Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Pes Sendy a agility
Autor Zpráva
lucka9999
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 21:02
- Nahlásit

Dobrý den,
Mám dvouletého psa Sendyho plemena west highland white terier.
Sendy měl v minulosti špatné zkušenosti s velkými psy.Jednou ho chtěl rozcápat rotvajler ,ale díky Sendyho rychlosti mu utekl.
Po druhé ho málem zakousl kříženec s Leonbergerem.Začala jsem s ním chodit na agility.Na zahradě máme různé překážky,které zvládá dobře a s nadšením.Poprvé na agility byl Sendy nervozní z velkých psů.Nechtěl mi skákat přes překážky.Slalom ho vůbec nezajímá,přesto ho doma zvládá vesele a rád.Nenechá se nalákat
na jeho nejoblibenější pochoutky(šunka,salámek potom se Sendy asi jako každý pes může zbláznit ,ale tam ho ani šunka ani salám nezajímají,zkoušela jsem i hračky ,ale nic nezabírá.Po druhé na agility si Sendínek už dokonce hrál s jedním pejskem plemena bígla.Byla jsem ráda s malýma pejskama se velice kamarádí,Také se radíme jestli by jsme k Sendymu neměli koupit společnici nebo společníka.Překážky ho přesto úsilí moc nezajímají,vždy aby nemusel překážku udělat se zastaví a něco čmuchá.Snažím se být trpělivá a dávám mu čas.Za každou dobře předvedenou překážku ho chválím.A proto prosím o radu,proč se tak to Sendy asi chová,že je úplně vyměněný?Třeba to je pejskama ,ale i jiným prostředím,proto se ptám jak Sendyho správně vycvičit.Děkuji

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 21:05
- Nahlásit

lucka9999
nezlob se ale nestačí to téma jednou???

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání