys nebyla tak daleko... sem se zacla tesit, ze te uvidim...

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání