Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Mistrovství republiky vodících psů 2007
Autor Zpráva
nika00
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 09:54
- Nahlásit

Nevite nekdo blizsi informace? Moc jsem toho nenasla. Ma byt tuto sobotu na Vaclavaku v Praze...

Walda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 10:26
- Nahlásit

nika00

Ahoj, nemáš na mysli mistrovství, který pořádají Jinonice? To podle mě bylo včera na Václaváku.

nika00
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 10:28
- Nahlásit

Walda
no nevim kdo ho porada....ale dneska sem koukala na snidani s novou a tam rikali ze ted v sobotu bude...
tak nevim..

Walda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 10:33 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit

nika00

No, možná jsem se splet o tejden, ale ty závody na Václaváku pořádají většinou Jinonice, tak se podívej na jejich stránky. Minulý rok to pořádali taky nějak takhle začátkem září.
Ale jinak já ty další závody moc neregistruju, já si pamatuju jen to, co jsme pořádali my, takže v tom můžu mír guláš.

Terri
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 16:02
- Nahlásit

Walda
čkej, já myslela, že MR vodících psů už bylo (jak se tam krásně umístil VK a taky Erdel atd.). To jsou dvě akce stejného názvu??

Walda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 08:55
- Nahlásit

Terri

já myslela, že MR vodících psů už bylo

Jo, to bylo v červnu, to pořádáme my. Mimochodem ta erdelka je Yrma Classic Mytys, to je miláček. Vodí a asistuje. Byla třetí v kombinovaným postižení.

Pak ještě pořádá Klub držitelů vodicích psů s Jinonicema Memoriál Miroslava Fišera, ale jakej to má statut fakt nevím. Jo a opravdu ten závod bude v sobotu v centru Prahy, už jsem se doptal.

nika00
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 11:01
- Nahlásit

Walda
fakt? ja to porad na jejich strankach nenasla...a nevis od kolika?

Walda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:22
- Nahlásit

nika00

To nevím.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání