| Autor |
Zpráva |
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 20:00
- Nahlásit
Ahoj! V sobotu 27.10 máme zkoušky v Nymburku, Choreografie a tak všechno docela zvládnutý, ale chtěla bych se vás zeptat, jak to asi bude probíhat, jestli sebou máme vzít něco extra a kam se potom zapíšou výsledky? Taky bych se chtěla zeptat, jestli se za zkoušky taky dostávají nějáký ceny nebo něco? Moc děkuju za odpověfdi
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 20:38
- Nahlásit
papillon_girl
Ahoj, takže obvykle zkoušky probíhají po závodech. Jde se podle divizí (A,pak B, C,D), nejdřív první úrovně, pak druhý (třetí). Teda alespoň co vím, tak to bylo zatím všude takhle, ale záleží na organizátorovi. Zkoušky se zapisujou do výkoňáku dogdancing, ten si budeš muset koupit na místě, nevím, jestli jsi člen nebo ne, takže ti neřeknu, kolik tě bude stát... S sebou hlavně psa a hudbu . Jinak musíš mít sepsaný cviky tak, jak se máš v sestavě - to odevzdáváš rozhodčím než nastoupíš. Za složenou zkoušku pak dostaneš kokardu a náramek z korálků. Snad jsem nic důležitýho nezapomněla, kdyžtak se ptej.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 21:38
- Nahlásit
papillon_girl
Ahoj, dcera půjde prvně na soutěž, tak to se tam potkáme
|
choco
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 08:10
- Nahlásit
Ahoj, není o tom zmínka někde na netu? Ráda bych se tam jela kouknout...?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 18:40
- Nahlásit
choco
http://www.superdancedog.estranky.cz/
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 21:23
- Nahlásit
rendik
Tak to nezní zas tak složitě! už se moc těším!
Fík
Tak to je super! Budete i zkouškovat???? A v jaké budete divizi? My jsme C Freestyle
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 21:38
- Nahlásit
papillon_girl
Vůbec to není složité . Taky se těším, jedu se sice jen podívat, ale o to víc si to užiju...
|
KaTachyon
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 22:47
- Nahlásit
papillon_girl
Ne, není to tak těžké Škoda já se nemůžu přijet ani podívat, ani závodit, ráda bych zrovna tou dobou vyhrávala MRM v agility P.S.: Pokud se ti nějaký cvik nepovede, zkus ho zopakovat jindy v sestavě, pokud dostaneš za něco nulu, zkoušku jsi nesplnila. Toho seznamu cviků se nemusíš držet úplně přesně, už se mi taky stalo, že jsem jeden cvik zapomněla, a pak jsem ho někam vmáčkla a prošlo mi to.
Fík
Chci jen říct, že Kristýnka s Falcem jsou úžasní a nesmírně mně těší se dívat, jaké dělají v krátké době pokroky. Kristýnka už má náviky, které horko těžko pěstují zkušení závodníci Budu jim držet na soutěži palce, ne snad, aby vyhráli, ale aby se jim všechno podařilo k jejich spokojenosti a aby si hlavně závodění užili.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2007 09:08
- Nahlásit
papillon_girl
Ahoj, tak jak jste dopadli? Do kolika hodin jste tam byli? Já jsem bohužel musela odjet už po vyhlášení, protože to mám domů dvě hodiny a Bára, která mě vezla, tři... Škoda, že se to tak protáhlo, ráda bych ty zkoušky viděla, hlavně ty dvojky.
Fík
Mám pár docela povedených (na ty podmínky, jaké tam k focení byly a můj mizerný foťák) fotek Kristýnky a Falca, chceš je na mail nebo stačí hodit je sem?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 18:31
- Nahlásit
lidi,tak co???
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 19:59
- Nahlásit
rendik
určitě je pošli sem, prosím, prosím a díky
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 16:43
- Nahlásit
Fík
Nakonec je jich použitelných 8,tady je máš:
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 06:28
- Nahlásit
Fík
Fotky lepší kvality jsou ještě tady, fotograf ZKO Nymburk měl zjevně o dost lepší foťák než já...
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 20:30
- Nahlásit
na řadu jsme přišli AŽ O PŮL 9, TAKŽE MI UŽ USÍNAL UPLNĚ V NÁRUČÍ........... začátek super - sedni s krásným odložením, ale pak vylítl jak střela a začal hledat agi překýážky. měl toho dost, až byxl z toho všeho docela mimio.......... takže místo slalomu mezi nohoama furt nechápavě a nedočkavě hledal překážky.... porstě v sobě objevil velkého sportovníhoducha, ktetý se začal prjevovat i na posledních agi závodehc, kde nám to dost krásně vyšlo , ale ten dddancikg nám asi moc nesedne. on se to všechno skvěle naučí, ale něják ho nebere, pak se předvádět.... v agi nám jsde hlavně o radost, a nqši souhru.... je to por nás takové přiorozenější , než se "nakrucovat" pro jiné je zas nepochopitelé lítat se psem po parkuru, ale myslím, že právě to je pro nás důležitější, než di plantat hlavičku něčím, co nás tak nechytlo.......
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2007 20:47
- Nahlásit
papillon_girl
Jo, ten čas byl na nic, ale dalo se čekat, že se to do 5 nestihne, tolik lidí... Slyšela jsem, že ty zkoušky pak udělalo málo lidí. Tak to zkusíte kdyžtak příště, třeba to vyjde a chytne vás to ...Dogdancing a agility se nevylučuje, plno lidí dělá oboje, jen se pes musí naučit odlišit co je co, no...
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 09:00
- Nahlásit
rendik
Děkuju moc, nemáme ani jedinou fotku , selhali nám baterky.
Pokud by měl někdo z vás ještě fotky, myslíte, že by jste je mohli poslat na můj mail? milaberanova@atlas.cz děkuji Fík
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 10:38
- Nahlásit
Fík
Neni zač. Jinak doufám, že Kristýnku ještě na nějakých závodech uvidíme
|