Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Novy zvireci supermarket u Prahy
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
nika00
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 15:03
- Nahlásit

Nevim jestli se tu jiz nedko nezminoval, ale musim se podelit.
http://www.novinky.cz/ekonomika/cesko-ma-prvni-sup ermarket-s-chovatelskymi-potrebami_123783_n18c8.ht ml

Ja tam sice jeste nebyla, ale uz mam reference od kamarada, a prej super

Silwuska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 15:05
- Nahlásit

aj jaaaa chceeeem...vy mate aj vetamix...aj toto... ...a mi nic...okrem chlapika co ma predavat za vetamix na slovensku a ma raz take ceny...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 15:09
- Nahlásit

nika00
ty woe ... tohle az zjisti Mel, tak bude svoji vyplatu nechavat rovnou posilat primo k nim na ucet .....

sarax
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 15:10
- Nahlásit

Jirikovo
myslím že se tam nejdřív zajedem podívat
nika00
to je bomba už se těším

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 15:11 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

je to mezi Počernicema a Radonicema ne? To už je tam nejmíň dva měsíce Nevím jaký ceny mají tam, ale Pet centra nejsou zrovna nejlevnější a obávám se, aby to s obsluhou nebylo jako v každým jiným Hyper-Super... :/

nika00
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 15:30
- Nahlásit

noooo pozooor
ja mela stejnou reakci jako blanulinka ale tohle jsou slova myho kamose kterej tam uz nakupoval....

myslim ze taky vim kde budu nechavat svou vejplatu

takze zde jsou cerstve reference!!!

hele jako nakoupil sem tam ctyri kila gimpet light za asi 350 kc normalne stoji 2 kila 350 a maj tam asi 15 druhu kockolitu a napr i diagnostickej co se zbarvuje podle ph moci a zjisti treba nakou nemoc nebo aspon napovi
nebo je tam takovej kockolit z krystalku takovejch stoji asi 500 za 25 litru ale menis ho jenom jednou za mesic je prej uplne hustej
maj vsechno hracky obojky husty je maj tam kytky kery nevadej zviratkum to jinde nemaj
maj tam tri druhy opicek a maj tam krokodyla!!!!!
ja kdyz tam byl tak tam behali psi uplne na volno i za kasu se dostali

koupil sem 2kg baleni pro jingles 4 kg pro moje mysacky a 4 baleni kockolitu celkem v hodnote 1500 kc a po slevach co mi dali sem zaplatil 850kc staci?
toho je tam mraky a je to i na royal canin takze muzes fakt za levnou koupit to uplne nejbombastictejsi

a nakonec kdyz to mas prez litr tak ti daj zatocit takovym stojenkem ve kterym sou balonky a podle toho jakej vyjede dostanes slevu 10 20 30 nebo 40 % (clap)

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 15:36
- Nahlásit

No já vám nechci kazit iluze,ale tipla bych si,že tohle budou jen zaváděcí ceny,aby tam nalákali lidi. Jejich prodejny Pet centrum jsou totiž jedny z vůbec nejdražších chovatelskejch potřeb,co znám. Jednou jsem tam naivně zašla,že bych koupila obyčejnou uzenou kost. No měli jí.....balenou ve fešné krabičce......za 220Kč

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 15:39
- Nahlásit

jana33
no ona je otazka, proc jsou pet centra tak drahy. jednak asi nemaj zrovna malej najem v tech nakupnich centrech a jednak tezi z toho, ze lidi kdyz uz v nakupnim centru jsou, tak si u nich nakoupi ....
v tomhle pripade je otazka, jak to budou mit s najmem, pripadne s odpisem investice, kdyz cela stavba je jen jejich nebo jen pro ne a hlavne nemuzou spolehat na to, ze se tam nekdo stavi cestou z nakupu z tesca, ale museji tam lidi jet cilene nakupovat. podle toho by meli upravit i cenovou strategii, jinak pujdou brzo do kopru ....

nika00
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 15:45
- Nahlásit

no uvidime...ja tam kazdopadne zajedu co nejdriv dokud teda maji ty akce

Jimmi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 15:54
- Nahlásit

nika00

hele kdy tam pojedeš? nutně tam chci taky

nika00
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 15:58
- Nahlásit

Jimmi

no ja bych jela treba ted....ale je mi jasny ze urco neodejdu s prazdnou....to znamena ze az po vejplate...teda po 15.

nika00
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 16:02
- Nahlásit

joo jinak adresa:
Sídlo:
Do Čertous 2634/7
193 00 Praha 9

tel: 255 734 550

Otevírací doba:
Po-čt 8-16,30, Pá 8-16

Jimmi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 16:23
- Nahlásit

nika00

no to je strašný,...to nevím jestli vydržím, to nemáš nějaký prachy ulitý pod polštářem?

nika00
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 16:25 - Změnil/a: nika00
- Nahlásit

Jimmi
no jen maloucko..pac to ted vyslo na tu sandynku..ale to bych pak az do vejplaty musela schovat pod polstar i ty nakoupeny veci

ale taky je blba ta otviraci doba...to si buddu muset vzit dovcu

Jimmi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 16:26
- Nahlásit

nika00

no jo ja zapomněla...no, ale zase by si se měla snažit Sandynce utrpení nějak kompezovat, nejlépe velkým nákupem

Jimmi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 16:28
- Nahlásit

nika00
ale taky je blba ta otviraci doba...to si buddu muset vzit dovcu a to se vyplatííííí!!!!

želva
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 17:18
- Nahlásit

Jimmi
nika00
holky jela bych svámi,ale až po 25

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 17:46
- Nahlásit

nika00
joo jinak adresa:
Sídlo:
Do Čertous

zrejme obchod delany pro isdpch a certa .....

Bubacek
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 17:58
- Nahlásit

Jirikovo
Zdravím, přeji příjemný večer. Obracím se na Vás jako na Moderátora a mám na Vás prosbu o pomoc. Nevím co se stalo, ale nemohu se dostat do své galerie. Když jsem přihlášená na diskuzi a chci do galerie obrázků, tak mi to vyhazuje, že se musím přihlásit a když zadám jméno a heslo tak mi to píše, že je špatné. Prosím o radu a pomoc Děkuji

monika
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 18:09 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

Bubacek
mě to taky blblo, ale ted už je to dobrý

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 18:11
- Nahlásit

monika
Bubacek
vim o tom, ze par lidi takovy problem melo. jako moderator s tim nic nevymyslim, zkuste napsat Vitovi - administratorovi webu ....

Bubacek
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 18:46
- Nahlásit

Jirikovo
Děkuji za radu zkusím písnout tomu Vítovi

younglady
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 18:55
- Nahlásit

nika00
Jimmi
holky dejte pak vědět, jedu s váma, vejplatu mam už prvního

Mel
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 22:32
- Nahlásit

Jirikovo
ty máš o mě ale starost
Se nemusíš bát, už o tom vím taky nějakou dobu, ale právě jak píše blanulinka, nijak mě to neláká, páč jsem hned vyzvěděla, že provozujou ty pet centra, kde maj všechno minimálně dvakrát tak drahý, co jinde...
A hlavně - já už v normálních zveráčích nenakupuju, Gary všechno má a abych mu kupovala pískací hračky, které rozkouše a sežere během pikosekundy - to už takovej blázen nejsem

Walda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 22:40 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit

Mel

já už v normálních zveráčích nenakupuju

No já taky ne, ale co ty víš. Jinde po Evropě jsou obchody, kde je k dispozici fakt všechno, co si lze vymyslet a co se jinak prodává jen po netu, tak třeba se pochlapěj i tady.

Třeba o tom odměňovacím zařízení na vysílačku, co koupila Zuzana v létě normálně v obchodě, jsem myslel, že jinak než přes net nekoupí, že je to příliš specielní věc.

Mel
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 22:44
- Nahlásit

Walda
nj, jenže ona jezdí nakupovat za hranice, tam se dá sehnat spoustu věcí, co u nás ne....
Nijak to nezatracuju, ale že bych se tam nějak extra hnala, to ne. Prostě, když pojedu kolem, tak se tam samo zastavím, ale teď se tam neženu... taky jsem Garymu objednala pelíšek od Rogz, pak pelíšek z ovčí vlny, pak i věci od Gappay a když to všechno sečtu, dostávám se k pěti tisícům a to myslím, že zase jako investice do čokla, na nějakou dobu stači

Walda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 22:47
- Nahlásit

Mel

pelíšek od Rogz, pak pelíšek z ovčí vlny

Hele, a to on spí v obou najednou? Nebylo by lepší mu koupit jeden větší?

argosek
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2007 23:03
- Nahlásit

slecna Silwuska,

nebudte smutna, vy zas mate ondrejsky cintorin.

Mel
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 09:48
- Nahlásit

Walda
mě pořád nebaví tahat jeden pelíšek... takže ten, co máme teď bude cestovní a do auta a na doma bude mít jeden pod schodama a jeden do obýváku, aby nebyl chudáček odstrčenej

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:14
- Nahlásit

U nás je v Ově Pet Center v jednom OC, určitě menší, než ten pražský, ale tak nadšená jako vy jsem teda nebyla, neprodávají kvalitní výrobky, spíš jen obyčejné věci za nižší ceny. Stále odkázaná na nákup z netu.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání