| Autor |
Zpráva |
Fík
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 18:26
- Nahlásit
Ahoj,
scházíme se na předsilvestrovskou prochajdu s pejsky dne 30.12.2007 v 10.00hod u plaveckého stadionu RADLICE a míříme na pláně nad PROKOPSKÝM ÚDOLÍM, aby si psíci užili kamarádů, běhání a volnosti. Vzhledem k zimě čekáme v místě srazu 10min.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2007 13:55
- Nahlásit
Nikdo se s námi nechystá? To nám bude smutno
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2007 17:34
- Nahlásit
co myslíš tím "pláně nad Prokopským údolím"? Zkus to třeba označit na mapě a dát to sem jako odkaz. Mám ho za barákem, ale je dost velké, takže kdoví kde to je
A ještě co jde za pejsky?
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2007 18:01
- Nahlásit
Fík
my bychom možná dorazili, ale jěště to není úplně jistý, protože možná pojedu ven z Prahy... Pokud zůstanu, ráda příjdu. Můžeš sem prosím tě napsat co tam jezdí za tramvaje nebo autobusy? V těchto končinách se moc nevyznám...
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2007 21:18
- Nahlásit
Ahojky sraz je u Radlického bazénu /aby jsme se nehledali / a jede tam metro B stanice Radlická
Psíci tam budou nekonfliktní, pokud se ptáš na tohle, a pokud tě zajímá skladba plemen tak 4ks bílý ovčák, NO včetně štěňátek asi 5ks/ v rámci socializace a utahání /, jeden královský pudl, pár borderek, nějaký ten voříšek, yorkšíři, labradoři, zlaťáci...a ještě uvidíme
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2007 21:32 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Fík
můj pejs je vořech . Nekonfliktní, pokud nebude za sexuální objekt... jak mu teď ušmikli kulky (ze zdrav. důvodů), některým pejsům zavání . Jóóó boží mlejny... celej život byl za vobšourníka a teď to má.... . Jěště mi, prosím tě, napiš jméno nejbližší bus nebo tram stanice. Co jsem kdysi v metru viděla, jak v pohyblivých schodech zůstal jednomu boxerovi drápek, mám z metra stíhu a raději se trmácíme tramvají nebo autobusem... Díky
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 08:51
- Nahlásit
maixnerova
Ježkovi voči to nevím, ale zkus mrknout někam na inter. určitě se tam bus dozvíš
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 12:22
- Nahlásit
Fík
To bude teda pořádná smečka Škoda, že to není o den dřív nebo později, to bysme se taky přidaly, ale v neděli zrovna nemůžu...
Kdyžtak zase napiš, až budete něco chystat
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 12:41
- Nahlásit
Pavliii
Určitě
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 15:19
- Nahlásit
jéé, smím se zeptat, jací bílý ovčáci?? prosíím, já mám taky jednoho,ale 30. nemůžeme.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 19:08
- Nahlásit
Montik
Bílý švýcarský ovčák
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2007 21:24
- Nahlásit
sme se asi trosku nepochopili Ja bych chtela vedet, odkud a jak se jmenujou a tak Pac ja mam doma taky jednoho takovyho bilyho medveda a strasne me zajimaji vsici, kdo je mají tez.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 13:57
- Nahlásit
Montik
Ahojky, jsou to "holky Drvotovic" Dina, Aki, Bíba
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2007 14:16
- Nahlásit
Fík
jo vy jdete s Janou a s Lenkou předpokládám? S Janou jsme byli tuším včera
Ještě k těm LR to budou kluci nebo holky? A jestli kluci jak staří? Můj pes je trošku rasista, pamatuje si ty plemena co mu ublížila
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 08:50
- Nahlásit
maixnerova
jak mu teď ušmikli kulky (ze zdrav. důvodů), některým pejsům zavání . Jóóó boží mlejny...
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2007 10:27
- Nahlásit
WhiteWolf
Mám labradoří slečnu, která má místo mozku "aporíčky" a na kluky ani jeden pohled
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2007 06:06
- Nahlásit
Tak se nám přihlásili další - borderák a york
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 11:33
- Nahlásit
Ahoj!!!!!!
Další 4 psíci půjdou s námi. Půjdete ještě někdo s námi?
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 16:04
- Nahlásit
Fík
Tak snad dorazíme, doufám, že se s pejskama ten můj snese, když ne, tak holt půjdeme svou cestou
|
halena
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 18:49
- Nahlásit
Fík
...tak my bychom se s dovolením ještě přidali;): Jana + Hanif. Hanif je 3,5 měsíční faraónek a těší se obzvláště na avízovaná štěňátka NO;)
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 20:00
- Nahlásit
Fík
Uvidim ráno, pokouší se o mě nějakej bacil a je mi docela blbě
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2007 22:35
- Nahlásit
WhiteWolf
Kdyžtak půjdeš jindy, no
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 00:32
- Nahlásit
Všem výletnicím a výletníkům
Krásně si to užijte , my bohužel nedorazíme, ale doufám, že není všem dnům konec....
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2007 20:07
- Nahlásit
Fík
tak jak jste se prošli?
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2007 11:55
- Nahlásit
WhiteWolf
No, procházka se prý povedla, ale já nakonec nešla, neb mě zchvátila angina, takže ležím, smrkám a kňourám......
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2007 12:32
- Nahlásit
Fík
tak to jsme na tom podobně, jen já nemám angínu, přeji brzké uzdravení!
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2007 13:11
- Nahlásit
WhiteWolf
Tobě také a doufám, že na příští procházce se už potkáme ve zdraví
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2007 19:05
- Nahlásit