| Autor |
Zpráva |
Fík
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 21:36
- Nahlásit
Ahoj,nemůžu to nikde najít, nevíte někdo kdy se koná výstava voříšků na Praze 8? Díky Fík
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 21:44
- Nahlásit
Ahoj, jesli jsi myslela tuhle, tak ta už byla 7. 4.
http://vystavy.planetazvirat.cz/
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 21:46
- Nahlásit
... promiň, neumím číst...Hlučín není Praha 8...
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 22:04
- Nahlásit
To se mi ulevilo, dceři jsem slíbila, že to ohlídám.....
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 22:28
- Nahlásit
Fík
ach jo, jsem popleta , ...ale tohle možná bude ono...
http://www.kdkrakov.cz/view.php?cisloclanku=200702 0006
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 22:34
- Nahlásit
Fík
To se mi ulevilo, dceři jsem slíbila, že to ohlídám.....
takže máš jěště měsíc čas...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:21 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
Fík
ahoj, tak to nás tam taky uvidíš, já přihlásila Sindy
a na Pražského Voříška jsi taky přihlášená? já jo
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:17
- Nahlásit
ahoj,
my jsme taky prihlaseni na osmickovyho voriska - Jimmy
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:25
- Nahlásit
doufám že se všici poznáme
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:28
- Nahlásit
noo ja vas nikoho neznam tak nevim..mozna budu za kazdym chodit a ptat se napr: hele nejsi fík nebo želva??
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:36
- Nahlásit
nika00
no já taky nikoho neznám,ale nebylo by špatný mít na sobě něco od čeho bysme se poznali
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:42
- Nahlásit
želva
nooo a co např?
i kdyz ja mam takovy tuseni ze me kazdej pozna podle toho, ze jedinej muj pes bude kolem sebe z plna hrdla jecet a stekat
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:46
- Nahlásit
nika00
jo ??
já bych třebas navrhovala mít na sobě kšiltovku, ale nás taky poznáte - krémová malá fenečka co si hned lehne a nehne se odemě
tys tam byla minule?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:51
- Nahlásit
želva
ja tam nebyla...letos poprve...
no ksiltovku si klido vezmu..jen mam obavy ze ji tam bude mit vic lidi mam bilou adidasku..
jooo jinak..myslis ze je na zavadu ze jimmy steka?? on neni aresivni..jen steka, -budto ze strachu nez jineho psa pozna, nebo protoze ho chce poznat ale je na voditku a to ho stve...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:55 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
nika00
já nevím, ale myslím že ne, hlavně že není agresivní, to u Pražského Voříška taky platí
jo a kdyžtak napiš co budeš mít nasobě a podle toho se snad poznáme, ale jinak nám asi předem přidělí číslo a tak by to bylo nejlepší
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:57
- Nahlásit
želva
plati..myslis jako ze kdyz vypada agresivne (predpokladam ze nikdo nepozna ze je nechce zabit, ale ze se boji) tak jde z kola ven??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:59
- Nahlásit
Holky jestli to bude jak loni,tak nějakej jeden štěkající pes v tom chaosu vůbec nehraje roli
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:59
- Nahlásit
nika00
já ti holka nevím, já tam jdu taky poprvý, ale zeptám se ti jedný holčiny co tam už minule byla
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:00
- Nahlásit
jana33
tys tam byla, skvělí, můžeš mi prosím napsat jestli jsou tam nějaký stromy a bychom šli do chládku?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:03
- Nahlásit
jana33
no parada...myslim ze si se prave stala obeti nasi palby dotazu
no jestli bude stekat jeste nekdo, tak se jimmy rad prida.. (ale vezmu radsi aspon kilopamlsku )
chtela jsem se jeste zeptat, jestli se tam musi predvest neco co ten pes jako umi...nebo jestli se jen projdem a finito
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:06
- Nahlásit
nika00
..myslis jako ze kdyz vypada agresivne (predpokladam ze nikdo nepozna ze je nechce zabit, ale ze se boji) tak jde z kola ven??
no reakci psu a lidi na Jimmyskovo broukani si videla na vikendovce mozna by mohl predvest jako kousek zamordovani jednoho jrt na zastavce
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:07
- Nahlásit
Stromů tam moc není,loni bylo strašný horko a schovat se není kam,je to prostě psí louka. Co se týká přímo soutěže,tak loni to nebyla ani voříškiáda v pravém slova smyslu,nikdo nehodnotil,jak pes vypadá,ale jestli umí nějaké "zábavné" kousky a samozřejmě pes s dítětem to měl vyhrané předem. Já čekala,že to bude klasická voříškiáda,ale tohle je spíš celé jako jinde v disciplínách o pejska šikulu. Takže trénujte ) Ale je možné,že se poučili a letos to bude už jiné. Loni to bylo dle mého dost chaos,moc psů a lidí na takový oplocený pozemek,pomalu se tam nedalo hnout a organizace vázla. Nicméně k dobru se určitě musí přičíst,že byla všude pro pejsky připravená voda na pití.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:16
- Nahlásit
Orry
no to je bajecnyyy...takze mozna dostanem nakou cenu "zabijak roku 2007"
jana33
tak to je teda pekne trapnyyy asi vezmu malou neter a dam ji jimmyho jednou jsem ji ho takhle pujcila a on ji za sebou tahnul po zemi asi 10metru
želva
tak se pochlub co umite za kousky.. my toho moc neumime... i kdyz sasek je to velkej sam o sobe
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:19
- Nahlásit
nika00
no aspon babky na sidlisti to budou mit potvrzene
jednou jsem ji ho takhle pujcila a on ji za sebou tahnul po zemi asi 10metru
taky dobry kousek tak premyslim co by tam jako predvadel rockysak...nejspis silene smutnou princeznu
tak to je teda pekne trapnyyy
ja vedela ze se nemam hlasit
|
želva
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:21
- Nahlásit
nika00
tak se pochlub co umite za kousky
mi neumíme nic,jo vlastně umí - žrát ostatním jídlo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:26
- Nahlásit
No proto my už tam letos nejdeme. ALe třeba už to bude jinak,přece jen loni to bylo poprvé,tak neměli žádné zkušenosti. I když podle toho,že nevyhlašují žádné doprovodné soutěže typu pes šikula,to na změnu nevypadá. No,budu ráda,když napíšete,jak to probíhalo.
A neteři pesana půjč a říkejte tomu třeba "ekologická orba"
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:39
- Nahlásit
želva
jooo tak v tomhle je mistr muj druhej pes...akorat ze nezere jen zradlo, ale h.... a tak
jana33
no jo no..tak se aspon mrknem...predvedem ekologickou orbu zabiti behem 3vterin a tak
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:42 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit
nika00
no my pojedem asi do lesa
rocky by mi tohle neodpustil
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:51
- Nahlásit
jana33
prosim te, jeste jsem se chtela zeptat, jak se tam jede?
na netu pisou neco o krakove..a pak o libni..to me prijde trosku neco jinyho...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:57
- Nahlásit
nika00
Do Libně,je to louka u městskýho úřadu. Buď na Palmovku a pak pěšky (podívej se na ulici K Meteoru) nebo tramvají do stanice Stejskalova
|