Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Výstava v listopadu v Letňanech
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 08:44
- Nahlásit

younglady
aneb sežeru paničku a dostanu se ke žrádlu
jo jo, a taky: "proc mi ta divna pani saha do huby, ze vona mi chce sezrat moje pamlsky, asi ji kousnu. nebo ne, radsi ji uhnu."

jinak fotky fakt nestoji za nic. jednak z mista kde jsem stal jste byly blbe otoceny, jednak cely cerny pes se proste blbe foti no a kdyz si k tomu vezmes, ze panicka si vezme cerny kalhoty, tak na tech fotkach neni videt skoro nic ....

younglady
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 09:14
- Nahlásit

Jirikovo
no jo když panička nemá jiné kalhoty a v teplákách se jí vystavovat fakt nechtělo tak je to těžký

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 09:20
- Nahlásit

younglady
hele vem to tak, ze zase byl hezky kontrast mezi barvou tvych kalhot a tvym oblicejem, kdyz jste sly do kruhu .... na to normalne stacily cernobily fotky ....
a moc dobra byla tvoje mama "ja jsem tak nervozni, kdyz ta nase holcicka jde do kruhu" tak jsem se ji zeptal, jestli mysli tebe nebo Misty a rekla: "jasne ze Misty, Alena, to uz je vystavni veteranka"

younglady
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 10:02
- Nahlásit

Jirikovo
ta taky umi potešit jojo pes, ktery to umi se vystavuje hezky, ale tohle mimo bylo za trest, Abby bych vystavila z fleku, neni problem

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 13:40
- Nahlásit

V1 bez zadání titulu... ten proutek... jí dělá na zádech hrb... Rozhodčí řekl, až ji to odnaučím, dá nám ho (CAJCe) (což už stejně věkově nestíháme...)

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 13:47
- Nahlásit

blanulinka1
hele a má ten ocas nahoru i když třeba pracuje?? nebo je to znak radosti??

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 13:59
- Nahlásit

Jirikovo
no pokud ji něco zajímá...hrabe, honí, "prostě je v nějakým afektu"... Ale to ho nese "ztrnule hore", na výstavách ho má taky vzůru, ale lehce s ním vrtí, takže radost... Dostala jsem ještě radu ji "sprcat" před kruhem, jenže to mám obavy, že sice stáhne ocas, ale že se hodí "do luku" zase ze strachu, a hlavně, nechci ji takhle stresovat a buzerovat pro nic a za nic...zvlášť když ji to vystavování baví...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 14:04
- Nahlásit

blanulinka1
no mne to prave napadlo, ze kdyz ji to trochu znechutis, pripadne bude trochu nesva, tak bude mit proutek tak jak ma byt .... kdyz ji to bavi a je vesela, tak ten pes to bohuzel jinak nez postavenim tela (a teda i ocasu) vyjadrit neumi .... takze tezko chtit po psovi, kterej si to uziva a je veselej, aby nenesl vesele ......

.... ale jinak je to zlaticko, jsem rad, ze jsem ji po dlouhy dobe zase videl ...
fotky dodam v prubehu tydne

Zet
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 14:04
- Nahlásit

blanulinka1
My dopadli stejnak... V1 bez titulu za vocas nahoru. Holt rozhodčí jsou závistiví

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 14:06
- Nahlásit

Zet
za vocas nahoru. Holt rozhodčí jsou závistiví
myslis, ze kdyby posuzovala zenska, ze to naopak dokaze spravne ocenit???

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 14:14
- Nahlásit

Jirikovo
no jo... když já jsem ráda, že ji to baví...kdyby nás nechal chodit o dvě, tři kolečka dýl tak ho dá dolů... Jenže...kdyby... neplatí a ty první momenty jsou nejdůležitější... Dělá to i když si "před" vyzkoušíme v prázdným kruhu...i když jde sama, i když je tam dalších 6 psů, prostě to dělá On byl první komu to až takhle vadilo, už jednou to dostala do posudku, ale nemělo to vliv na celkový hodnocení... Nevím no... Znám psy co si ho nosí jako svícu, vyložene afektovaně, ne z radosti... a prochází jim to

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 14:16
- Nahlásit

Zet
jo, kdyby se uchovňovali "dvounozí samečci" tak to je velký pozitivum, veřejně, vesele nesený proutek...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 14:18
- Nahlásit

blanulinka1
no hele, furt ma V1 ... a toho CAJCe byste stejne nestihli dodelat ....

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 14:22
- Nahlásit

Jirikovo
kdyby ho dostala teď tak s jedním CACem by to měla... To byla právě poslední příležitost... Jako, mě se svět nezboří...Já jsem vděčná i za ty Véčka, při té konkurenci jaká mezi josefcema je..

Zet
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 14:23
- Nahlásit

Jirikovo
myslis, ze kdyby posuzovala zenska, ze to naopak dokaze spravne ocenit???
Mám to ověřeno... u ženských zpravidla bodujeme

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 14:27
- Nahlásit

btw. pokud se někdo chytáte na Olomouc... lze podat i elektronickou přihlášku!!!! (sláva)...

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 16:42
- Nahlásit

výborný 1, CAC, r.CACIB

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 17:21
- Nahlásit

WhiteWolf
tak to veliká gratulace!!!

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 17:22
- Nahlásit

blanulinka1
dík, ale..... mohlo to být lepší

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 17:26
- Nahlásit

WhiteWolf
jasně...nejhůř BIS ?

rendik
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 18:30
- Nahlásit

younglady
My dostaly jen N, ale zato krásnej posudek
Ahoj, tak to si můžem podat ruce. Ale taky jsem spokojená Akorát že my to měly bez toho tance... tak možná příště no...

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 20:55
- Nahlásit

blanulinka1
to né, já chtěla CACIBa a pohár Ale Brixák o CACIBa nechtěl moc běhat, hrozně mě táhnul za psama předemnou, tak jsme si ho prostě nezasloužili

younglady
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 22:17 - Změnil/a: younglady
- Nahlásit

rendik
hele bejt mladá můj pes tak s ním snad do tance jdu protože to co tam předváděla stálo za to
Vy ste se předvedly krááááásně, snad se nějaká z těch fotek povedla

WhiteWolf
gratuluju

rendik
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 06:39
- Nahlásit

younglady
bejt mladá můj pes tak s ním snad do tance jdu
Ježiš, tak by ti jí vaši snad občas zapůjčili ne? Když byste vytancovali ňákej ten pohár . Dyť Ota taky neni Drzantovo a jak tancujou...
Za fotky moc děkuju, něco máme na stránkách.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 08:13
- Nahlásit

WhiteWolf
taky gratuluju ..... i kdyz teda vrati se domu bez poharu ... to bych se snad stydel

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 11:08
- Nahlásit

younglady
dík :
Jirikovo
tož jsem se také styděla

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 11:28
- Nahlásit

WhiteWolf
tož jsem se také styděla
tak je to spravne, tak to ma byt ....

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 12:58
- Nahlásit

Tak u nás na sobotní klubovce nahajda v mezitřídě V3 z osmi a malej chlupáček ve štěňátkách na své první výstavě VN1 ze tří a v závěrečkách res. BIS Baby !!! Tak jsme si vezli dva poháry !! A v neděli nahajda opět V3, chlupáč odpočíval. Celkem spokojenost, mezi číňanama je už tak velká konkurence ( tentokrát dorazily i ruské soudružky ), že jsem ráda za Výbornou !!!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání