Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / 1.sraz bílých boxerů v ČR
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
tequily
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:35
- Nahlásit

www.bilyboxer.info , spoustu lidí (dle vlastní zkušenosti) stále neví, že tito pejsci existují a považují je za jiné rasy, tak jen aby jste věděli. Dokonce když nemůžeme na "normální" výstavy, tak jsme si udělali vlastní...

pigie
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:41
- Nahlásit

tequily
A kde ste nechali ciernych?

tequily
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:43 - Změnil/a: tequily
- Nahlásit

pigie

No nevím, jestli tam budou i černí ale dostaví se nám hodně "barevňáků", my nejsme pro separaci a tak jsme je uvítali mezi sebou. Ale aby to ti barevní ve zdraví přežili a neměli z nás bbýlích mžitky před očima...

Mar3
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:47
- Nahlásit

tequily
jé to je super,že máte sraz! já onehdá potkala jednoho bílýho v Brně (v polovině noci u "okýnka s jídlem" který všichni brňáci moc dobře znaj (šel si tam na bramborák )byl úžasnej

pigie
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:52
- Nahlásit

tequily
Super, tesim sa na fotecky. Boxeri ma sprevadzali celym detstvom, papulky uslintane

Petra
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:52
- Nahlásit

tequily
super nápad, všichni jsou krásní

cilka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:00
- Nahlásit

tequily

Super stránky , fajnová akcička , to mě ale udělalo radost - boxeři atˇ už klasika nebo v bílém jsou mojí miláčci - až jsem zalitovala , že jednoho takového krasavce(ici) nemám
Užijte si to a těším se na fotečky !!!

tequily
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:04
- Nahlásit

Petra
cilka
pigie

Díky, díky. Já jsem jenom takovej zamilovanej blázen do běloušů a tak mě potěšilo, že někdo udělal stránky pro nás a ještě uspořádal sraz. Fotit asi bude většina z nás a třeba já mám kapacitu 1 200 fotek, takže snad jich dost bude úžasnejch a nejlepší budou na stránkách.

monika
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:15
- Nahlásit

Super,kamarádka má taky bílou boxerku a tak jí o tom musím říct. Bude mít radost, někdy je lidí fakt unavená jak se furt blbě ptaj.

tequily
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:20
- Nahlásit

monika
Super, čím víc nás bude, tím líp. A další sraz (předběžně) bude na jaře a někde blíže středu republiky. Teď je u Plzně, takže některí Moraváci asi neměli sílu přijet.

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:24
- Nahlásit

tequily
hele koukám že ještě funguješ
no se srážjte vy běloby
a co ta tvoje malá hyenka??má se dobře?.)

tequily
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:28
- Nahlásit

sarax
Funguju, ale mám hodně, hodně, hodně práce. Dnešek je trošku volnější, tak toho hned využívám. Mě hyena konečně dohárala, ale některým psům ještě voní, tak uvidim, jaký na srazu způsobím poprask. Pak dám vědět, jestli sem tam vůbec objevil agresivního psa (pochybuji)

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:30
- Nahlásit

tequily
Pak dám vědět, jestli sem tam vůbec objevil agresivního psahele tuhle naší debatu povedeme zas osobně
nám Trinity asi hárat nepřestane,takže uvidíme....hárá 23 den a konec nikde ani sem nejela s ostatníma na coursing
tak doufám že do srazu dohárá...

tequily
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:33
- Nahlásit

sarax
tuhle naší debatu povedeme zas osobně
To víš, že jo... Když ty si strašně ukecaná a pálíš to jak z kulometu, takže normální málomluvný opilý mladý muž nemá šanci cokoliv říci... (ikdyby byl schopen artikulovat a stvořit smysluplnou větu)

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:35
- Nahlásit

tequily
teeeeda ty seš ale drzej...ale na druhou stranu zas já bych i debatovala se střízlivým mužem,ale kde ho asi potkat?
ikdyby byl schopen artikulovat a stvořit smysluplnou větu
a to je dost podstatná část,neb tohle jsi nikdy nezkusil že???

tequily
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:41
- Nahlásit

sarax
No když chodíš pořád do hospod, tak se nediv, že žádnýho střízlivýho nepotkáš...
ikdyby byl schopen artikulovat a stvořit smysluplnou větu
a to je dost podstatná část,neb tohle jsi nikdy nezkusil že???

Ale jo, zkoušel jsem to. Do devátý třídy mi to šlo docela obstojně no a pak... pak jsem ochutnal pivo a všechno bylo v ...

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:58
- Nahlásit

tequily

no tak to chápu....pivo je svinstvo

tequily
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 11:08
- Nahlásit

No a taky jsem se patřičně vybavil na ten sraz...

Denisa
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 11:12
- Nahlásit

tequily
ať se vám vyvede sraz!!! a přijď pak poreferovat na něm. boxera nám barevným
a foťte!!!!!

tequily
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 11:21
- Nahlásit

Denisa
No z barevňáků z diskuze něm. boxera by měli? dorazit Eliška a Meggi (ta je s otazníkem).

Amir
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 11:21
- Nahlásit

Zdravím všechny, na cvičáku máme malou černou boxeří holčičku,tak jí řeknu ať se jede taky "srazit" i když boxeři se už jednou všichni srazili,né
no a ještě jsem přemýšlela proč vlastně nesmí háravky na sraz??? Přece u nás na sídlišti jsou taky háravky, nebo uvažuju úplně blbě ??? Já jenom, že by byla škoda aby někdo kvůli hárání nemohl jet ...

tequily
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 11:25
- Nahlásit

Amir
Ale snad smějí, jenom my máme v rámci srazu takový výcvikový výkend a to by si asi ostatní s psama moc nezacvičili. Třeba u nás na cvičáku je zákaz vstupu s hárajícíma fenama-asi ze stejného důvodu.

Amir
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:29
- Nahlásit

jenom my máme v rámci srazu takový výcvikový výkend
tequily
a tak to jo, já to myslela na sraz na Želivce, že plno lidí říkalo, že nebude moct jet, protože budou hárat a tam se toho asi moc nenacvičí a nebo budu příjemně překvapená ...

tequily
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:33
- Nahlásit

Amir
No my jsme měli nedávno pracovní mecheche v jednom kempu, Mery hárala a byli tam tři psi a docela sem toho měl plný kecky. No a teď jede krapet víc psů, tak uvidíme, jestli někdo dorazí z háravkou. Aby pak neměla ta fena za sebou vláček 20 psů.
Boxerce tedy určitě řekni, ať jede. To bych měl radost, já každýho boxíka musim poňuchňat.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2006 17:49
- Nahlásit

První fotos z 1.srazu bílých boxerů je zde

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2006 18:05
- Nahlásit

Hele, a nebude někdy sraz bílých amstafů?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2006 18:07
- Nahlásit

Mucholabka
to nevim, když ho někdo udělá tak bude

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2006 18:40
- Nahlásit

Vcelka
moc hezký fotečky a taky pěkný trofeje
tequily
no tobě taky gratuluju mary vypadá jako andílek...na fotkách

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2006 19:28
- Nahlásit

tequily
sem se lekla, že mám poslední stadium alkoholismu...vidím bílé boxery...

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2006 19:58
- Nahlásit

blanulinka1

mno to by byl nářez teda

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání