| Autor |
Zpráva |
leila
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 21:20
- Nahlásit
Dne 20.1 se plánuje pejskařský výlet do olomoucké zoo každý je srdečně zván. Podrobnější informace by se dohodli až po Novém roce. Doufám že se sejde velká smečka
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2006 21:31
- Nahlásit
Sice naše poslední návštěva těchto míst skončila rozřezáním tlapky s následným šitím, ale pokud budu mít volno tak to zase risknem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 07:54
- Nahlásit
20.1. je členská schůze klubu agility, takže nemůžem .Nechceš posunout termín?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 14:11
- Nahlásit
Biluška
jj klidně co bych pro tebe neudělala tak o týden?? takže 27.
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 14:26
- Nahlásit
leila
Hlásím se k účasti i s oběma klukama kdykoliv
|
leila
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 14:35
- Nahlásit
Venuše
supér
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 14:43
- Nahlásit
leila
A mám další účastníky, neteř a její labrador, to už jsme smečka
|
leila
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 14:46
- Nahlásit
Venuše
takže 2šeltice určitě ju a 2labiny 1borderka pak jeden Německý křepelák - můj potom přihlásili se a neví učast - bišon, setr, choďák
a co ty Libo? vyhovuje ti todle datum?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 17:48
- Nahlásit
leila
JJ, 27.1. můžu. Přivezu celou smečku - 2 šeltie, pumu, Mášenka, Lálu a Pupy. Prostě komplet smečka
|
leila
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 18:11
- Nahlásit
Biluška
supér takže bude 6šeltic
Alespoň uvidíme zoo netradičně a nebude tam moc lidí v případě sněhu po kolena a mrazů -50 se výlet ruší
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 18:17
- Nahlásit
jájájájá jedu taky, ale to leila už ví, takže jen aby to věděli i ostatní
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 18:19
- Nahlásit
Doufám že moc velká zima nebude, naší pirani ještě nenarostla srst
|
leila
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 18:32
- Nahlásit
Venuše
tak mu koupíš kožíšek
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 18:44
- Nahlásit
leila
Anebo mu pučí tryskomyš, ten má kožich jak medvěd
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 21:33
- Nahlásit
To bude ale rošambo..!
Smečka psů a ještě mezi zvířata..
My jsme ale pro každou lumpárnu, takže potvrzuji účast! Taky ráda poznám účastníky této diskuse z našeho okolí. Navrhuju naplánovat napřed seznamovací prochajdu a až pak vtrhnout do ZOO. Už máte takovou zkušenost?
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 21:43
- Nahlásit
Ahojky, my bychom se s holkama taky přidali, takže předběžně slibujeme!
Sylva
Byli jsme tam loni na Vánoce s coursingovým sdružením, bylo to fajn
|
leila
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 18:58
- Nahlásit
Takže nakonec datum je 27.1 sraz ještě nevím v kolik ale nejlépe by asi bylo kolem 10 a kdo se vyzná v olomouci tak by mohl navrhnout nějaké místo
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 21:49
- Nahlásit
leila
tak já bych dala sraz u Zoo, každej asi pojede odjinud...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 22:18
- Nahlásit
Taky hlasuju pro sraz u ZOO.
Kdo to náhodou neví, tak psi musí mít náhubek, minulé léto nás chytil jakýsi chlápek z ostrahy a byl dost nepříjemný
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2006 14:39
- Nahlásit
leila
Ahooojky!
Bišonek hlásí účast na 90%
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2006 14:42
- Nahlásit
Biluška
a ty máš tolik náhubků? na šeltie? já mám jeden ucházející koženej pro Connie ale Beša má takovej divnej páskovej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2006 15:34
- Nahlásit
Shelticka
Já mám jenom jeden na pumu a dva na Braisynku
Šeltie to v životě neměli na sobě.
Poprvé jsem tam byla s Hessit a Belou,náhubek neměla ani jedna a chlap dělal scény na celou zoo. Podruhé jsem tam vzala Braisy, nikoho jsme nepotkali a byl klid. Náhubek měla jenom než jsme prošli přes bránu. Potřetí jela Bela, Hessit a Winky, rovněž všichni bez náhubku a opět úplně v poho. Winky se kamarádila s kdečím, Hesina vzlezla do ohrady ke kozám a pásla je, lidi si je filmovali, ostraha kolem nás prošla asi třikrát a nikdo nic neřekl. Prostě se nesmí narazit na debila )
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2006 15:38
- Nahlásit
Biluška
aha tak to je fine, my jsme psy nikdy v ZOO neměli, ale ve skanzenu v Rožnově viděly ty různý kozy apod a taky tam měli mít náhubek, tak ho měly jen přes bránu a tam pak ještě u takové druhé brány kontrolovala tak dobrá paní, že jak jsme šli zpátky, tak jsme se ani neobtěžovali jim ty náhubky dávat a paní si s náma ještě povídala
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2006 22:24 - Změnil/a: Sylva
- Nahlásit
Tak koukám po pár dnech, kam se to naše rande posunulo
Přidávám se k názoru - sraz u ZOO. Nebo někdo z vás jezdí soukromým minibuskem, takže nás pobere?
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 21:47
- Nahlásit
Pro jistotu posouvám
Sylva
Minibusek zatím nemáme, ale jestli bude pokračovat rozrůstání smečky, tak nám stejně nic jiného nezbude, ale do návštěvy ZOO to teda nestihnem
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 23:22
- Nahlásit
Venuše
Škoda Oni se ti moji mijáčči tak rádi vozí! Denně se snaží k někomu vetřít do auta. Je to tak dojemný, až je mi jich líto. Ale v ZOO budou takových zážitků, že by si ani jízdu nevychutnali. Tak před srazem zopákněte podrobnosti. Jsem napnutá jak to bude probíhat
|
leila
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 16:30
- Nahlásit
Takže sraz se bude konat 27.1. před zoo Olomouc v 10h ráno vstupné je pro dospělého - 70 dítě - 50 ale počítám i s móžností že nás bude nad deset tak cena skupinky 40kč/os. jinak vstup psa 20kč pes dostane sáček na hovínka. Pes vetší jak kokršpaněl je povinen vzít si s sebou náhubek toď asi základ jinak radši ještě nahlaste počty osob a psíků co se chcou zůčasnit ať někomu neutečeme. Jestli máte ještě nějaké dotazi tož se ptejte odpovím
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:16
- Nahlásit
leila
možná se ještě někdo přidá, času dost
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 23:32
- Nahlásit
A bude mít někdo s sebou kokra? Nejlépe přerostlého Ať můžeme porovnávat tu velikost!
|
leila
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 18:01
- Nahlásit
All
takže se vyskitl problém že ne všichni stíhají přesně na deset blebé spoje atd.. takže jestli by to nikomu nevadilo posunul by se sraz o půl hodiny
Dáška
budu mít něco podobného Kokru jenom nevím o jak mooc je to přerostlé ale myslím že o doost
|