| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 08:33
- Nahlásit
7. října pořádá agility Alfa Bruntál 7.ročník výstavy voříšků. Dopoledne proběhne spousta her - nejrychlejší sprint, nejvyšší skok a podobně. Odpoledne pak přímo výstava. Bližší informace a přihlášky najdete na www.alfabruntal.com . Výstavu bude hodnotit tříčlenná porota, je připravená spousta cen a sponzorů. Zúčastnit se může jakýkoliv pes - kříženec, bezpapírák, nebo s PP (nejsme žádní rasisti ) .
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 08:35 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Biluška
Achjo, mít někoho, kdo mě tam odveze, přijela bych se s Veverkou kouknout Bohužel takhle je to na houbelec
Jo a mohla by ses, prosím, kouknout na naše video, jak běháme agi a říct k tomu nějakej komentářek, by mě zajímalo, co si o tom myslíš, krom toho, že debilně běhám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:01
- Nahlásit
Eimy
na mým prehistorickým počítači video nejede , musíme se někdy sejít a já kouknu naživo.
Proč nepřijedeš vlakem? Nebo zkus sehnat ty holky co byli loni.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 09:04
- Nahlásit
Biluška
Jeeee živě neeeee Na těch videích je díky bohu jen to "povdenější", ne to moje motání před tím. To mi vytýkala věci Hela, pak sem si sedla a schytala sem to ještě od "Eimáka"
Vlak je hodně drahej a v té době už mi nebude platit letní juniorpas No poptám se té kámošky, se kterou jsme jely minulej rok, docela bych konečně zkusila ten nejvyšší skok, když už je Veverka úplně OK.
Jo hele, nevíš, jak vysvětlit psovi, že jsou i zábavnější věci, než agility a že fakt není dobrý, místo čekání na odměnu a hraní si s hračkou hledat další a další překážky?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 14:41
- Nahlásit
Eimy
Když si koupíš i zpáteční tak to vychází s dost velkou slevou. Jezdívám tak do Brna a zpět tuším za 200,- (nebo tak nějak)
Eimáka neposlouchej, když se mu něco nezdá tak mu strč Veverku ať si to zkusí sám a zaručuju ti, že přestane rýpat.
Při agility bych tě musela vidět a zjistila bych jak moc se tam motáš nebo nemotáš. Prostě musíš někdy přijet a předvést to. Spousta motání se dá zvládnout tím, že začneš běhat jiným stylem, není nutné cpát všude otočky a tak... ( ale někteří instruktoři to neví - tím teda nechci říct nic proti Hele, nikdy jsem ji neviděla učit, takže nevím). Pouvažuj o těch voříškách, nebo o podzimním táboře, uděláme si chvilku čas, já zkouknu jak běháš a něco vymyslíme.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 16:19
- Nahlásit
Biluška
Tak o tom pouvažuju a přijela bych opět zjistit, že mám nejškaredšího psa na světě
Eimák prej taky trochu běhal, tak možná že něco málo o tom ví Rozhodně je sportovně nadanější než já, takže kdybych mu strčila Veverku, možná by měla novýho parťáka
No já myslim, že Hela je necpe za každou cenu Jen prostě mně nejdou a pro situace, který jinak vyřešit nejdou je určitě vhodný, abych se to naučila Mě by prostě jen zajímalo,c o si o tom myslíš ty, nic jinýho za tim není, jsem ráda, že jsem natrefila zrovna na Helu, která má hodně pochopení pro Veverčiny úlety a i pro ty moje
O voříškách pouvažuju, podzimní tábor nevim nevim, neb nejsou finance Takže spíš vim... Navíc nevim, jak to budu mít se školou a tak...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 21:23
- Nahlásit
Biluška
Sím sím, mám dotaz, jak přesně bude probíhat ten psí sprint? Jakože na jednom konci někdo psa přidrží a na druhé ho někdo zavolá? Jinak jsem si teda pročetla propozice a vypadá to lákavě a líp než minulej rok...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 07:21
- Nahlásit
Tak co, veverčáci, už máte zjištěné vlaky?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 07:46
- Nahlásit
Biluška
Veverčáci mají problém Docela velkej... Teď o víkendu frčímě na coursing, což je akce domluvená už hodně dopředu. Ale Vrchní veverce začíná odcházet počítač tím stylem, že neprojevuje ani ochotu zobrazovat dokumenty potřebný do školy, takže to vypadá, že půjde do důchodu a místo něj se pořídí novej. Tudíž nevím, jak na tom budem s penězma, ale zatím to vypadá bídně...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 18:20
- Nahlásit
Pozor, pozor.
Další ročník Miss Alfy je na obzoru. Proběhne 9. května opět na zámku Bruntál. Propozice a přihlášky najdete na www.schnappischnapp.estranky.cz
|