Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Akce pro pejsky typu bull
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Mel
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 17:45
- Nahlásit

Dneska jsem dostala tip na akci pro bully, je to ale už příští týden a to my se asi zúčastnit nebudem moct, bo už máme jiný program. Tak kdybyste někdo chtěl zajít, mrkněte na Vítání jara s bully

Dále tu máme klasickou Staff bull show

No, a o Křivonosce jsem zatím žádné info nenašla...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 20:59
- Nahlásit

Mel
Plánuju tento rok některou z Bull akcí navštívit. Kladno je pro mě dost z ruky, jsem z druhého konce světa Počkám na nějakou Brněnskou.
Mám krásné fotky

Tu druhou mám na ploše. Snažila jsem se včera fotit Bucu v tahu. No, budu asi potřebovat pomoc, zítra to zkusím znova. Sice to je hezké, ale mohlo být hezčí a navíc při tom Buca přervala kožené vodítko za čtyři kila.

Bela
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 22:08
- Nahlásit

Mucholabka

je strasne peknucka!
zacinam tymto psikom prichadzat "na chut" - velku zasluhu ma na tom aj Tesak -- jedna dziva kamoska staficka, druhy chuligansky kamos pittos.

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 00:41
- Nahlásit

Mucholabka
ty vogo..Buca je kus Trinča je takovej drobek proti ní..aspon mi tak příjde....

Mel
mno aspon na jednu akci bych se jela mrknout..vidím to na ty Rychety...co ty?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 09:41
- Nahlásit

sarax
To se ti zdá, protože Buca je opravdu taková Buclatá a má v břiše na těch fotkách kus bůčku
Ona má takové kratší nožky...nevím, má teď 25 kg. Mi připadá malinká. Fotky zkreslují.

Jenže asi je v prdeli všechna moje snaha pokoušet se o výcvik-má ulomenou špičku špičáku a má ho prasklý. Je mi do breku.

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 09:56
- Nahlásit

Mucholabka
pokoušet se o výcvik-má ulomenou špičku špičáku a má ho prasklý. Je mi do breku.
Co se stalo?
Proč se kvůli tomu nemůžeš pokoušet o výcvik?

Add ten tah - myslíš tím, že Tebe nebo něco tahala? (Víš proč mají tažáci postroj a speciální šňůru? )

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 14:34
- Nahlásit

Terri
Protože má ten zub prasklý a vsadím se, že dřív nebo později se jí ulomí tak, že zůstane polovička. Stejně nemá tu echt povahu-no, zkoušet to můžem, ale dobré to asi moc nebude. Včera jsem si natočila svoji chůzi u nohy a není to zas tak špatné S tím zubem nevím proč to má, asi ohryzávala plot či kýho šlaka, ona má furt plnou tlamu něčeho. Objevila jsem to ráno, když jsme se kousaly.

Ad tah-chtěla jsem ji vyfotit pěkně, aby byla napružená-vychází z toho moc pěkné fotky, když se to povede. Tak jsem ji připnula k plotu na kožené vodítko (aby to bylo trochu reprezentativní, nebudu ji fotit s prádelní šňůrou kolem krku), před ni jsem dala kousek masa a trochu jsem ji rozdráždila, pak už jsem jenom chodila kolem a cvakala jako fakt tahala a snažila se (což je vidět na vodítku). I z té fotky je vidět, že to celkem vyšlo, až se to naučím, možná to bude i na stránky Má pěkné úhlení zadních noh, to se mi na ní vždycky líbilo.
Pohledám v garáži nějaké pěkné šroubečky, vodítko trochu zkrátím a poupravím, snad to nebude vypadat blbě.
Ten obojek jí sluší, že?

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 14:46
- Nahlásit

Mucholabka
mno cvičit můžete..jen ty obrany nic mnoho....a kolik že je Buce???Trinča váží 23-24 kiloa máme 13 měsíců

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 14:51
- Nahlásit

sarax
mno cvičit můžete..jen ty obrany nic mnoho
No právě...to mě nejvíc baví...a psa taky. Pořád by se o něco přetahovala. Konečně mám psa, který si hraje.
Má skoro 10 měsíců-pořád ještě hloupoučké štěňátko. Myslíš, že ještě přidá něco do výšky? Já si myslím, že už celkem nic moc ne e. Tak půl cenťáku maximálně.

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 14:54
- Nahlásit

Mucholabka
mno my jsme na stejno od podzima..ale zas v tom byl zánět,kastrace a řízlej polštářek...takže nic moc nedělala...doufám že nasvalí a malinko se spraví
obojek máte krásnej

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 15:00
- Nahlásit

sarax
My máme pro změnu okousanou hlavu. Ona pořád otravuje Ašu, a ta ji za odměnu skalpuje
Já chci, aby byla trochu sportovnější a nasvalená, taky s ní pořád někam běhám akorát bych ji mohla míň krmit-jenže to je těžko, já jsem moc měkká. Ona klidně sežere i suché extrudované těstoviny
Né, tak na nějakou úplně sportovní postavu má ještě čas, ale tak po roce jí na těch žebrech fakt uberu
Ty to máš s tím sportem v bytě a s dítětem asi trochu ztížené...leda bys ji naučila tahat kočárek

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 15:09
- Nahlásit

Mucholabka
mno hlavně teda já moc neběhám..ale je fakt že to jí neva..je jako torpédo...jdeme ven a ona naběhá pár kiláků
tahat bude...ale kočár ne e...asi pneu..jen musím koupit postroj..a nejdřív koupím zátěžák

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 15:12 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

sarax
No, já ten zátěžák časem asi zařadím ke kolu-ale až budeme mít naběháno a až dokončí růst...jinak za chvilku jdu na procházku, beru foťák

Máte někdo tuhle knížku? Já si ji koupila a docela se mi líbí...jsou tam krásní psi, kéž by se mi povedlo psa taky tak vysportovat...akorát treadmill teda kupovat nebudu, ani zkoušet, to zas ne, chci sportovat zároveň se psem.

Jo, a koupila jsem i celokožený náhubek...mno, ty náhubky na stafordy byly spíš jak na rtw, já koupila náhubek, na kterém bylo napsáno, že je pro fr. buldočka-prodavačka nechápala. Já taky ne. Si kurňa ti výrobci myslí, že AST a pit je šedesátikilová zrůda nebo co? Ten náhubek mi pasuje i na Ašu...

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 20:01
- Nahlásit

Mucholabka
sím mi máme náhubek velikosti kokr

knihu nemám..a zátěžák nechám jen na běhání...doporučuje se max.hodinu denně...

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 20:24
- Nahlásit

Mucholabka
Mám psa s ulomenym kusem špičáku a v kousání mu to nijak nevadí... Taky jsem se bála, že to bude problém.
Ale jestli ho má i prasklej, tak nevim, no.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 20:42
- Nahlásit

WhiteWolf
No, byli jsme odpoledne venku dělat kraviny, snad to nakonec taková trága nebude...ale nasere to, musím dávat pozor. Dííík

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 20:51
- Nahlásit

Drží se zrovna tím bolavým...uffff...asi jsem panikařila.

Mel
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 20:55
- Nahlásit

sarax
no, ty Rychety jsou ve stejnym termínu jako coursing v Rudný.... takže když nepojedu na coursing, tak samo pojedu omrknout Rychety Přihlásím Garyho na weightpull sprint, minule jsme to jen tak zkusili a byl dobrej

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 20:56
- Nahlásit

Mucholabka
S tím zubem, blbý Ale add obrany / povaha, dyď píšeš, že vás to obě baví, ne? To je nejdůležitější

Add tah - jo ták

Obojek - drsoň

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 21:19
- Nahlásit

Mucholabka
v pátek u nás byla Mel s Garym a moooc hezky si hráli

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 21:43
- Nahlásit

sarax
Jé, ty se máš!!! My kámoše AST nemáme.

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 21:44
- Nahlásit

Mucholabka
Jé, ty se máš!!! My kámoše AST nemáme.
máš knírače

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 21:46
- Nahlásit

Mucholabka
je to teda spíš pittbull ale je fakt že takovýhle plemena si spolu fajn vyhrajou...neublížej si..ale nám to trvalo dlouho..Gary jí zná od štěnda a moc jí nebral,ale tedka jak tu byli tak si přišli na chuť a bylo to super

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 21:49
- Nahlásit

sarax
Já už Garyho viděla-a Buca taky, když byla menší, ale nebylo moc času na blbosti, museli jsme očumovat tygra a hlídat Ašu

Terri
Tak je spolu někdy musíme pustit ne, fakt, nic ve zlém, ale tihle psi navzájem si podle mě rozumí líp. Buď to ti druzí neustojí, nebo postrádají to výrazivo, kterým disponuje AST a spol. Připadá mi, že si hrají trošinku jinak-nevím jak to popsat.

A to mě štve-není to pittbull, ale pitbull

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 21:52
- Nahlásit

Mucholabka
Já ti v tomhle rozumím, ono - s kníračem si moc ostatních psů taky nechce hrát, nerozumí si, resp. nemají pochopení pro jejich hry...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 21:58
- Nahlásit

Terri
Psů jak psů, ale lidí!!! To je teprv sranda však počkej, Buca Zorrinovi vyškube všechen knír-miluje chlupy.

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 22:06
- Nahlásit

Mucholabka
no to nééé

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 22:06
- Nahlásit

Mucholabka
Připadá mi, že si hrají trošinku jinak-nevím jak to popsat.
ne trošku ale úplně jinak....
miluje chlupy.
hm tak mi taky chlupatý pesany trimujeme...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 22:09
- Nahlásit

saraxTerri
No, prostě tak, že když jsou obě feny v kotci, Buca si chce hrát a otravuje Ašu, tak už to poznám podle Ašina hlasu-vyjadřuje nesouhlas a uhýbá (už vzdala boje).

Mel
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 09:44
- Nahlásit

Mucholabka
fotky máš moc pěkný, jsem včera neměla čas ti to napsat
Gary má trošku problém se štěňatama, nechce si s nima hrát. Trinču zná od malička, když ho otravovala a on se jí nemohl zbavit. Tak jsem jenom čekala, kdy konečně už uzná Trinču hodnou jeho pozornosti... Ještě když jsme přijeli, tak na ní vrčel, ale pak si nějak před něj lehla na zem, Gary si čuchnul, že to je fakt fenka, oblíznul jí oko a už to jelo....
A je fakt, že tihle psi si hrajou trošičku jinak a proto si nejlíp vyhrajou mezi sebou... Gary si s jinýma fenkama takhle nehraje, má svojí ségru Lailu a teď konečně i Trinitku.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání